2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η είδηση που θα έπρεπε να είχε παίξει στα ΜΜΕ, αλλά...


Η είδηση μου μεταφέρθηκε από μια καλή μου φίλη, την Αναστασία και θεωρώ υποχρέωσή μου να την μεταφέρω, μιας και τέτοιου είδους κινήσεις θα πρέπει να αναφέρονται μέσα σ' αυτόν τον συμφερτό ξεπουλήματος και του κλίματος "ο καθείς ας σώσει το τομάρι του", τα οποία αμφότερα φροντίζουν να μας τα σερβίρουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικού Εμμέτου
Λοιπόν, η εταιρεία "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", η μόνη που έχει παραμείνει 100% σε ελληνικά χέρια και δίχως χρέος, αγόρασε 9 καταστήματα της "ΑΤΛΑΝΤΙΚ" που πτώχευσε.
Έτσι κάποιες δεκάδες ανθρώπων δεν βρέθηκαν στον δρόμο. Από μόνο του σαν γεγονός είναι ευχάριστο.
Αλλά δεν αρκέστηκε σ' αυτό:
Πλήρωσε τους μισθούς των 4 μηνών που χρωστούσαν σε αυτούς οι  προηγούμενοι εργοδότες και το δώρο των χριστουγέννων που επίσης δεν τους είχε δοθεί.
Ε, τέτοιες ενέργειες πρέπει, πιστεύω, να γίνονται γνωστές και να ενισχύονται οι επιχειρηματίες με τέτοια νοοτροπία.  


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!


3 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Να και κάτι ευχάριστο
Όντως οι εργαζόμενοι στα ατλαντικ είχαν μείνει απλήρωτοι
Άρα παντού στο σκοτάδι υπάρχει ένα φως

marianaonice είπε...

Mπράβο Εκάτη που μας πληροφόρησες γι' αυτό το ελπιδοφόρο θέμα. Υπάρχουν λοιπόν ακόμη κάποιοι επιχειρηματίες, που δεν έχουν κυριευτεί από την άκρατη απληστία σε βάρος των εργαζομένων πολιτών.
Μπράβο και πάλι!

marianaonice είπε...

Η είδηση αυτή αναμεταδόθηκε και εδώ απ' ό,τι είδα

http://katohika.blogspot.com/2011/01/blog-post_3052.html

Αίσχος για τα ΜΜΕ που την έθαψαν για να μη χαλάσουν την πιάτσα του κ. Δασκαλόπουλου που καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις στο όνομα της ανταγωνιστικότητας....!