2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

η ΕΥΠ «είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια λόγω των ελλείψεών της.

ΕΠΙΚIΝΔYΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙOΥΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ?
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ
Η αστυνομία γνωρίζει τις ταυτότητες σχεδόν όλων των μελών των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει στοιχεία για να προχωρήσει στη σύλληψη και φυλάκισή τους, φέρεται να δήλωσε τον Ιανουάριο του 2010 ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον τότε πρέσβη των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε το Wikileaks.
Κατά το ίδιο έγγραφο, οι κ.κ. Σπέκχαρντ και Χρυσοχοΐδης είχαν 45λεπτη συνάντηση στις 22 Ιανουαρίου του 2010, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρεται να ανέφερε ότι «η ΕΥΠ είναι ένα τίποτε», σημειώνοντας ότι «είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια λόγω των ελλείψεών της.
Ο Χρυσχοϊδης (λέει ο Αμερικανός πρέσβης), μου είπε: Η ΕΥΠ δεν είναι τίποτα!  Δεν εκπληρώνει την αποστολή της να προστατέψει την Ελλάδα και στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνη για την Εθνική ασφάλεια εξαιτίας των αδυναμιών της, όπως ο ..συνδικαλισμός ("EYP is nothing." It does not serve its mission of protecting Greece and in fact is dangerous to national security because of its many shortcomings, not the least of which is a unionize d labor force.)
Ολόκληρο το έγγραφο, στον Guardian

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα.

Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957