2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κυβερνητική προβοκάτσια ή ανευθυνότητα της Αριστεράς;

 Τώρα που οι λαθρομετανάστες κατέλαβαν τη Νομική (με την προτροπή ποιων άραγε;) , μπορεί πλέον η Κυβέρνηση να προχωρήσει στην κατάργησή του για να ικανοποιήσει και τους "φιλήσυχους πολίτες".
Ναι, αυτούς που εξοργίζονταν κάθε φορά που γίνονταν διαδηλώσεις επειδή το mega τους έδειχνε επεισόδια- άσχετα αν αυτά προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό  από ασφαλίτες που ντύνονται κουκουλοφόροι.
Ξεσηκώνονταν οι φιλήσυχοι πολίτες εναντίον των φοιτητών και των μαθητών (αυτών των αλητών, ντε!), που αντιδρούσαν σε αυτά που έβλεπαν να έρχονται.
Ναι αυτοί οι φιλήσυχοι πολίτες που κάθε τέσσερα χρόνια έριχναν το δαγκωτό τους σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αναζωογονώντας αυτόν το φαύλο κύκλο.
   Αυτοί οι φιλήσυχοι που ατένιζαν γεμάτοι ανακούφιση θαυμάζοντας τον Άδωνι, τον Πάγκαλο, τον Πλεύρη, τον Πολύδωρα, τη Γιαννάκου, τη Ντόρα να συκοφαντούν τους φοιτητές και να απαιτούν την κατάργηση του ασύλου.
   Του ασύλου που ήδη είχε γίνει κουρέλι από το σφετερισμό του από αντεξουσιαστικές ομαδούλες, με τις ευλογίες πάντα της Αστυνομίας!
   Και τώρα; Τώρα κάποιοι φωστήρες της Αριστεράς ενθάρρυναν κάποιους κακομοίρηδες που ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα να καταλάβουν τη Νομική.
Γιατί κύριοι; Ποιανού ιδέα ήταν; Μήπως αυτός που το σκέφτηκε διαπράττει έγκλημα κατά των ίδιων των ιδανικών του;
   Μήπως τώρα δίνεται η καλύτερη αφορμή για τους συνήθεις εχθρούς κάθε κινήματος ούτως ώστε να επέμβουν δυναμικά και να το στείλουν από κει που ήρθε και το άσυλο μαζί με τα άλλα;
  Κι αν ακόμα φίλοι της Αριστεράς δεν είναι δικό σας δημιούργημα αυτή η κατάσταση, αλλά κάποια προβοκάτσια της κυβέρνησης ούτως ώστε να δημιουργήσει ξυπνήσει τα ανακλαστικά του φιλήσυχου πολίτη και να προχωρήσει στα "θαυμαστά" έργα της;
  Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση είστε υπόλογοι που δεν τους ξεσκεπάζετε.

  Η κατάργηση του Ασύλου είναι άλλο ένα πετραδάκι για την Αστυνομοκρατία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, πλάι στις κάμερες, πλάι στην Κάρτα του Πολίτη, πλάι στο ξύλο σε κάθε είδους και προέλευσης διαδηλωτές, πλάι στην Προπαγάνδα των ΜΜΕ.
   Ας το προστατέυσουμε λοιπόν και ας μην το υπονομεύουμε άλλο.

http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

8 σχόλια:

παπα-Ηλίας είπε...

@ Μαζεστίξ

Ωραίο το κείμενό σου!

Ξεχωρίζω τα σημεία, που μου άρεσαν περισσότερο. Και δείχνουν το πλέγμα της άρχουσας αλητείας:

"Κάθε φορά, που γίνονταν διαδηλώσεις, το mega έδειχνε επεισόδια- άσχετα αν αυτά προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό από ασφαλίτες που ντύνονται κουκουλοφόροι.
Ξεσηκώνονταν οι φιλήσυχοι πολίτες εναντίον των φοιτητών και των μαθητών (αυτών των αλητών, ντε!), που αντιδρούσαν σε αυτά που έβλεπαν να έρχονται.
Αυτοί οι φιλήσυχοι που ατένιζαν γεμάτοι ανακούφιση θαυμάζοντας τον Άδωνι, τον Πάγκαλο, τον Πλεύρη, τον Πολύδωρα, τη Γιαννάκου, τη Ντόρα να συκοφαντούν τους φοιτητές και να απαιτούν την κατάργηση του ασύλου".

Μαζεστίξ είπε...

Και δυστυχώς βλέποντας "ειδήσεις" πριν λίγο είδα τον Άδωνι πάλι να ξεσπαθώνει κατά του ασύλου, εκμεταλλευόμενος τις βλακείες του ΣΥΡΙΖΑ, που λειτουργεί σιδεροδέσμιος του Δικτύου και της Κούρτοβικ, αυτής που υπερασπιζόταν τους Ξηρούς...
Όταν χρησιμοποιείς την ελευθερία βλακωδώς, τότε ο κοσμος δυστυχώς απαιτεί περιορισμό της Ελευθερίας
(με τα γνωστά αποτελέσματα).
Και δυστυχώς η κοινωνία θα πέσει στην παγίδα. Διότι, εδώ που τα λέμε, δεν είναι δυνατόν τα Πανεπιστήμια να γίνονται καταλύματα κανενός.
Οπότε να η ευκαιρία να καταργηθεί το άσυλο. Και να χαρούν οι προαναφερθέντες.
Σε δουλειά να βρίσκονται δηλαδή...

marianaonice είπε...

@Mαζεστιξ
Άκουσα κι εγώ στις ειδήσεις τη συζήτηση με Κούρτοβικ, Άδωνη, υφυπουργό παιδείας και Βόζεμπεργκ.
Πραγματικά θεωρώ πολύ ύποπτη την τακτική του Σύριζα να ευνοεί αν όχι να υποκινεί τέτοιου είδους υποκριτικές ευαισθησίες, υπέρ των λαθρομεταναστών με ό,τι αυτό συνεπάγεται και με τον κινδυνο που κι εσύ επισήμανες: Την κατάργηση ολοσχερώς του Πανεπιστημιακού Ασύλου, που πρότεινε ο Άδωνης και και η υφυπουργός Χριστοφιλογιαννοπούλου σωστά για μένα, είπε: "δηλαδή πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι".
Όμως εξίσου υποκριτική θεωρώ και τη στάση της κυβέρνησης, αφού θα συμφωνήσω σε ένα με τον Άδωνη: Ότι η διακίνηση λαθρομεταναστών και διευκόλυνσή τους για την προώθησή τους και εγκατάστασή τους στη χώρα, απ' ό,τι κι εγώ ξέρω συνιστά κακούργημα και συνεπώς δεν χρειάζεται να μιλάμε για άδειες των πρυτάνεων ή για κατάλυση του ασύλου, προκειμένου η αστυνομία και το κράτος να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Λυπόμαστε όλοι γι' αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους, αλλά όταν σήμερα η πλειοψηφία των ημεδαπών δεν έχουν εργασία, ασφάλεια, υγεία, φάρμακα, λόγω της κρίσης, τι μπορεί να προσφέρει το κράτος αυτό, πια σ' αυτούς τους ανθρώπους εκτός από εξαθλίωση και παρανομία?

Μαζεστίξ είπε...

Προφανώς και τίποτα δε μπορεί να τους προσφέρει, αφού ούτε σε αμς δεν μπορεί πια να προσφέρει.
Γι αυτό και είμαι υπέρ της πολιτικής για σημαντική μείωση του αριθμού των μεταναστών με όσο το δυνατόν πιο αναίμακτες πολιτικές.
Εξάλλου μου φαίνεται ότι παίζεται ένα ιδιαιτέρως ύπουλο παιχνίδι από ξένα παρακρατικά κέντρα με θύματα εμάς και τους μετανάστες.
Χρησιμοποιούν τη φτώχεια του μετανάστη και την αγανάκτηση τη δική μας για να μας οδηγήσουν σε κάποια σύγκρουση μου φαίνεται.

Όσο για το Κράτος: καλά ταξίδευε μισό κρητικό καράβι λαθθρομετανάστες και η Αστυνομία δεν κατάλαβε τίποτα;
Ήδη μία μέρα νωρίτερα οι "αντιρατσιστές"- τρομάρα τους-έκαναν προετοιμασίες για την υποδοχή τους στη Νομική και δεν κατάλαβαν τίποτα στην Αστυνομία;
Μεταφέρθηκε ένας τέτοιος όγκος από τον Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας και δεν κατάλαβαν τίποτα;
Και τώρα ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος να επέμβουν; Τώρα που είναι στο Άσυλο; Ε, ή είναι επικίνδυνα ηλίθιοι ή απλώς επικίνδυνοι...

παπα-Ηλίας είπε...

Οι Ρωμαίοι έλεγαν:

"DELENDA EST CARTAGO"!(=Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί).

Και αυτό φαίνεται να επαναλαμβάνουν σήμερα για τη Ελλάδα "οι γνωστοί άγνωστοι" σκηνοθέτες της παγκόσμιας διαβολκυβέρνησης.

Των οποίων το παιχνίδι παίζουν με ακατάσχετο ζήλο οι ad hoc ντόπιοι εντολοδόχοι τους...

Aνεμος είπε...

Ναι αυτοί οι φιλήσυχοι πολίτες που κάθε τέσσερα χρόνια έριχναν το δαγκωτό τους σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αναζωογονώντας αυτόν το φαύλο κύκλο.

marianaonice είπε...

@Μαζέστιξ
Όσο για το Κράτος: καλά ταξίδευε μισό κρητικό καράβι λαθθρομετανάστες και η Αστυνομία δεν κατάλαβε τίποτα;
Ήδη μία μέρα νωρίτερα οι "αντιρατσιστές"- τρομάρα τους-έκαναν προετοιμασίες για την υποδοχή τους στη Νομική και δεν κατάλαβαν τίποτα στην Αστυνομία;
Μεταφέρθηκε ένας τέτοιος όγκος από τον Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας και δεν κατάλαβαν τίποτα;

Τίποτε δεν είναι τυχαίο! Δεν είναι ηλίθιοι! Ειναι επικίνδυνοι!!

Μαζεστίξ είπε...

Όταν παίζεις μονίμως την Κοκκινοσκουφίτσα, κάποια στιγμή -δε μπορεί- θα ρθει κι ο κακός ο λύκος. Πραγματικά είναι σοκαριστικά όσα ζούμε.
Και δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά χτες βράδυ διάβασα την ειδηση ότι μπηκαν 150 ατομα και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.Ελπίζω να ήταν απλά παραπλροφόρηση.
Γιατί αλλιώς σοβαρεύουν επικίνδυνα τα πράγματα.