2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αριστερά και Έθνος



Για τους υπερευαίσθητους μόνο με τους μετανάστες νεο-αριστερούς, που αγνοούν πλήρως τη ζωή των Ελήνων πολιτών και έχουν διαγράψει πλήρως τις λέξεις "Ελλάδα" και "πατρίδα" από το λεξιλόγιο και την πολιτική τους.
Γι αυτούς που προβοκάρουν τις κατακτήσεις της Αριστεράς, όπως το Πανεπιστημιακό Άσυλο, μεταβάλλοντας τα Πανεπιστήμια σε χώρους υποδοχής και κατάκλισης οποιουδήποτε.
Γι αυτούς που αντί να στοχεύουν στη ριζοσπαστικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, τελικά κινητοποιούν τα πιο αντιδραστικά ανακλαστικά της, μέσω της απόλυτης μπουρδελοποίησης του Κράτους που επιχειρούν. 
Απλά ας διαβάσουν και ας αναρωτηθούν αν αυτό που υποστηρίζουν έχει σχέση με την Αριστερά που κερδίζει μάχες στην κοινωνία και βρίσκει υποστηρικτές.
Αντιγράφω ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο κάποιου ανώνυμου από το http://enosy.blogspot.com/2011/01/blog-post_21.html

ΠΡΩΤΟΝ

Πάντα η Αριστερά, λόγω αντι-ιμπεριαλισμού και στροφής προς το λαό, υποστήριζε τη λαική κουλτούρα. Ε, δεν είναι η υπέρτατη μαλακία να δωρίζεις στην άκρα δεξιά όλα τα πολιτιστικά επιτεύγματα του κινήματος και να τους αφήνεις να τους αφήνεις να τελούν usurpatio σε ένα αξίωμα που δεν τους ανήκει και να ποζάρουν για"Έλληνες", οι ανθέλληνες;
Δε βλέπετε τι γίνεται στο ΥouTube; Της πουτάνας.
Ακούνε "Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί" και πορώνονται και φωνάζουν ;"Ναιαιαι, να πάρουμε πίσω την Πόλη".Ακούνε "Πέτρινα χρόνια" και νομίζουν, οτι λέει για την αρχαία Ελλάδα και τα αγάλματα. Ακούνε: "Όταν σκοτώνονται, η ζωή τραβάει την ανηφόρα" και κάποιοι τους έπεισαν οτι μιλάει για τους "Έλληνες" γενικά.

Τους χάρισε η αριστερά τα κλαρίνα και τους κεμετζέδες...Και τα παιδιά των δοσίλογων ποζάρουν καλύτερα για Έλληνες.

ΔΕΥΤΕΡΟ

Το να εμφανίζεσαι πατριωτικός δεν αναιρεί την ταξική ανάλυση. Πότε εξήγησε στα παιδάκια αυτά με απλότητα τι είναι έθνος και τί κοινωνική τάξη; Και δεν είναι δύσκολο:

-Ζούμε σε ένα Κράτος.
Τα Κράτη σήμερα, τα περισσότερα είναι εθνικά κράτη.
-Στο δικό μας υπάρχει ένα Έθνος, το Ελληνικό (και κάποιες μειονότητες)στο οποίο ανήκουμε.
-Το Έθνος αποτελείται από κοινωνικές τάξεις.
-Μία τάξη αυτή τη στιγμή είναι κυρίαρχη, η καπιταλιστική.
-Όλες οι άλλες τάξεις πλήν της κυρίαρχης είναι ο Λαός.
-Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.
-Όμως αν κάποιο άλλο κράτος επιτεθεί στο δικό μας, όλες οι τάξεις ενώνονται και πολεμάνε.
-Αλλά σε περίοδο ειρήνης οι τάξεις έχουν εντελώς αντίθετα συμφέροντα.
-Όπως η άρχουσα τάξη βάζει πάνω από τα εθνικά συμφέροντα τα δικά της συμφέροντα, έτσι κι ο λαός οφείλει να υπερασπίζει τον εαυτό του -απέναντί της με όλα τα μέσα.
Τελεία.

Έτσι, σχολικά του νηπιαγωγείου. Δύσκολο είναι;

Φυσικά θα μπορούσε κανείς να πει και ότι η δική μας αστική τάξη στο παρελθόν ,πχ, την κατοχή είχε συνεργαστεί με τους κατακτητές κλπ. κλπ. Οτιδήποτε, αρκεί να μην αφεθούν οι πιτσιρικάδες να πιστεύουν, ότι μπορεί να υπάρξει πολιτική ανάλυση χωρίς ταξικά κριτήρια, μόνο με εθνικά. Γιατί αλλιώς θα μας φταίνε οι Εβραίοι κι ο Σόρος, που μας μισεί .

Όμως όλα αυτά ΔΕΝ αντίκεινται στο ότι εμείς, ο Ελληνικός λαός ανήκει και σε κάποιο έθνος, με τη γλώσσα του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του,την ιστορία του και την κουλτούρα του.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: