2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επώνυμες απόψεις και ανώνυμοι υβριστές!!!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Όταν οι απόψεις δεν έχουν αντίλογο για να αποδειχτούν τα λαθεμένα και τα υποτιθέμενα σκόπιμα λόγια μας τότε επιστρατεύεται ο ανώνυμος σχολιασμός με χαρακτηρισμούς και ύβρεις εντυπωσιασμού. Όποιος δεν έχει το θάρρος να μιλά επώνυμα ή ακόμα και ανώνυμα για να εκφέρει την αντίθετη άποψη που υποτίθεται ότι θεωρεί σωστή σημαίνει ότι δεν την έχει ή ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.


Είμαστε οπαδοί του διαλόγου και δεν διεκδικούμε το αλάθητο αλλά θεωρούμε τους ανώνυμους υβριστές (και όχι σχολιαστές) ως ανάξιους συνομιλητές που τους δίνουμε αξία όταν τους απαντούμε επώνυμα!!!
Κύριοι μείνετε στην ανωνυμία σας και βρίζεται σίγουρα κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί δεν λέτε τίποτα!!!
Και τέλος
καλύτερα να γράφουμε κάποιοι επώνυμες λαθεμένες απόψεις παρά ανώνυμες βρισιές και κατηγορίες!!!

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Και βεβαια υπάρχει και ανώνυμη αλητεία
Αν θέλεις να στείλεις στοιχεια να το καταδικάσουμε
Αλλά πρόσεξε
Υπάρχει και η ψευδωνυμία
Πχ το άνεμος γραφεί χρονια σαν ψευδώνυμο

Ράδιο Ρετρό είπε...

Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα. Βασικά δεν είμαι κατά της ανωνυμίας ή ψευδωνυμίας αλλά κατά της ανώνυμης αισχρολογίας και κατασυκοφάντησης που γίνεται σε πολλά blogs. Φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς είναι κομματικοί εντολοδόχοι που προσπαθούν απλά να αποπροσανατολίσουν και να εκχυδαΐσουν την κουβέντα γιατί δεν έχουν αντίλογο. Για αυτούς και μόνο μιλάω και όχι για τους ευπρεπείς ανώνυμους ή ψευδώνυμους οι οποίοι έχουν τις περισσότερες φορές και αντίλογο στο λόγο με επιχειρήματα και απόψεις!!!