2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Από την επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ


Τώρα στους δυσκολους καιρούς δεν πρέπει να πετάγεται κανένα γιαούρτι! Τα χαλασμένα και τα ληγμένα έχουν μία άλλη χρήση που ακούει στο όνομα γιαούρτωμα!
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
1. Όλοι όσοι τόσους μήνες χύνουν δηλητήριο στην κοινωνία μιλώντας π.χ. για "χώρα υπό κατοχή" κ.ο.κ., ας ξανασκεφτούν καλά τι κάνουν, μετά τη χθεσινή άνανδρη επίθεση στον K. Χατζηδάκη.
 ο Εισαγγελέας δείχνοντας ευαισθησία διέταξε έρευνα για το συμβάν αλλά φαίνεται ότι όλη αυτή η ευαισθησία εξαντλήθηκε και δεν περίσσεψε τίποτα και για τον απλό άνθρωπο από την Κερατέα που οι Ματατζήδες του έσπασαν το κεφάλι!!!

ΑΙ-ΜΑΤ-ΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.......
2. Ο κόσμος, ναι, είναι αγανακτισμένος. Εξοργισμένος. Άλλα η Ελλάδα στέκεται όρθια. Και μπορεί να νικήσει. Κανείς, λοιπόν, δεν δικαιούται να την παρουσιάζει υπό κατοχή. Τελειωμένη. Νεκρή.
υστήματος ΓΑΠ.
pasok_anasximatismos1-258x300

Η κυβέρνηση εξωτερικού- εσωτερικού Παπανδρέου : τα πρόσωπα και οι ρόλοι



3. Είναι αλήθεια ότι ζούμε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Ταυτόχρονα όμως, γεννιέται το καινούριο. Και κάθε γέννα, έχει πόνο. Στο τέλος όμως της πρώτης φάσης της πορείας μας, το 2013, βρίσκεται μια άλλη Ελλάδα.
  • Με ένα κράτος που αρχίζει να πείθει ότι εξυπηρετεί τον πολίτη. Με δαπάνες που ελέγχονται μέσα από αλλεπάλληλα πρίσματα διαφάνειας - για να μην ξαναγίνουν σπατάλες.
   Με ένα δημόσιο όπου η αξιοκρατία και η αξιολόγηση αρχίζουν να γίνονται συνήθεια

"σωστή πολιτική διαφθορά"...


Με πολίτες που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται για πρώτη φορά ότι οι φόροι που πληρώνουν έχουν αντίκρισμα - και επιστρέφουν στους ίδιους με τη μορφή ποιοτικών υπηρεσιών από το κράτος.


ΜΑΤ ψέκασαν στο πρόσωπo το Μανώλη Γλέζο


Τώρα στους δυσκολους καιρούς δεν πρέπει να πετάγεται κανένα γιαούρτι! Τα χαλασμένα και τα ληγμένα έχουν μία άλλη χρήση που ακούει στο όνομα γιαούρτωμα!

2 σχόλια:

Nefelovatis είπε...

Το είχα πει σε κάτι φίλους πριν μέρες αυτό με τα γιαούρτια.. Αν μαζευόμασταν και ρίχναμε από ένα ληγμένο, σαν τα δακρυγόνα τους, ο καθένας στη βουλή, θαμμένοι θα ‘ταν τώρα, και θα ‘χαμε δει και μια άσπρη μέρα και μεις…

Να είσαι καλά φίλε μου,

Καλό Ξημέρωμα,

Και καλή Λευτεριά να έχουμε..

Aνεμος είπε...

Συμφωνώ με το Νεφελοβάτη!
Γιαουρτάκια για να δούμε άσπρη μέρα...
Κάνουν καλό και στην επιδερμίδα.
χαχαχαα!!