2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!


Από τον Ακτιβιστή

Η κομματική πατρωνία με τη μορφή των χρισμάτων σε υποψηφίους δημάρχους έχει εξαλείψει και την ελάχιστη αμφιβολία περί ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι παραιτήσεις  υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών προκειμένου να διεκδικήσουν τον θώκο του Περιφερειάρχη επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο τους φόβους των ενεργών, αδέσμευτων και απογοητευμένων πολιτών για την   σχεδιασμένη επανείσοδο  της επιρροής των κομματικών μηχανισμών από την πίσω πόρτα, μέσω της προσέλκυσης  των πολιτών  στο σικέ παιχνίδι των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Η επιχειρούμενη ανάκαμψη της συρρικνωμένης δημοφιλίας τους....
 είναι ο στόχος της καθόδου μεγάλων ονομάτων στις περιφέρειες και η ριψοκίνδυνη έκφραση στήριξης δια της παραχώρησης χρίσματος στους νέους δημοτικούς ηγέτες.
Όσο πιο σκληρή καταφέρουν να κάνουν την αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων τόσο πιο κοντά θα βρεθούν στο στόχο που θέσανε. Και τόσο πιο μακρυά θα βρεθεί το κίνημα από την αγωνιστική ετοιμότητα που πρέπει να επιδείξει προκειμένου να αποκρούσει τα σχέδια του ΔΝΤ,  της υποτελούς ελληνικής κυβέρνησης, των αρωγών κομμάτων της ΝΔ και ΛΑΟΣ αλλά και των χαμένων στο πέλαγος των διαφορών τους κομμάτων της αριστεράς. Και ακόμα πιο κοντά στον καταδικασμένο (στην πλειοψηφία των πολιτών) κομματικού κράτους με ότι αυτό συνεπάγεται: Διαπλοκή, διαφθορά, κομματοκρατία, οικογενειοκρατία, αδιαφάνεια κλπ
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους πολίτες να αποστασιοποιηθούν από το σφιχταγγάλιασμα των κομμάτων (όλων). Να δείξουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να άγονται και να φέρονται κατά τις επιθυμίες ενός αποτυχημένου πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στην υποτέλεια,  την πατρίδα στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας και τον ελληνικό λαό ( κυρίως τα πιο φτωχά στρώματά του) στην εξαθλίωση.
Δεν πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στους νταβατζήδες να θεωρήσουν ότι έλαβαν συγχωροχάρτι για την κατάντια που επέφεραν με την δράση με τη στάση ή με την αδράνειά τους.
Δεν θα ψηφίσουμε συνδυασμούς που συνδέονται με κόμματα.
Θα σταθούμε πλάι σε ψηφοδέλτια που θα έχουν το θάρρος να σταθούν ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην κομματοκρατία.
Ήδη οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δραστηριοποιούνται σε πολλές περιοχές της χώρας( Λαμία, Εύβοια κ.α.)
Και αν δεν υπάρξουν σε κάποιες περιοχές ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ τότε θα πρέπει να ψηφίσουμε συνειδητά ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ. 
ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ. Τα δημοσιογραφικά έμμισθα παπαγαλάκια θα το παρουσιάσουν ως   έμμεση επιδοκιμασία του καταρρέοντος συστήματος.
Η μοναδική δυνατότητα για έκφραση της ελεύθερης βούλησης είναι να ποντάρουμε στην πιθανότητα της αποτίναξης του υπάρχοντος σαθρού πολιτικού συστήματος και όχι στην απόλυτη βεβαιότητα της συντήρησης του πλήρως διαβρωμένου κομματικού οικοδομήματος που τροφοδοτεί τον σημερινό φαύλο κύκλο της εξαθλίωσης, καταργώντας κάθε δυναμική που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανατροπή του.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

8 σχόλια:

ELEN είπε...

Συμφωνώ απόλυτα πάνε να μετατρέψουν τις τοπικές εκλογές σε ψήφο εμπιστοσύνης, βάζοντας ηχηρά ονόματα

Πολύ καλή πρόταση
Όπου υπάρχουν ανεξάρτητα κινήματα τα ψηφίζουμε
Αλλιώς λευκό άκυρο
Αποχή προς θεού όχι
Πάει πάντα στο πρώτο κόμμα

Ανώνυμος είπε...

Έχω το παράδειγμα ενός άξιου πολιτικού σε μια επαρχιακή πόλη
Έβαζε σαν δήμαρχος ,και ενώ ήταν ικανότατος, ποτέ δεν τον εξέλεξαν διότι ανηκε στην αριστερά,και η πόλη ήταν πολύ συντηρητική
Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο
Όχι κόμματα
Αν δεν υπάρχει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο λευκό άκυρο
Η απάντηση μας στο ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ και εγώ με το άρθρο
Μια πρώτη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε
διαβαστε και αυτο
Κίνδυνο διάλυσης της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα εφόσον τα μέτρα λιτότητας συνεχιστούν για μεγάλο διάστημα και κοινωνικές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου διαβλέπει ο Γερμανός οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6682:catastrophic-scenario-german-economist&catid=46:economy&Itemid=82

ΜΑΝΟΣ είπε...

Δημοσκόπηση: Κάτω από 50% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί
ΤΟ άλλο 50% είμαστε εμεις
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6690:under-50-poll-pasok-and-nd-with&catid=1:politics&Itemid=27

Aνεμος είπε...

ΝΑ μια καλή πρόταση από τον ακτιβιστη
Δεν ψηφίζουμε κόμματα αλλά ανθρώπους ικανούς
Άλλη μια φορά ενεργοποίησαν τους κομματικούς μηχανισμούς για τις τοπικές εκλογές
Αλήθεια ένας ικανός δήμαρχος η περιφερειάρχης αν δεν έχει κομματική ταμπέλα θα τον αφανίσουν?

ΡΙΤΑ είπε...

Στο οτι εκτός απο τα δύο κόμματα που τρώνε με χρυσά κουτάλια το ΔΝΤ το στήριξαν και οι φασίστες του ΛΑΟΣ που μόνο οι αρχηγοί τους τρώνε με χρυσά κουτάλια...οι οπαδοί τους είναι αγράμματοι και βυθισμένοι σε μια ιδεολογία σκατά..φτωχομπινέδες με μεγάλες ιδέες για πόλεμο και εξάπλωση είναι..

Nefelovatis είπε...

Καλησπέρα φίλε μου.

Στις Δημοτικές, από χρόνια ψήφιζα ανθρώπους που θεωρούσα ικανούς, και όχι κόμματα. Πολύ πριν αυτό το σκοτάδι στην Ελλάδα να πέσει.. Αν και μετά από όσα έχω δει, έχω έντονες αμφιβολίες για τις εκλογές.. Τείνω στο ότι «Αν μπορούσε να αλλάξει κάτι με τις εκλογές, αυτές θα ήταν παράνομες..». Δεν το πίστευα, μέχρι που σκέφτηκα κάποια πράγματα.. Ειδικά για τις βουλευτικές..

Πρώτον, το κόστος που έχει για να γίνει γνωστή η υποψηφιότητα κάποιου.. Άρα ή που θα έχει κάποιος λεφτά, ή που θα πρέπει να τα βρει.. Από πού άραγε..;

Δεύτερον.. Τι πιθανότητες έχει κάποιος από το λαό, όσο καλές ιδέες και να πρεσβεύει, να εμφανιστεί έστω κι ένα λεπτό στα ξεπουλημένα και καθοδηγούμενα από τ’ «αφεντικά» κανάλια τους..;

Τρίτον.. Αν δούμε πως λειτουργούν οι και καλά δημοκράτες, που τον κόσμο μαντρωμένο κρατούν, όπως φαίνεται και στην ταινία «ο οικονομικός Δολοφόνος», γίνεται φανερό ότι όποιον πολιτικό δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν, τον δολοφονούσαν..

Οπότε..;

Μόνο μια Επ-Ανάσταση μας σώζει, εκείνη που από μέσα μας ξεκινά.. Που σκεπτόμενους Ανθρώπους να μας κάνει μπορεί.. Και που ο καθένας μας θα είναι Ηγέτης.. Του Εαυτού του.. Και δε θα επιτρέπει σε κανέναν χαρτογιακά, με την Ελευθερία, την Ευτυχία και τη Ζωή του να Παίζει..

Γιατί και να θένε, δε μπορούν,

Να σκοτώσουν δέκα εκατομμύρια Ελεύθερους Ανθρώπους.. Μόνο σαν τους αφήσουμε, θα μας πεθάνουν από την πείνα.. Μα αν τους αφήσουμε, μέσα μας δούλοι θα είμαστε, με το κεφάλι σκυμμένο, που τον αφέντη που του τάζει παντεσπάνι θα ακούμε..


Καλό μας Ξημέρωμα,

Και καλή Λευτεριά..

marianaonice είπε...

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε περισσότερο παρά μόνο ότι το ποστ αυτό του ακτιβιστή με βρίσκει σύμφωνη!
Όχι υποψήφιους των κομμάτων, ανεξάρτητους ανθρώπους ας ψηφίσουμε, που έχουν το σθένος να κατέβουν χωρίς ομπρέλλα κομματική!
Αλλιώς άκυρο ή λευκό!
Ως εδώ το κομματικό παιχνίδι τους, δεν μασάμε πια!