2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

“Στο ρεβεγιόν, δεν τα φάγαμε μαζί”

 
Πριν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε μετά από τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι «όλοι μαζί φάγαμε τα λεφτά» και «κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «ξαναχτυπά».
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Πάγκαλος και η οικογένεια του έκαναν ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιά στη βασιλική σουίτα «Royal Penthouse Suite», 350 τετραγωνικών, του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «King George Palace», με τιμή… 5.400 ευρώ τη βραδιά!
Η σουίτα που καλύπτει ολόκληρο τον ένατο όροφο, διαθέτει μεταξύ άλλων δυο κρεβατοκάμαρες, πισίνα, τζακούζι στην ταράτσα και εκπληκτική θέα στον Παρθενώνα.
Είχε φυσικά προγραμματίσει να δειπνήσει μαζί με την οικογένεια του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Tudor Hall», γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου και πληρώνοντας 380 ευρώ για κάθε άτομο.
Και όλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν ένα «μικρό» δώρο από γνωστή οικογένεια, η οποία ωστόσο έχει εκκρεμότητες με το δημόσιο στο οποίο οφείλει εκατομμύρια ευρώ από μισθώματα ακινήτων και εισφορές στα Ταμεία.
Ακόμη όμως και αν ο κ. Πάγκαλος πλήρωσε τελικά τον λογαριασμό, πρόκειται για μια απίστευτη πρόκληση σε βάρος του ελληνικού λαού, τη στιγμή που δοκιμάζονται καθημερινά οι αντοχές των περισσοτέρων οικογενειών.
 
Από το NewsBomb

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

παπα-Ηλίας είπε...

Πήγαν πέρα απ' τον Ρουβίκωνα της αδιαντροπιάς και δεν ακούνε και δεν καταλαβαίνουν τίποτε...

Aνεμος είπε...

Είναι τα πάθη που δημιουργούν και καταστρέφουν τα πάντα.
Bernard Le Bovier Fontenelle, 1657-1757 Γάλλος συγγραφέας