2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Και τα Καρτελ καλά κρατούν!!

GoPetition


Και επίσημο το καρτέλ στο γάλα! Συγχωνεύονται ΜΕΒΓΑΛ και ΔΕΛΤΑ.. 

Οι αδίστακτες εταιρείες που μοσχοπουλούν το γάλα για τα παιδιά μας..Θα το εγκρίνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού που το καταδίκασε;  Η ώρα της αλήθειας για την αναξιόπιστη Αρχή και τους πολιτικούς.
Συγχωνεύτηκαν τελικά τα μεγαλύτερα μέλη (leaders) του καρτέλ γάλακτος το οποίο αποκαλύφθηκε το 2006 επι θητείας Αδαμόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και επίσημα καταδικάστηκε αργότερα αφού συνδέθηκε άμεσα με την γνωστή υπόθεση των κουμπάρων η οποία δέν έχει τελεσιδικήσει στά Ελληνικά δικαστήρια.
Οι εταιρείες ΜΕΒΓΑΛ και ΔΕΛΤΑ νομιμοποίησαν ήδη, τη λειτουργία του καρτέλ στο γάλα δημιουργώντας ένα γιγαντιαίο μονοπώλιο, αφού η συγχώνευση την οποία έκαναν θα τους δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουν ανενόχλητες πλέον το έργο της καταλήστευσης τόσο των καταναλωτών όσο και των παραγωγών γάλακτος.
Εκλεισε η συμφωνία ΔΕΛΤΑ - ΜΕΒΓΑΛ
Μία από τις πιο πολυσυζητημένες επιχειρηματικές συμφωνίες των τελευταίων ετών στον κλάδο των τροφίμων έφθασε σε αίσιο τέλος, καθώς η συγχώνευση των δύο εταιρειών έγινε πλέον πραγματικότητα, αφού η Vivartia  προέβη στην εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ".

Το deal αποτελεί μία τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές συμφωνίες των τελευταίων ετών εντός των ελληνικών συνόρων, καθώς το νέο σχήμα θα αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της χώρας, με την προϋπόθεση ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα γνωμοδοτήσει υπέρ του deal.

Διαβάστε περισσότερα και στο Stop Cartel 

Δεν νοιάζεται πια κανείς σ' αυτή τη χώρα ούτε για το γάλα των παιδιών της!!
Αναρωτιόμαστε η Επιτροπή Ανταγωνισμού τι είπε??

-------------------------------
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

irizaar είπε...

υπάρχουν και άλλες μάρκες γάλακτος και γαλακτοκομικών. Εβροφάρμα, Σεργάλ, Νεογάλ, Κρι-Κρι......
είναι και στο χέρι μας να μποϋκοτάρουμε τα μονωπώλια

marianaonice είπε...

Συμφωνώ @irizaar αρκεί οι άλλες φίρμες να αντέξουν στον αθέμιτο ανταγωνισμό που θα τους κάνουν τα μεγαθήρια!!

Aνεμος είπε...

Άλλο ένα καρτελ παντού καρτελ παλιά σε έρευνα είδα ακόμα και στην μπύρα καρτελ
Εκεί να δείτε
Αν δεν ήσουν Ολλανδός ..δεν σε έβαζαν καν στα ράφια
Και σου έπαιρναν και το ψυγείο αν δεν έβαζες ολλανδική μπύρα