2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ολα τα ειδη που πουλιουνται στο δρομο και στις παραλιες το καλοκαιρι , περα αποτην ασχημια που ξεφτιλιζει μια πρωην ομορφη και κατ εξοχην τουριστικη χωρα , ποσα χρηματα στοιχιζουν ???

Στα 20 δισ. ευρώ φτάνει σύμφωνα με εκτιμήσεις το παρεμπόριο στη χώρα μας και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και ζητάει να βελτιωθούν περαιτέρω οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ιδίως στα μεγάλα λιμάνια, για να... αυξηθεί ο αριθμός των δεσμευόμενων προϊόντων. 
Επίσης, ζητά να προωθηθούν διεθνείς συνεργασίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου στη γενική του διάσταση και να προωθηθούν άμεσα καμπάνιες ενημέρωσης των καταναλωτών για τους κινδύνους που ενέχουν τα προϊόντα απομιμήσεων. 
Το παρεμπόριο στα ηλεκτρικά είδη φθάνει στο 10%, στα είδη δώρων (gadget) στο 15%, στα ποτά-καπνό περίπου στο 2,5%, ενώ στα τρόφιμα το ποσοστό ακόμη είναι μη μετρήσιμο.
ΑΠΕ 
Σχολιο αλεπους του Ολυμπου.

..Γιατι το κρατος, τοσα  χρονια , αφηνει και χανονται τεραστια ποσα απο το παρεμποριο και ταυτοχρονα   καταστρεφει και τους επιχειρηματιες οι οποιοι πληρωνουν φορους, υπαλληλους, ενοικια, κλπ και αδυνατουν πλεον και λογικα να ανταπεξελθουν? ΓΙΑΤΙ??? Μπορει καποιος  να  απαντησει?  η ταχα δεν μπορει  να αντιμετωπισει τον "καρκινο" του μαυρου εμποριου των χιλιαδων ξενων κυριως που εχουν καταντησει τη χωρα ενα τεραστιο ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ?  Γιατι δεν προστατευουν τον νομιμο Ελληνα η ξενο εμπορο και ταυτοχρονα  να βαλουν στα  ταμεια της  χωρας  20 δις???  ΓΙΑΤΙ?  Εχουμε  κρατος η ΟΧΙ?
 

5 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Και βεβαια αυτό είναι πταίσμα μπροστά στα καρτελ,που αφαιμαζουν την χωρά
Καρτελ που δεν τολμούν να τα αγγίξουν γιατί τους χρηματοδοτούν
Προς κύριο παγκαλο,ότι τα φάγαμε όλοι μαζι

Exarchias είπε...

Θα συμφωνήσω με το Άνεμο. Βέβαια ο Συντάκτης το έγραψε περισσότερο για να επιτεθει στους Μετανάστες, (Βλέπεις Άνεμε τα Καρτέλ που κάνουν την πράγματικη ζημειά τα έχουν Ντόπιοι μαφιόζοι, και αυτούς δεν τους πειράζουμε γιατί έχουν ωραίες γραβάτες), παρόλαυτα οι "Έμποροι" έχουν και αυτοί λερωμένη την φωλιά τους, γιατί βαφτίζουν παρεμποριο το οτιδήποτε, ακόμα και αυτά που δεν έχουν δικαιώμα να βαφτίσουν παρεμποριο, (π.χ του Έργοτέχνες που προτιμάνε να πουλάνε μόνοι τους αυτά που φτιάχνουν, ή ακομα και το παράδειγμα με τους Κασταναδες (Εαν θυμαστε παλιότερη ανάρτηση.
Μην ξεχνάτε ότι την χώρα αυτή δεν την καταστρέψανε οι Μετανάστες. όπως δεν είχαν καταστρέψει την Γερμανια οι Τσιγγάνοι το 1930.
Απλά σε περιόδους οικονομικής Κρίσης υπάρχουν αυτοί που βρίσκούν ευκαιρια για να γευτούν αίμα άλλου ανθρώπου.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Aνεμος είπε...

Χρήστο επειδή ξέρω τον συντακτη,οχι δεν έχει καμιά εμπάθεια
Και είναι καινούργιος να τον καλοσωρισουμε
Είναι η γ….νη πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ
Αυτό το θέμα που έβαλε το έχουν πρωτοσέλιδο ολες οι εφημερίδες
Όταν ενας απεργός πείνας κατάγγειλε τα καρτελ..επιστρατευσαν οπως θυμάσαι όλη την λάσπη
Κανένας δεν συμφώνησε για κάτι πο υ το πληρώνουν όλοι απαθείς
Συγκεκριμένα όταν έπεσε στο δρόμο μια κυρία με το αυτοκίνητο της εξοργίστηκε..
Σκηνή που μου έχει χαραχτεί στην μνήμη
Θα κανουμε μαι εκπομπη στο ραδιο για τα καρτελ
Ως τότε ας πληρώνουμε 3 φορές πιο ακριβά απο την Ευρώπη ρεύμα τηλέφωνο, τρόφιμα ,ποτά κτλπ

Exarchias είπε...

Δεν κατηγόρησα τον συντάκτη για τίποτα περισσότερο εκτος απο αυτό που ειπα στην πρώτη φράση μου "το οτι χτυπάει περισσότερο του Μετανάστες". Ειναι λογικο οτι δεν τον θεώρω υπέυθυνο ούτε για τα Καρτελ στην Ελλάδα, αλλά ούτε θεώρω ότι υπάρχει κάποια μεγάλη ομοιότητα της Ελλάδος τώρα με την Ναζιστική Γερμανία τότε.
Αλλά κάπου εκεί έξω υπάρχουν... υπάρχουν άνθρωποι που πουλάνε κάθε είδους ψέμα προκειμένου να χορτάσουν με αιμα και μίσος... ξερω εξάλλου ότι τέτοιοι δεν ήταν δεκτοι εδω πέρα :)

Απλά επισημαίνω τον κίνδυνο που ειναι ορατος.
Με εκτίμηση σε όλους.
Χρήστος.

Aνεμος είπε...

Χρήστο διάλογο κάνουμε εδώ και είσαι από τους αρχαιότερους και τα ξέρεις
Λογικό πρώτα την πληρώνει ο αδύναμος κρίκος
Η φοροδιαφυγή από το παραεμπόριο, είναι ψίχουλα μπροστά στα καρτελ
Είδες όμως πως τα παρουσιάζουν ΤΑ ΜΜΕ?

Και στην Γαλλία για όλα έφταιγαν οι τσιγγάνοι
Και τώρα που παρέλυσε η χώρα, αφού τους έδιωξαν οι τσιγγάνοι φταίνε?

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος .Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα ,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... " Μπέρτολ Μπρεχτ