2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΤΙ-Χριστούγεννα...


Βέβαια τα Χριστούγεννα πέρασαν.
Αλλά το παρακάτω κείμενο, που προέρχεται απ’ τον υποτιτλισμό, σχετικού με τα Χριστούγεννα, βίντεο (http://koukfamily.blogspot.com/2010/12/blog-post_3165.html), δεν μπορεί να θεωρηθεί ανεπίκαιρο.
Γιατί τα περιστατικά, στα οποία αναφέρεται, φωτίζουν με τρόπο αποκαλυπτικό, παρόμοια περιστατικά, που συμβαίνουν, εδώ και τώρα, και στον τόπο μας…
Λένε, λοιπόν, μεταξύ άλλων, οι υπότιτλοι του βίντεο αυτού:

Κάθε άνθρωπος, λένε, και κάθε έθνος έχει το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα να διαφυλάττει την παράδοσή του. Κι όμως…
Οι Αμερικάνοι χάνουν, στις μέρες μας, αυτό το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.
Σήμερα η πολιτισμική μας κληρονομιά δέχεται επίθεση από τα ΜΜΕ, και από μια κυβέρνηση αποφασισμένη να την εξαφανίσει.
Και δεν υπάρχει, σχετικά, καλύτερο παράδειγμα από τον πόλεμο, που διεξάγεται ενάντια στα Χριστούγεννα:
Το θέμα των Χριστουγέννων αναφέρεται στην ειρήνη, την αγάπη, τη φιλανθρωπία και την ελπίδα.
Στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τις σκηνές της Γέννησης, όσο και στο αρχέτυπο του Αϊ-Βασίλη, γιορτάζουμε τις παραδόσεις μας, την ενότητά μας, την αγάπη μας. Κι όμως…
Στο λεξιλόγιο των σημερινών Αμερικανών τα «Χαρούμενα Χριστούγεννα» έχουν αντικατασταθεί απ’ τις «Χαρούμενες διακοπές». Οι «χριστουγεννιάτικες διακοπές» στα σχολεία ονομάζεται τώρα «διάλειμμα Χειμώνα». Ακόμη και τα κάλαντα έχουν απαγορευτεί στα σχολεία. Και η λέξη Χριστούγεννα δεν χρησιμοποιείται στα σχολεία. Για τον απλούστατο λόγο ότι η λέξη περιλαμβάνει το όνομα…Χριστός.
Οι εικόνες της Γέννησης, που για εκατοντάδες χρόνια παρουσιάζονταν στην Ευρώπη και την Αμερική τώρα έχουν απαγορευτεί από τα δικαστήρια! Και κάθε εμφάνιση χριστιανικού συμβόλου είναι απαγορευμένη στους δημόσιους χώρους…
Το συστηματικό αυτό γκρέμισμα της γιορτής των Χριστουγέννων δεν είναι βέβαια ένα τυχαίο γεγονός. Αντίθετα μάλιστα τα παραδοσιακά και θρησκευτικά σύμβολα παραμερίζονται εξεπίτηδες.
Και ποιοι βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο εναντίον των Χριστουγέννων;

Κάποιος μπορεί, ενδεχομένως, να υποψιάζεται κάποια ομάδα αθέων. Αλλά στην πραγματικότητα αυτοί παίζουν ασήμαντο ρόλο.
Η κινητήρια δύναμη, που βρίσκεται πίσω από το ξέφτισμα των παραδόσεων των Χριστουγέννων είναι οι εβραϊκές οργανώσεις και οι εξτρεμιστές Εβραίοι.
Για δεκαετίες κορυφαίες εβραϊκές ομάδες εργάζονται ενάντια στον εορτασμό των Χριστουγέννων. Στα σχολεία μας και στις κοινότητές μας. Συμπεριλαμβανομένου και του πιο ισχυρού εβραϊκού οργανισμού στην Αμερική: Την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή και το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο.
Και μαζί με αυτές τις οργανώσεις είναι και τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ. Που προβάλλουν την αντιχριστιανική καμπάνια.
Αποτελεί «έγκλημα μίσους» ακόμη και το να πει κάποιος ότι οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν από Ευρωπαίους Χριστιανούς…
Ακόμη και αν τολμήσεις να πεις την αλήθεια για την εβραϊκή κυριαρχία στο Χόλυγουντ και στις ειδήσεις ή το χώρο της διασκέδασης χαρακτηρίζεσαι «αντισημίτης». Παρότι οι ίδιες εβραϊκές εκδόσεις επαίρονται για την κυριαρχία τους αυτή…
Παρόλο, που οι Εβραίοι είναι λιγότεροι από το 3% του πληθυσμού στις ΗΠΑ, έχουν τεράστια επιρροή στα ΜΜΕ, την οικονομία και την πολιτική. Και παρόλο, που δεν υποστηρίζουν όλοι οι Εβραίοι τον πόλεμο ενάντια στα Χριστούγεννα, ο οργανωμένος εβραϊσμός ελέγχεται από εξτρεμιστές, που υποστηρίζουν το αντιχριστιανικό αυτό μένος.
Μια απ’ τις καλύτερες αποδείξεις είναι ότι το μικρό αυτό ποσοστό του πληθυσμού έχει πετύχει στην αντιχριστιανική αυτή εκστρατεία. Και έχουν νικήσει το 90% των Αμερικανών, που αγαπούν τις χριστιανικές παραδόσεις.
Στην πραγματικότητα, όταν απαγόρευσαν τα χριστιανικά σύμβολα των Χριστουγέννων από τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους, έχουν εισαγάγει εβραϊκές γιορτές και σύμβολα.
Οι σταυροί και οι σκηνές της Γέννησης απαγορεύονται. Αλλά…
Ακριβώς απέναντι από το Λευκό Οίκο, σε δημόσιο χώρο, κάθε χρόνο υψώνεται η μεγαλύτερη εβραϊκή Μενορά (επτάφωτη λυχνία, βλ. φωτογραφία). Η φετινή Μενορά ήταν τόσο μεγάλη, που, για να την ανάψουν χρειάστηκαν ανελκυστήρα για ουρανοξύστες…
Η γιγαντιαία Μινορά μπροστά στο Λευκό Οίκο υψώθηκε από μια ρατσιστική εβραϊκή οργάνωση, τη Chabad Eubavitch. Η οποία υποστηρίζει ότι αποκλειστικός προορισμός όλων των μη Εβραίων στη Γη είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.
Αφού είναι κατώτεροι στο σώμα και στην ψυχή. Δεομένου ότι όλοι είναι ειδωλολάτρες, που τους αξίζει ο θάνατος! Και βέβαια, μεταξύ αυτών, είναι και ο Χριστός.
Τον οποίο Χριστό, εκτός από τη θανατική καταδίκη, τον έχουν, σύμφωνα με το Ταλμούδ, στείλει και στην κόλαση. Όπου κάθεται, λέει, πάνω σ’ ένα καζάνι, μέσα στο οποίο βράζουν περιττώματα…
Και, σχετικά με τη συμπεριφορά τους έναντι των χριστιανών, εφημερίδα της Ιερουσαλήμ αναφέρει ότι στου Αγίους Τόπους, χριστιανοί ιερείς φτύνονται στο πρόσωπο από Εβραίους εξτρεμιστές….
Για την αντιγραφή από το DavidDuke.com

Παπα-Hλίας
http://papailiasyfantis.wordpress.com


GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Παπά Ηλία με όλο τον σεβασμό διάβασα και εγω το άρθρο από τον DavidDuke
γερουσιαστή της Νότιας Καρολίνας
Εδώ δεν έχουμε σκοπό να δαιμονοποιησουμε τον εβραϊσμό ,εξάλλου εδώ γραφει και ένας Εβραίος η εκτός Ελλάδας
Τώρα ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Πάσχα,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΧΑ
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Μας ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ
Σε περιόδους κρίσεις, θα περίμενα μεγαλύτερη κινητοποίηση προς τον λαό ,από την εκκλησια
Όπως είπες ημέρες αγάπης, και σύμπνοιας, δεν πρέπει να μένουν στα λόγια…
Ξέροντας το αγωνιστικό σου πνεύμα ,θα ήθελα να σχολιάσεις, αν συμφωνείς με τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους
Επιτέλους ο λαός πεινάει,και η εκκλησία, αφήνει ανεκμετάλλευτη τεράστια περιουσία

marianaonice είπε...

Έχεις δίκιο Άνεμε,
κι εγώ τελευταία διάβασα ότι η εκκλησία μας έκλεισε ένα ίδρυμα κακοποιημένων γυναίκων και πέταξε στο δρόμο 20 γυναίκες μέσα σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο, για όλους.
Να πιστέψω ότι δεν είχε να συντηρήσει το ίδρυμα αυτό?
Δεν νομίζω...
Οπότε σωστή η κριτική αλλά και η αυτοκριτική!
Και νομίζω ότι ο πατέρας Ηλίας δεν διαφωνεί σ' αυτό γιατί ο ίδιος είναι μάχιμος ιερέας, και πρώτος αυτός έχει πολλές φορές κρίνει την ηγεσία της εκκλησίας μας και το φαρισαϊσμό των δεσποτάδων της.

παπα-Ηλίας είπε...

Άνεμε και Μαριάνα

Κατ' αρχήν δεν είναι κακό να διαφωνούμε.

Και ούτε υπάρχει εκ μέρους μου η παραμικρή πρόθεση δαιμονοποίησης του εβραϊσμού. Πράγμα, που δεν ισχύει ούτε και σχετικά με τα λεγόμενα του γερουσιαστή.

Αλλά και θεωρώ μεγάλο λάθος να αποσιωπώνται, σε κάθε περίπτωση, κάποιες καταστάσεις, που τείνουν να μας παρουσιάσουν ανεστραμμένη την πραγματικότητα.

Και αυτό, που φαίνεται να προκύπτει απ' την πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια συστηματική θα έλεγα προσπάθεια δαιμονοποίησης και περιθωριοποίησης του χριστιανισμού.

Σε σημείο, που να καταβάλλεται προσπάθεια να γίνεται το άσπρο μαύρο. Και να επιβάλλεται ως παραδεκτός ο παραλογισμός και όχι η λογική.

Και ανάρτησα τη σχετική περίληψη των λεγομένων του γερουσιαστή, για να δείξω ακριβώς, ότι κάποια πράγματα, που και εδώ φαίνονται να συμβαίνουν, μάλλον δεν αποτελούν αυταπάτες, αλά από κάπου ξεκινούν και κάποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν....

Κράτος και Εκκλησία; Νομίζω ότι είναι προτιμότερος ο χωρισμός.
Και μάλιστα περισσότερο για την
Εκκλησία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Εκκλησία δεν θα έχει λόγο για τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Όπως βέβαια έχει και ο καθένας πολίτης...

Όποιος θέλει να πάρει μια γεύση του προσωπικού μου αγώνα εναντίον της δεσποτοκρατίας, αλλά και σχετικά με το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, ας κάμει τον κόπο να επισκεφθεί το http://antidespotiko.wordpress.com/


Και ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να πει ότι καλώς οι κακοποιημένες γυναίκες πετάχτηκαν στο δρόμο...

marianaonice είπε...

@πατέρα Ηλία
Δυστυχώς ζούμε στην εποχή που το άσπρο πράγματι παρουσιαζεται μαύρο, από πολλούς σημαντικούς και μη!!
Συμφωνούμε, δεν διαφωνούμε!
Και το ξέρουμε πόσο έχετε εσείς στηλιτεύσει τη δεσποτοκρατία.