2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ

Εχουν εξαπολυσει ολοκληρο μηχανισμο με πληρωμενες πενες για να δαιμονοποιοησουν τα blogs
ολα..γενικα και αοριστα..
και βεβαια φασιστικα
ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

 

9 λόγοι που οι Έλληνες bloggers είναι ηλίθιοι


ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Βρίζει τον Έλληνα blogger για την ανωνυμία τους όταν οι ΜΕΓΑΛΟδημοσιογράφοι έχουν μπράβους και αστυνομικούς από πίσω τους καθώς και οι βο(υ)λευτές ασυλία. “μαγκιά ε;” .
1. “Μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων bloggers, προσπαθεί να αποδώσει στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και στις εφημερίδες, τον χαρακτηρισμό του κατεστημένου…άδικο να κολλάμε ταμπέλες σε έναν κλάδο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ελληνική ενημέρωση και ψυχαγωγία.”
1. Θες να μιλήσουμε για τον κλάδο που εχει προσφέρει “τόσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία”? Ας μιλήσουμε για την Digea. Που παιζει τον ρόλο του εισπράκτορα με τα αυτοκολλητάκια “συμβατότητας” χωρις το οποιο η Digea απλά δεν παιζει. Και σε λιγο, μετα το κλείσιμο των αναλογικών, θα τσεπώσουν απο κάθε τηλεόραση 5 ευρώ (το αυτοκολλητάκι στην νέα συσκευή – αποκωδικοποιητή) χωρις το οποιο δεν υπάρχει καμιά εγγύηση οτι θα συνεχίσετε να τους βλέπετε. Αυτό θα ηταν καλό αν όντως επιλέγαμε να κλείσουμε το πονηροκουτι, αλλά δυστυχώς δεν μας μένει τίποτε άλλο. Α, ναι, υπάρχει κι ενα youtube, αλλά αυτό ειναι για τους ανοιχτόμυαλους που εχουνε ιντερνέτ..

Τα ΜΜΕ απλά απομυζούν τον μόχθο του Ελληνα, ακριβαινοντας το μετακυληθέν στον καταναλωτή κόστος των προιόντων που καλείται να αποκτήσει κατα τουλάχιστο 20%, ενα ποσοστό το οποιο επενδύεται στην διαφήμιση. Ενα ποσοστό, που εχει φτάσει να πλήττει τους ίδιους τους διαφημιζόμενους, ωθόντας τους σε περικοπές προσωπικου, απο την στιγμή που στα σουπερ μάρκετ κάνουν θραυση τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας.
Ολες οι φωνές τριγύρω φωνάζουν για την ομερτά των καναλιών, στο θέμα της εξαγοράς της ΑΤΕ και του ΤΤ απο την Πειραιώς, με πηγή κεφαλαίου το πακέτο των 28 δίς. Ολα τα κανάλια το σιγόνταραν, κι επρεπε να βγει μια κομισιόν να τους σταματήσει απο το να αποκτήσουν τσάμπα τα “ασημικά” του κράτους. Βρε μήπως τελικά η τρόικα μας κάνει καλό στο οτι ελέγχει τα.. λαμόγια?
“2. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει το μένος του κόσμου για τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει, ελέω της προκατόχου …Πώς να το κάνουμε;”
2. Τα μέτρα που λες οτι αποδίδουν καρπους, θα σου πω εγω τους καρπους που αποδίδουν. Πριν απο 3 χρόνια εψαχνα μαγαζί να νοικιάσω, τωρα δεν ξέρω ποιό να πρωτονοικιάσω. Αλλά τι κρίμα, επιχειριση δεν μπορω πλέον να κάνω, γιατι βασίζεται στις μεταφορές ο κλάδος μου και η βενζίνη εχει πάει τόσο ψηλά που οχι ανταγωνιστικός δεν θα ειμαι, θα ειμαι βαθιά παθητικός απο την 1η μέρα. Πηγα να πάρω ενα μπουκάλι νερο απο το περίπτερο και νομιζα οτι το επαιρνα απο το κιόσκι της Ακρόπολης – 90 ευρωλεπτά. “Ακόμα και η Coca-Cola στο supermarket εχει 1,10!!!” του λέω, για να μου πει “ναι, αλλά τα έξοδα ειναι τόσα που πραγματικά, αν δεν το πάρεις εσυ και δεν το πάρει κανεις αυτό το μαγαζί άυριο δεν θα υπάρχει.” Και όντως ειναι το τελευταίο μικρομάγαζο του δρόμου. Ανταγωνιστικότητα γάρ.
Οχι δεν αποδίδουν (γιατί αν απόδωση ειναι ενα νούμερο σε εναν υπολογιστή στα γραφεία της κομισιόν να την βράσω, ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΜΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ) Αλλά μας ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ.
ΔΕΝ ειναι στο χέρι του συνταξιουχου του ΙΚΑ (που καλείται να πληρώσει το ΦΠΑ στο πετρέλαιο θέρμανσης 23%, και το ίδιο και την βενζίνη στο αμάξι γιατι το μηχανάκι δεν εχει πιά τα πόδια να το πάει, και τα τέλη κυκλοφορίας των 500 ευρώ), τα λεφτά των δομημένων ομολόγων των ταμείων, ουτε τα λεφτά των μιζών, ουτε τα λεφτά με τα οποια απαλλοτρίωσε το κράτος τις εκτάσεις της Αττικής για να ρουφά τα διόδια ο Μπόμπολας.
Δεν ειναι στο χέρι του εργαζομένου των 540, πλέον, ευρώ, τα λεφτά των υπερτιμολογήσεων των προμηθειών των νοσοκομείων, τα λεφτά των συντάξεων των πεθαμένων που ουδέποτε δηλώθηκαν.
ΔΕΝ ειναι στα χέρια μου τα λεφτά των τραπεζιτών που σήκωναν σε όλα τα προιόντα πανελλήνια τις τιμές ωστε να καταλήξουν την Ελλάδα την ακριβότερη αγορά της ζώνης του ευρώ σε δεκάδες χιλιάδες προιόντα, ωστε να ωθήσουν το κράτος των 1.000.000 δημόσιων υπαλλήλων (που με την σειρά τους συντηρουν τα υπόλοιπα 6.000.000 Μισθωτους-ΕΕ-επιχειρηματίες) στον υπερδανεισμό για να φουσκώνουν τα χαρτοφυλάκιά τους με ενέχυριασμένα δάνεια ωστε μετα το κράχ να αποκτήσουν όλη την Ελλάδα.
Αλλος δρόμος υπήρχε. Να σφαγουν στην πλατεία συντάγματος οι υπαίτιοι παραδειγματικά (σιγα μην τους ταίσουμε και πάλι). Να δημευθουν οι περιουσίες τους και με αυτές να πληρώσουμε σε είδος πλέον τους δανειστές μας. Αλλά ειμαστε Gay και κακοπληρωμένες πορνες υπο τον φόβο του νταβά, και καθόμαστε στις θεσουλες των 360 ευρώ ημιαπασχόλησης μην τυχόν και αδυνατίσει λίγο ο τροφαντός κώλος μας, αντί να πάμε στα σπίτια τους και να τα κάψουμε (θα μεινουν τα κότερα για πουλημα, μην στενοχωριέσαι).
Αν τώρα δεν ξέρετε “πώς να το κάνετε”, παρατήστε τα και αφήστε αυτους που ξέρουν να το κάνουν. Γιατί απλά, χειρότερα ΔΕΝ γινονται πλέον, η αργεντινή του 2000 ηταν παράδεισος μπροστά σε “αυτό”.

“3. “Ακούω για φίμωση των blogs και τρίχες κατσαρές…..μαλακίες που λέγοντας περί λογοκρισίας, δεν είμαστε Κούβα εδώ.”"
Αν εσυ 15 σφαίρες ΔΕΝ τις θεωρείς φίμωση, ελπίζω να μην “ΔΕΝ σε φιμώσουν ποτέ”. Ο Σωκράτης συνδέθηκε με το μπλόγκ troktiko τυχαία ή μή, αλλά την συνδεσή του με ενα ειλικρινές μέσο την πλήρωσε με την ζωή του. Οχι μόνο ηλίθιους δεν μπορεις με αυτό να χαρακτηρίσεις τους bloggers, αλλά εχουμε φτάσει σε σημείο να κλέβουμε ασύρματο ιντερνέτ απο την γειτονιά για να ποστάρουμε. Και δεν με νοιαζει άλλο, αν αυριο ακουσετε για άγρια δολοφονία παπά, θα ξέρετε οτι θα πηγαίνανε για μένα…
4. “Περί λιτότητας ο λόγος. Είμαστε από τους πιο υπερκαταναλωτικούς λαούς της Ευρώπης και κλαιγόμαστε που η κρίση μάς αναγκάζει να μειώσουμε τις δαπάνες αγαθών όπως τα μπουζούκια, τις ξαπλώστρες στην παραλία κτλ. Γιατί τόσος πανικός; Θα μας λείψουν; Είχαμε και παλιότερα το δικαίωμα να ξοδεύουμε όπου και όπως θέλουμε;”
Η απάντηση σου εδω θα μπορουσε κάλλιστα να ειναι “μα τι λές πιά βρέ ΜΑΛΑΚΑ”, αλλά καλύτερα ας το αναλύσω λιγάκι για να μην φανώ επιθετικός. Το γεγονός οτι κάποιοι βγαίνουν και φωνάζουν στο ιντερνετ, ΔΕΝ σημαινει οτι το κάνουν επειδή εχουν πλέον στο γκαράζ τις καγιέν λόγω τελών κυκλοφορίας και κόστους βενζίνας – εξόδου, αλλά σημαινει οτι το κάνουν επειδη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.
ΒΑΣΙΚΑ=ενδυση (απο λαική), βενζίνη (για να πάνε στην δουλειά τους γιατι οι συγκοινωνίες ειναι άχρηστες με τους πακιστανουν να χεζουν οπου βρουνε) τρόφιμα (το αγγουράκι 4 ευρώ το κιλό;!;!) ρευμα, νερό, τηλέφωνο (το οποιο ΔΕΝ το θέλουν όλοι για να μιλάνε με την γκόμενα, ειναι και εργαλείο δουλειάς, ενίοτε).
για ΑΥΤΑ τα βασικά, πλέον, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.
5. “Όλοι βρίζουν εν χορώ τον Κώστα Καραμανλή, για τη θητεία του και την μετά αυτής παρουσία του. Σίγουρα έχει κάνει λάθη ο ανιψιός του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά έλεος με την υπερβολή και την άδικη κατασυκοφάντηση ενός ανθρώπου που πιστεύω πως ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να προσφέρει αυτά που ονειρευόταν για τον τόπο του. Μπορεί να ακούγομαι κάπως, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.”
Η αλήθεια της “επανίδρυσης του κράτους” ειναι οτι επρεπε να ειχε βγάλει την μαχαιρα, και όχι να την εμπηγε μεχρι το κόκκαλο, αλλά να αφηνε μόνο αυτό. Αυτό υποσχέθηκε το 2004 και κέρδισε τις εκλογές, αυτό ελπιζαμε ως ψηφοφόροι του και το 2007. Τελικά, αντί να κρατήσει την εντολή που του ειχε δοθεί, εριξε την ασπίδα και αποσύρθηκε. Και μόνο αυτό τον κάνει άξια δακτυλοδεικτουμενο και υβριζόμενο. Ειχε την ευκαιρία του δις και την εχασε τρις.
Μονο αυτός μπορουσε να το κάνει. Αλλά όχι, έπρεπε κι αυτός να θρέφει κ…ους (τον θυμάστε το 2004; τον βλέπετε τώρα; Πως μπορει ενας άνθρωπος να πέσει σε τέτοια λουμπα μεσα σε 6 χρόνια;!; Ειλικρινά θα τον λυπόμουν αν δεν ειχε χάσει αυτές τις ευκαιρίες. Και τις 2 φορές τον ψήφισα. και το 2004 και το 2007. Οχι κατώτερος των περιστάσεων, ανυπαρκτος ητανε.
6. “Στο στόχαστρο πολλών ιστολόγων, έχει βρεθεί η Ρίκα Βαγιάννη. Μια αξιοπρεπέστατη και επιτυχημένη παρουσία στο δημοσιογραφικό χώρο, που τόλμησε να εκφράσει την άποψή της για τον χαμό του Γκιόλια. Πολλοί την κατηγορούν για τα χρήματα που λαμβάνει από την ΕΡΤ. Ας σταματήσει πια αυτή η καραμελίτσα με την κρατική τηλεόραση. Η δυσαναλογία απολαβών και προσφορά της δημοσιογράφου, όπως και αρκετών άλλων συστεγαζόμενων συναδέλφων της, είναι πολύ μεγάλη εις βάρος της. Μην παραμυθιάζεστε από τις ανοησίες που γράφονται σε ανυπόστατα δημοσιεύματα των blogs.”
Οταν θα σταματήσει η Κρατική τηλεόραση να απολαμβάνει μεσω νόμου “η πληρώνεις την ΕΡΤ η ξεχνάς μεχρι και το ψυγείο σου”, οταν θα σταματήσΩ να καλουμαι κάθε δίμηνο με το έτσι θέλω να πληρώνω την κ. Βαγιάννη, τότε θα σταματήσω να την προσάπτω να μεμπτά της. Μεχρι τότε και για όσο πληρώνεται απο την ΕΡΤ, ΔΕΝ ειναι γουστο της και καπέλο της να γράφει ο’τι θέλει, αλλά πρεπει να ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
7. “Οι Έλληνες bloggers βλέπουν παντού τρομοκρατία, ανέχεια, πόλωση και διάφορες άλλες ωραίες λέξεις. Εγώ λέω πως η μαλακία πάει σύννεφο. Η κοινωνία μας σίγουρα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αλλά λίγη αλληλεγγύη κι εμπιστοσύνη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μάθαμε τώρα και γίναμε όλοι highlanders που υπερασπιζόμαστε το δίκαιο των συνανθρώπων μας…”
Τα βλέπουμε επειδή βρισκονται εδώ όλα και μας κοιτάνε κατάματα με την γλωσσα έξω, η αυτοκριτική σας δεν αποτελεί το παρόν αντικειμενο συζήτησης. Η κοινωνία μας θέλει ισχυρες βάσεις για να αναπτυχθει και αυτές εχουν καταργηθει με τον “πόλεμο των βυσμάτων για το ποιός θα διορισθει πρώτος και απο ποιόν” και αυτό δεν το θεραπευει κανένα ΔΝΤ, και ΝΑΙ, βρε κερατά, το δικαιό ΜΟΥ το υπερασπίζομαι μεχρι να ανασαίνω, ειναι βλέπεις νόμος της φύσης. Δεν χρειάζομαι κανέναν δημοσιογραφίσκο, αυτόκλητο “προστάτη”, (εννόησε οπως φαντάζεσαι την λέξη), ουτε οι βουλευτές που καλουμαι να ψηφίσω ειναι ικανοι να με προστατευσουν, αυτοί μονο τους τραπεζίτες στους οποιους χρωστουν τα κόμματά τους προστατευουν.
8. “Τόλμησαν κατά καιρούς διάφοροι άνθρωποι της τηλεόρασης (βλ. Λιάγκας, Παναγιωταρέα κ.α.) να εκφράσουν αρνητικά σχόλια εις βάρος των blogs και πέσανε όλοι σαν τα κοράκια να τους φάνε. Συγκρίνετε πρώτα ρε ηλίθιοι (bloggers) το έργο που έχετε προσφέρει εσείς με το δικό τους και μετά αν βρείτε κάτι να τους προσάψετε, αμολήστε το. Τόσο απλά…
Αν επαιρνα κι εγώ τον μισθό τους, να δείς έργο που θα εβγαζα.. με λίγη γλωσσίτσα και προθυμία για κατουρημένες ποδιές, και μια διάθεση απάρνησης των συμβατικών ωρών εργασίας με αντάλλαγμα την αναγνωρισιμότητα της μουτσούνας μας, ειμαστε ικανοι για πάρα πολλά. αλλά το ψώνιο μας μας βγάζει στην ανωνυμία, ουτως ή άλλως για να γίνουμε επώνυμοι θα πρεπει να ξέρουμε να φιλάμε σκατωμένους κώλους καλά, και αυτό μας χαλάει λίγο στην γευση…
9. “Λυπάμαι που το λέω εγώ, ένας blogger, αλλά αναγκάζομαι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ιστολογίων, μολύνει σε μεγάλο βαθμό την πληροφόρηση, όσο κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης στη χώρα. ”
Δεν αποκλείεται, δεν τα διαβάζω όλα. Μηπως όμως εχεις πέσει εσυ στην συντριπτική πλειοψηφία των blog που μολύνουν την πληροφόρηση;
Μηπως ο σκοπός του weblog ΔΕΝ ειναι να πληροφορεί (ασχετα αν μερικά εχουν εξελιχθει σε εφημερίδες) αλλά να παραθέτει σκέψεις και ενίοτε προς αντιπαράθεση (ναι, ανώνυμα αν κρίνεται σκόπιμο γιατι η επωνυμία του blogger κάνει κακό στην πλάτη και στο κεφάλι, οπως αποδειχθηκε);

GoPetition

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Exarchias είπε...

Τρολοκρατική επίθεση ήταν... μάλλον κάποιος Κυριακάτικα είχε όρεξη να κάνει πλάκα... μην τσιμπάτε :)

ΥΓ Το άλλο με το Θάνατο στα Αδεσποτα ήταν πραγματική καφριλα και ήταν 100% επιτυχια που το ρίξατε. Ευγε!

NewNeuromancer είπε...

Αναγκάζομαι, διότι την πάτησα κι εγώ, να παρέμβω...

Με το εν λόγο άρθρο του dr.SeenG έχει γίνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΕΞΗΓΗΣΗ!

Πρέπει να το διαβάσετε μέχρι το τέλος του. Το κείμενό του, στο τέλος (μετά την εικόνα του Λοβέρδου), ανατρέπει όλο το αρχικό σκεπτικό του.

Δεν είστε οι μόνοι που τον παρεξηγήσατε… διαβάστε τα σχόλια εδώ κι εδώ κι εδώ