2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ


ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δήμου Ερμιονίδας Δ. Καμιζή αύριο το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Κρανιδίου όπου εδρεύει ο νέος Δήμος, θα συναντηθούν οι διαχειριστές ιστολογίων της περιοχής, να συζητήσουν την οργάνωση του Δήμου για την ηλεκτρονική ενημέρωση των δημοτών και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου πολίτη μέσω της ιστοσελίδας του.
Αλήθεια το τρανό παράδειγμα αυτού του δημάρχου,θα το ακολουθήσει και κανένας άλλος μεγάλος δήμος ;
Θα ανοίξουν τα ματια τους ,για να δουν  οι δήμοι ,και όλοι οι εκλεγμένοι παράγοντες οτι πλεον οι πολιτες έχουν ανάγκη την άμεση πληροφόρηση και από την δημοσιογραφία των πολιτών ;
Η θα συνεχίζουν να εθελοτυφλούν, νομίζοντας ότι αν ελέγχουν κάποια μέσα, θα περνάνε την προπαγάνδα τους;
Και στην χειρότερη ,να προσπαθούν να φιμώσουν αυτές τις φωνές, άμεσα ή έμμεσα?
Η φωνή μας είναι μεγάλη, δίνει παρόν ,και δεν φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται!
ΥΓ
Για τυχόν παρεξηγήσεις δεν έχω καμιά σχέση με τον συγκεκριμένο δήμαρχο
Απλά τον ευχαριστούμε όλοι οι bloggers
  Αρκετή λάσπη δεν φάγαμε;


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Πολύ παρήγορο νεο!
Μακάρι ν' ακολουθήσουν κι άλλοι πολιτικοί παράγοντες είτε δήμαρχοι είτε κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και γενικά κυβερνητικοί.
Ας κατανοήσουν ότι το διαδίκτυο δεν "πνίγεται" αντίθετα αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα γίνει εργαλείο για τους χρηστούς και έντιμους κυβερνήτες μας!
Και πάντα θα ενοχλεί τους απατεώνες και τους προδότες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ. ΜΕ ΚΥΝΗ ΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΙ Κ ΑΝ ΕΚΑΝΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΑΒΑΝΕ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΓΚΕΜΠΕΛΣ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ Κ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ !!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑ ΚΙΣΟΥΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΨΥΧΗΣ Κ ΣΑΡΚΑΣ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ Κ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Aνεμος είπε...

@Ανώνυμος
Κανένας δεν μας θάβει,.. να το βήμα μας ,η φωνή όλων μας ,και από εδώ και από το ράδιο μας, το όπλο μας όλοι μαζί ενωμένοι