2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


 ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ 

Με μεγάλη έκπληξη  παρακολουθώ την ομοψυχία και  τα αντανακλαστικά που επιδεικνύουν οι πολιτικοί όταν θίγεται κάποιος  ομόσταβλός τους και όταν βέβαια πρόκειται  για τις αμοιβές τους. Τον αυτοματισμό που επέδειξαν μετά τον ξυλοδαρμό του Χατζηδάκη τον βλέπουμε μόνο από την Μπαρτσελόνα και είναι πράγματι άξιος θαυμασμού. Εύχομαι μόνο να αντιδρούσαν έτσι και για θέματα που αφορούν το καλό του λαού και της πατρίδας μας. Δυστυχώς όμως αυτή η ευχή θα πραγματοποιηθεί όταν ο ήλιος ανατείλει από τη δύση.
Σύσσωμη η καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο για την επίθεση που δέχτηκε ο Χατζηδάκης. Προσβολή στη δημοκρατία μας, πρόσθεσε ο Χρήστος Παπουτσής. Στο σημείο αυτό να παραθέσω τον ορισμό της δημοκρατίας. Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. 

Στη δημοκρατία των πολιτικών της Ελλάδας, η εξουσία πηγάζει από τον λαό, με λάθος κριτήρια, αλλά δεν ασκείται από τον λαό ούτε εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτού. Μια μορφή άσκησης εξουσίας από τον λαό είναι η διενέργεια δημοψηφισμάτων για σημαντικά θέματα όπως η είσοδος στο ευρώ ή στο Δ.Ν.Τ. Στη Σουηδία και τη Δανία διενεργήθηκε δημοψήφισμα για την είσοδο στο ευρώ και οι πολίτες το καταψήφισαν με 56% και 53% αντίστοιχα. Στην Ισλανδία έγινε δημοψήφισμα για την επιστροφή 5 δις ευρώ στους τραπεζίτες και το 95% ψήφισε όχι. Αντίθετα το μόνο δημοψήφισμα που έχει γίνει στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά είναι αυτό που αφορούσε το βασιλιά το 1974. Τριανταέξι ολόκληρα χρόνια στη δημοκρατία των πολιτικών μας δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη του λαού
<!--more-->. Οπότε στη δημοκρατία της Ελλάδας η εξουσία δεν ασκείται από τον λαό. Όσο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού, δεν χρειάζεται και πολύ κουβέντα. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κολίγων. Άρα το πολίτευμά μας  είναι Δημοκρατία των Ελλήνων Πολιτικών (όπως λέγαμε χούντα των συνταγματαρχών) δηλαδή δημοκρατία τους. Αυτή τη δημοκρατία και την προσβάλλουμε και πρέπει να καταρρεύσει. Άλλωστε το ομολογούν και οι ίδιοι ότι απέτυχαν, γιατί δεν φεύγουν; Δεν κατανοούν ότι οι ηθικοί αυτουργοί για τον ξυλοδαρμό του Χατζηδάκη είναι οι ίδιοι; Τόσα χρόνια μας βομβαρδίζουν με σκάνδαλα χωρίς κατηγορούμενους και καταδικασμένους. Πόσο ν’ αντέξουμε;  Όσο για την δικαιοσύνη, να μην ψάχνει μανιωδώς τον συνταξιούχο, τον άνεργο και τον νέο χωρίς μέλλον, για να αποδώσει κατηγορίες, γιατί τους υπαίτιους τους έχει μπροστά της. Μην τολμήσουν και τους πειράξουν γιατί τους περιμένει και αυτούς μπερντάχι.
Πρέπει όμως να καταδικάζουμε τα φαινόμενα βίας. Έτσι και εγώ με τη σειρά μου τα καταδικάζω.
Καταδικάζω τη βίαιη καταστολή των εργασιακών δικαιωμάτων.
Καταδικάζω  τη βίαιη υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου.
Καταδικάζω  τη βίαιη ανακατανομή του πλούτου προς τους κολίγους. (είναι η δεύτερη που κάνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά το χρηματιστήριο).
Καταδικάζω τη βία και το μίσος των πολιτικών προς τους νέους μας.
Καταδικάζω τη βίαιη θανάτωση των συνταξιούχων μας.
Καταδικάζω  την απάνθρωπη φορολογία.
Καταδικάζω  τους βάρβαρους τοκογλύφους.
Καταδικάζω  τη βίαιη υποστολή της Γαλανόλευκης.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ  ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Άρα το πολίτευμά μας είναι Δημοκρατία των Ελλήνων Πολιτικών (όπως λέγαμε χούντα των συνταγματαρχών) δηλαδή δημοκρατία τους.

Εύστοχο!!

π είπε...

Δηλαδή: Δικτατορία τους!

Aνεμος είπε...

Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό καλό, όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία.

παπα-Ηλίας είπε...

Άνεμε

Ολόσωστο!...