2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!



Για άλλη μια φορά η θέληση του λαού να κατέβει σε κινητοποίηση και να διαδηλώσει ειρηνικά κατά των Τροϊκανών και των εγχώριων εντολοδόχων τους, υπονομεύτηκε από σκηνές βίας και τρόμου, που εξαπόλυσαν οι γνωστοί πάντα άγνωστοι στην αστυνομία!
Μη πέφτετε στην παγίδα των "μπαχαλάκηδων" που θέλουν να δείξουν ότι είναι γενναίοι επαναστάτες και πετάνε ανεξέλεγκτα μολότωφ και πέτρες προς κάθε κατεύθυνση καίγοντας και καταστρέφοντας ξένες περιουσίες και θέτοντας σε κίνδυνο ζωές!!
Σκεφτείτε μόνο ποιούς εξυπηρετεί αυτό? Πόσοι μετά από έκτροπα και πιθανούς τραυματισμούς ή και θανάτους ακόμη θα τολμήσουν να ξαναδιαδηλώσουν??
Σκεφτείτε και θα καταλάβετε με ποιανού το μέρος είναι οι επαναστάτες της "κατσαρόλας" με τις μολότωφ στα χέρια και τις κουκούλες στα κεφάλια!!
Δεν είναι με το μέρος του λαού!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

φρημαν είπε...

Φιλε καλα τα λεγες μεχρι εκεινο το θα κατεβαινουν αυτοματα, πολυ δημοκρατικο μου ακουστηκε...

Aνεμος είπε...

επειδη θα βρισουν δεν το συμπληρωσες θελεις να βρισεις??

Aνεμος είπε...

περι μπαχαλακιδων ενα αρθρο που λαβαμε
www.aksioprepeiakantoxh.com