2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Φονική Πρόθεση, από τα ΜΑΤ, και την «κυβέρνηση» του ΔΝΤ του Γιωργάκη - Τζέφρη καταγγέλλουν οι γιατροί, στην πορεία για τη δολοφονία του Αλέξη!



Η αναλγησία της ξεπουλημένης και εντεταλμένης από το ΔΝΤ, τη Μπίλντεμεργκ, τους Μεγαλοτραπεζίτες των «αγορών» και τους πάσης φύσεως βρικόλακες, έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Αυτό είναι κάτι που είχε αναφερθεί από παλιά γι’ αυτό το σάπιο σύστημα, που λέγετε καπιταλισμός (δηλαδή καταστρέφω ζωές, μα και τον πλανήτη τον ίδιο στο όνομα του «κέρδους), μα δεν το είχαμε δει να γίνεται στις μέρες μας. Όσων τουλάχιστον είναι κάτω από τα 40. Όμως φαινόταν το που πήγαινε, μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου και της Σοβιετικής Ένωσης. Όσο και να μη συμφωνεί κανείς λογικός άνθρωπος με τις πρακτικές, και την κατάσταση που επικρατούσε εκεί, μπορεί πια να δει, το τι έγινε όταν το «αντίπαλο δέος» κατέρρευσε..

Πλανητάρχες, πόλεμοι με ψέματα φτιαγμένοι, όπως το Ιρακ, στο οποίο συντελείται μια γενοκτονία, στην Παλαιστίνη να δολοφονούνται μικρά παιδιά, τους μεγαλοτραπεζίτες να αποθρασύνονται, και όλους τους σκοτεινόψυχους, να έχουν ξαμοληθεί, τα Όνειρα και τις Ζωές μας να ρουφήξουν..

Και αφού φάγανε όσα μπορέσανε, βάση σχεδίου συνεχίζουν.. Με τα ΔΝΤια, τις «αγορές» και τις «κρίσεις» τους, έχοντας σαν συμπαραστάτες τους Τηλε-βρικόλακες και τους ξεπουλημένους πολιτικούς για βιτρίνα τους..



Κι έχουν φτάσει να δολοφονούν τις ζωές, τα Όνειρα, την Ελπίδα, μα και τα παιδιά μας. Όσα έχουν γεννηθεί, και όσα δεν γεννιούνται , γιατί δεν μπορούμε να τα θρέψουμε..

Και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό που γίνεται, όχι «επίσημα», όχι απ’ τις οθόνες όπου οι υπηρέτες των σκοτεινών, με τη σαπίλα των μυαλών τους, τα σπίτια μας βρωμίζουν..

Κι όμως.. Υπάρχουν κάποιοι που τολμούν, το ανάστημά τους να ορθώσουν, και την Α-λήθεια να πουν.. Κι ας ξέρουν ότι «στοχοποιούνται, κι ας ξέρουν ότι μπορεί να κληθούν να το πληρώσουν..

Κι είναι κάποιοι που ανήκουν σε κλάδο που έχει κατασηκοφαντηθεί από τους βρικολακιασμένους δημοσιοκάφρους όσο κανείς.. Για συμφέροντα που είναι φανερά, σαν δει κανείς πόσοι καναλάρχες, είναι και μεγαλομέτοχοι Ιδιωτικών κλινικών!



Μα όσο και να συκοφαντούνται, οι περισσότεροι γιατροί είναι λειτουργοί και όχι απλά "φακελάκηδες" ή υπάλληλοι φαρμακευτικών και άλλων εταιρειών..

Και με την ιδιότητα του Θεραπευτή, του Λειτουργού, μιλάνε..:

«Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας..:



Για περισσότερα, Πατήστε ΕΔΩ!




GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

παπα-Ηλίας είπε...

Νεφελοβάτη μπράβο σου!

Μπράβο και στους γιατρούς της Πάτρας!

Μπράβο και σε όλους, όσοι τα βάζουν με τους ξεπουλημένους, που μας πούλησαν και μας πουλάνε.

Σε όσους τολμούν να λένε την αλήθεια για τα ντόπια και διεθνή ανθρωποφάγα...

Και για τα διαρκή και εξειδικευμένα εγκλήματά τους...