2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ?

Εικόνα

Στοχοποιούν bloggers ΚΑΙ βγαίνουν έγκυρες Eλευθεροχαφιεδοτυπιες να άρουν σε παγκόσμια φασιστική πατέντα χωρίς καμιά νόμιμη διαδικασία, ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ενός BLOGGER επιτρέποντας σε ένα δημοσιογράφο (τον οποίο έχουμε καταγγείλει) ΝΑ  ΡΙΞΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ!!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ επάγγελμα, ιδιότητα, προσωπικές αντιδικίες τρίτων προσώπων, προσπαθώντας, παράνομα, να ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη ενός ανώνυμου μπλογκ, με ένδειξη μια ξεθωριασμένη φωτογραφία και κάποιες αναφορές του/της μπλόγκερ σε αναρτήσεις του.  

Ο ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ σε όλο του το μεγαλείο!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blog-post_4706.html

Ενώ εδώ κύριε υπουργέ δικαιοσύνης, κύριοι εισαγγελείς, κύριε μπουρδέλο κράτος, αν υπάρχεις, γράφτηκε λίβελλος κατά των σωφρονιστικών υπαλλήλων που καλούνται να πράξουν το καθήκον τους και γίνεται ευθεία σχεδόν, τρομοκράτηση τους, ως μαρτύρων, ώστε να μην καταθέσουν σε μια δίκη αυτά που πραγματικά είδαν, όπως ο νόμος επιβάλλει.

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1243867

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  τι μπορεί να κάνει για την προστασία των ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ, ώστε να καταθέσουν αυτά που πραγματικά είδαν ανεπηρέαστοι και όχι υπο τον φόβο του κάθε τραμπούκου;;; 

Ειλικρινά παραφυλάτε  ένα σχόλιο ενός μπλόγκερ, από σελίδα, και απαξιώνετε αυτό το έγκλημα?

Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό ?

Πως τρομοκρατούν, ανεμπόδιστα, ανθρώπους μάρτυρες πριν από μια δίκη?

Θα άρεσε στον κάθε ψευδοδημοκράτη αναρχικό να βγάλουμε το ονοματεπώνυμο του και να το στοχοποιήσουμε?

ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ και λειτουργεί με κρατικό server, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ?

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1243867

Τα σχόλια δικά σας

 GoPetition  

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως παιδιά πολύ σας χαίρομαι!! Ότι άρθρο και να ανεβάσετε (τώρα αυτό με τους φύλακες) πάντα έχει θέση η αναφορά στις "Ελευθεροχαφιεδοτυπιες". Μπορεί το κάθε άρθρο σας να αναφέρεται σε άσχετα θέματα αλλά μια καταγγελία και στην Χαφιεδοτυπία είναι απαραίτητη για να πάει καλά η μέρα. Τώρα καταγγέλλετε την αφίσα με το περιεχόμενο για τις φυλακές και τον indymedia αλλά όχι και να ξεχάσουμε και την Χαφιεδοτυπία, της ρίχνουμε μία καταγγελία και ανατρέχουμε με λινκ σε άσχετο με το σημερινό θέμα ενός δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας για τις φασιστικές δηλώσεις (σε άλλο μπλογκ) της marianaonice που είπε σαφώς χωρίς καμία αμφιβολία ότι "κρίμα που ο Χίτλερ δεν εξόντωσε όλους τους Εβραίους"!!!!!!!!!!!!!!. Τυπική δήλωση ΦΑΣΙΣΤΑ!
Έχετε γίνει εμπαθείς στοχεύοντας αποκλειστικά ΜΙΑ εφημερίδα (γιατί αλήθεια μόνο η Χαφιοεδοτυπία φταίει;) οι άλλες, του Λαμπράκη και του Μπόμπολα, είναι καλές, σας εκφράζουν; Τι ψυχική φαντασίωση μονοκαταδίωξης από την εφημερίδα αυτή σας έπιασε; Δηλώνω ότι όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια εξυπηρετούν συμφέροντα και κανείς τους δεν είναι αθώος. Αλλά αυτή τη μονομανία με την Ελευθεροτυπία θα μου την εξηγήσει κανείς;

Aνεμος είπε...

Ρώτα τον συγραφεα του άρθρου
Πάντως οι ιστορίες έχουν παραλλήλους βίους
Τρομοκρατία πριν από μια δική με άρση ανωνυμίας χωρίς να έχει γίνει κακούργημα
Αν αύριο πχ το βήμα κάνει κατι παρόμοιο με τρομοκρατία προφανώς θα καταγγελθεί
Σήμερα είναι η ελευθεροχαφιεδοτυπια τι να κάνουμε?
Ας άφηνε ανοιχτά τα ποδια/……../σορρυ τα σχόλια της να απαντήσουμε
Απαξίωση σημαίνει ρίχνω λάσπη και φεύγω
Το ίδιο κάνει και η σουπιά με το μελάνι
Εμείς εδώ είμαστε
Υγ
Είπες για εμπάθεια
Εμπάθεια είναι να λες την γνώμη σου και να σε παραφυλάνε πληρωμένες πένες, καταπατώντας κάθε νόμο κώδικα δεοντολογίας ς,και ηθική .χτυπώντας κάτω από την μέση
Σχετικό μπανερακι αριστερά

παπα-Ηλίας είπε...

Πιστεύω ότι τέτοια και χειρότερα θα έλεγαν οι περισσότεροι άνθρωποι της Γης εναντίον των Γερμανών, όταν στα κρεματόριά τους έκαναν τους Εβραίους-και όχι μόνο-σαπούνι.

Και όλοι αυτοί, που θα ξεστόμιζαν τέτοιου είδους λεκτικούς αφορισμούς εναντίον του ναζισμού, δεν θα ήταν σε καμιά περίπτωση φασίστες.

Και ασφαλώς δεν είναι φασίστες όλοι αυτοί, που παρόμοια εκφράζουν την ιερή τους αγανάκτηση σε οποιεσδήποτε ανάλογες περιπτώσεις.

Και ασφαλώς φασίστες είναι αυτοί, που προκαλούν τον αποτροπιασμό, με το όργιο της κακουργίας σε βάρος άλλων λαών και χωρών.

Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν προβάλλουν την παράλογη απαίτηση να κλείνουν οι άνθρωποι τα μάτια τους και το στόμα τους μπροστά στον τερατώδη αμοραλισμό τους....

marianaonice είπε...

@πατέρα Ηλία
"...Και ασφαλώς δεν είναι φασίστες όλοι αυτοί, που παρόμοια εκφράζουν την ιερή τους αγανάκτηση σε οποιεσδήποτε ανάλογες περιπτώσεις..."

Σας ευχαριστώ γι' άλλη μια φορά που μιλήσατε αντί για μένα.

kataggelies.weebly.com είπε...

Από εμένα κανένα σχόλιο με κάλυψαν πλήρως οι δικές σας απαντήσεις
Εδώ είμαστε ….