2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

AΡΧΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ..


Άρχισαν
Να το πρώτο βήμα που είχαμε ήδη πει ότι θα κάνουν
http://www.opengov.gr/ypes/?p=895#comments
άνοιξαν δημόσια διαβουλευση, όπου το αποτέλεσμα είναι προαποφασισμένο

(πρωτοβουλία δημόσιας διαβούλευσης για τα θέματα, τις δυνατότητες ανάπτυξης, τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η διαφάνεια και οι καθαροί κανόνες για τη δημιουργία ενός πλαισίου λειτουργίας και ανάπτυξης των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας, τη θεμελίωση της πολυφωνίας, την έννομη σχέση με την πολιτεία και την κοινωνία,κατι σε χουντα μου θυμιζει αυτο?? την τήρηση της δεοντολογίας και της ελεύθερης έκφρασης.)
Τα ΠΡΩΤΑ σχόλια είναι κατά της φίμωσης…αλλά αυτοί τον χαβά τους
Μήπως θα απαντήσουν?


pavlos
Η λογοκρισία στην είδηση δεν είναι μόνο κατάπτυστη αλλά και αντισυνταγματική . Η ελεύθερη έκφραση είναι ζητούμενη δύσκολα όμως εφικτή. Τα ΜΜΕ δυστυχώς είναι ελεγχόμενα απο τις κυβερνήσεις μέσω πολλών και διαφόρων μεθόδων. Όπως διαφαίνεται ο έλεγχος και η ποινικοποίηση συζητήσεων που τυγχάνει να λαμβάνουν χώρο σε διαδικτυακούς χώρους θα είναι το επόμενο χτύπημα στην Δημοκρατία και τους θεσμούς .
Καραπάνος Νίκος


Για ποιό λόγο;
Δεν μας το εξηγεί η Κυβέρνηση.
Η ελεύθερη έκφραση προφανώς ενοχλεί,α λλά να ενοχεί αυτή την Κυβέρνηση πάει πολύ, πάρα πολύ.
| forever J
Συμφωνώ με τον @dimitris. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα να μπει «τάξη» στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, καθώς είναι αδύνατον να ελεγχεται το κάθε news site/blog. Ακόμα και δημιουργηθεί ένα «πλαίσιο λειτουργίας», ο κόσμος θα επιλέξει απλά να το αγνοήσει.
Έστω ότι δημιουργήται ενα πλαίσιο λειτουργίας, και ένα news site στα ελληνικά, που φιλοξενήται στην Βραζιλία/Κίνα/Αργεντινη κ.α., δεν ακολουθεί το πλαίσιο αυτό. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
Γνώμη μου είναι πως αυτή η διαδικασία για ένα τετοιο πλαίσιο, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Θα ήθελα επίσης κάποιος να μας ενημερώσει εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη χώρα της ΕΕ, ή θα αποτελέσουμε πάλι παγκόσμια πρωτοτυπία
Βασίλης


Η ελεύθερη πληροφόρηση που προσφέρουν τα blogs ανοίγει τον τομέα της ενημέρωσης και σπάει το μονοπώλιο της επιλεκτικής και πολλές φορές κατευθυνόμενης πληροφόρησης από τις 10-20 οικογένειες μεγαλοεργολάβων που ελέγχουν τα ΜΜΕ.
Ακούγεται συχνά -πυκνά ότι οι bloggers δεν έχουν καμμία σχέση με την δημοσιογραφία ,αλήθεια όμως ποιά σχέση έχουν οι μεγαλοεκδότες και μιντιάρχες εργολάβοι με την είδηση ; Και όμως αυτοί ενημερώνουν τον Έλληνα πολίτη . Αφήστε λοιπόν » Ολα τα λουλούδια να ανθίσουν » και το αναγνωστικό κοινό θα επικροτήσει ή θα απορίψει το έργο εκάστου εξ υμών
dimitris
Η ελευθερία του λόγου βρήκε τη θέση στο internet. Προτάσεις
η Δ.ΗΛ.Εγκλήματος όποιον θέλει τον βρίσκει άρα δεν χρειάζετε η δηλωση του blog-site
Όσοι θέλουν να ανοιξουν κωδικό στη εφορία ας γίνει
οσοι θελουν ΕΣΗΕΑ ας μπουν


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει και επίσημα η σύγκρουση των bloggers με κυβέρνηση και ΜΜ"Ε"

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2010/10/bloggers_22.html#ixzz137vgAfcc
apneagr

παπα-Ηλίας είπε...

Εκδηλώθηκε η σύγκρουση τώρα προεκλογικά, για να μας τρομοκρατήσουν και να μας κλείσουν το στόμα.

Και είναι πέρα από βέβαιο ότι, αν μετεκλογικά έχουν και πάλι το πάνω χέρι, θα προχωρήσουν, όχι με διαβουλεύσεις, αλλά με καταδολιεύσεις στην υποδούλωση και φίμωσή μας.

Aνεμος είπε...

Προβοκάτσιες και στημένες δημόσιες διαβουλευσεις ,από μισθωμένα παπαγαλάκια, που νομίζουν ότι είναι δούρειοι ίπποι