2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Έλληνες ανήκουν στους 25 πιο πλούσιους λαούς του κόσμου!!!


Η Ελλάδα έχει πολλούς πλουσίους αλλά και αμέτρητους φτωχούς
Οι πολιτικοί ποτέ δεν τόλμησαν να τους πάρουν φορολογία
Όντως λεφτά υπάρχουν και τα έχουν οι πλούσιοι
Άλλη μια φορά ,με πρόσχημα τώρα το ΔΝΤ χτυπηθηκαν οι μισθωτοί ,και οι συνταξιούχοι
Στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των πλουσίων βρίσκονται οι Ελληνες και πολύ πιο μπροστά από Κινέζους, Ρώσους και μόλις 6 θέσεις μετά τους Γερμανούς, που έρχονται 16οι!

Σύμφωνα με την έρευνα της γερμανικής Allianz έχουμε κατά μέσο όρο κατ΄ άτομο σχεδόν 26.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις, χρηματοπιστωτικά προϊόντα (μετοχές, ομόλογα) ή και ασφαλιστικά προϊόντα, πολύ περισσότερα από τις 17.500 ευρώ που είναι ο παγκόσμιος μέσος όρος. Στην κατάταξη αυτή...
(όπου δεν συνυπολογίζονται ακίνητα ή άλλα κινητά περιουσιακά στοιχεία) οι Ελβετοί έρχονται πρώτοι, με σχεδόν 164.000 ευρώ κατά κεφαλήν περιουσία, και ακολουθούν οι Αμερικανοί, με σχεδόν 102.000, ενώ κατά μέσον όρο οι «αναδυόμενοι» βρίσκονται πολύ πιο πίσω, με μόλις 3.900 οι Βραζιλιάνοι, 2.500 οι Κινέζοι, 1.400 οι Ρώσοι και ούτε 550 ευρώ οι Ινδοί!
'Ολα αυτά τα συμπεράσματα συμπεριλαμβάνονται στην «Έκθεση για τον παγκόσμιο πλούτο» που εξέδωσε η γερμανική Αllianz, σύμφωνα με την οποία μπορεί οι απώλειες από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση να μην έχουν ακόμη πλήρως αποκατασταθεί, όμως ελάχιστα (κατά 4%) υπολείπονται από τα σχεδόν 86 τρισ. ευρώ όπου είχαν φτάσει πριν από την κρίση οι ιδιωτικές περιουσίες.


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

8 σχόλια:

marianaonice είπε...

Μα νομίζω ότι είναι κοινό μυστικό η Ελλάδα είναι φτωχό κράτος με πολλούς πλούσιους πολίτες!
Μόνο που οι φτωχοί της πολίτες είναι πολύ περισσότεροι και καταδικάζονται ολοταχώς σε σίγουρο αφανισμό!
Επισης είναι γνωστό ότι κινείται και πολύ μαύρο χρήμα!

Ανώνυμος είπε...

Ο ελληνικός λαός γύρισε στους προηγούμενους την πλάτη και πολύ καλά έκανε. Αν περιμένει όμως πέντε χρόνια για να γυρίσει την πλάτη και στους τωρινούς, θα χρειασθεί διακόσια χρόνια για να ορθοποδήσει πάλι.

Πριν γράψεις κάτι για την κυβέρνηση σκέψου, ότι αυτή τη στιγμή γίνεται το μεγαλύτερο ξεπούλημα από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και εκποιείται εθνική περιουσία που αποκτήθηκε σε 200 χρόνια.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ είπε...

τη χωρα θα την αναλαβουν μανατζτερς τυπου Πάντοα Σιόπα που θα φροντισουν φυσικα μαζι με τους προδοτες που υπαρχουν στο δημοσιο τομεα και τη βουλη να φερουν εις περας, με το αζημιωτο, το σχεδιο τους......ο δημοσιος τομεας και η βουλη, τα παιδια του ρουσφετιου ειναι ετοιμοι να υπηρετησουν οποιονδηποτε τους κανει το ρουσφετι να παραμεινουν στις θεσεις τους με ανταλαγμα την αιωνια πιστη στα σχεδια τους......επειδη ομως οι υπολοιποι Ελληνες ειναι εμποδιο στην υλοποιηση των σχεδιων αυτων εχουν φροντισει προγραμματισμενα την εισοδο των λαθρομεταναστων που κι αυτοι πιστα θα υπηρετησουν τους στοχους της νεας ταξης πραγματων με ανταλαγμα τζαμια την ψηφο και τη φθηνη εργασια....

ΑΝΤΑΡΤΗΣ είπε...

ιαβαστε τι γραφουν φιλοκυβερνητικοι δημοσιογραφοι στην ''Ε'' και στον ''Κοσμο του Επενδυτη''. Ο Γιωργακης υποθηκευει σοβαρα το μελλον της πατριδας μας με τις ευλογιες των αμερικανων συμπατριωτων του. Αυτη την στιγμη συμβαινουν τα εξης φοβερα και τρομερα,

1) ο ΓΑΠ ετοιμαζεται να εγκαταλειψει το ελληνικο δογμα ''μια ονομασια εναντι ολων'' και το θεμα της εθνικης ταυτοτητας και γλωσσας οπως και την μη αλλαγη της συνταγματικης ονομασιας των Σκοπιων, μετα απο απαιτηση των αμερικανων ωστε να συμφωνηθει μια ονομασια πολυ κοντα στις απαιτησεις των σκοπιανων και να μπουν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ στην επομενη συνοδο τον Νοεμβριο! Ποιος πασοκος παει στοιχημα την περιουσια του ''η εστω και 50 ευρω οτι ο ΓΑΠ δεν θα μας πουλησει? Ο Νοεμβριος ειναι κοντα....

2) η Τουρκια με αξονα τις επιδιωξεις της για οικονομικη εκμεταλευση του Αιγαιου για λογαριασμο της επεκτεινη την ζωνη επιρροη της μεσω των ''γκρζων ζωνων'' και των ανακοινωσεων της για ερευνες στα διεθνη υδατα ωστε να μπορει μετα να απαιτηση ευρυτερες περιοχες χωρις αντιδραση απο την Αθηνα (οπως και προς το παρον δεν υπαρχει καμμια αντιδραση στην Αθηνα εκτος απο κατι διαμαρτυριες που υποτιθεται οτι κανει η Αθηνα στην Αγκυρα αλλα περισσοτερο γινονται στα ελληνικα ΜΜΕ για να πειθονται οι ανοητοι ιθαγενεις).

3) Σε εκτενες αρθρο του ''Κ τ Ε'' της Κυριακης, γραφεται η πληρης απαξιωση και απενεργοποιηση του λιμενικου σωματος οπου συμφωνα με το αρθρο το 50% των ταχυπλοων του λιμενικου δεν λειτουργουν και το αλλο 50% υπολειτουργει λοφω ελλειματικου σερβις και ελλειψις ανταλλακτικων με αποτελεσμα εκατονταδες σκαφη (αλευτικα, ''τουριστικα'' και ιδιωτικα απο την Τουρκια να κινουνται ανεξελεγκτα στα νερα του Αιγαιου πιανοντας τις ακτες των ελληνικων νησιων και της ηπειρωτικης Ελλαδας και προφανως αποβιβαζοντας εκατονταδες λαθρομετανστες οι οποιοι συνεχιζουν να στοιβαζονται στην Αθηνα οπου λογω της γκετοποιησις ειναι αδυνατη η προσβαση της αστυνομιας και ο ελεγχος πολλων περιοχων. Ηδη στην Αθηνα ο αριθμος των λαθρομεταναστων εχει ξεπερασει τα 2 εκατομμυρια με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες που ομως ειναι ευκολο να διαπιστωσει κανεις απο την πληθωρα των ''σκουρων'' που βλεπει πλεον κανεις στα φαναρια, στις οικοδομες, στις στασεις λεοφωρειων αλλα και σε ολο και περισσοτερες περιοχες εκτος ιστορικου κεντρου. Ηδη Πατησια, Κυψελη, Νεος Κοσμος, Νεα Ιωνια, Ν. Ηρακλειο, Παγκρατι, Ιλλυσια, Ζωγραφου, κλπ., εχουν πλειοψηφια κατοικων μη ελληνικης καταγωγης!

marianaonice είπε...

@ΑΝΤΑΡΤΗ
'Εχεις απόλυτο δίκιο! είμαστε χρεωκοπημένοι και παραδομένοι σε όλους τους εχθρούς μας. Όσο για τους λαθρομετανάστες για το ιστορικό κέντρο έχω ιδία αντίληψη, ειδικά για τις περιοχές που αναφέρεις. Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και δεν ξέρω που θα οδηγήσει.

παπα-Ηλίας είπε...

Μας κουμαντάρει μια πολιτιοοικονομική φασιστική ολιγαρχία εφιαλτών.

Απροκάλυπτα εχθρική απέναντι στο λαό.

Πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους.

marianaonice είπε...

Άραγε Έλληνες θεωρούνται και αυτοί οι πλούσιοι?
Πάντα με βασάνιζε αυτό το ερώτημα...

παπα-Ηλίας είπε...

@ Μαριάνα

Έλληνες; Όχι βέβαια.

Πατρίδα τους και θρησκεία τους είναι ο Μαμωνάς.

Η καρδιά μας, λέει ο Χριστός, βρίσκεται, όπου βρίσκεται και ο θησαυρός μας.