2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σέχτα Επαναστατών: Επίδειξη ισχύος και νέες απειλές


Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια  στις 19 Ιουλίου έξω από το σπίτι του (φωτογραφία), ανέλαβε με  προκήρυξή της που έστειλε στα «ΝΕΑ» η οργάνωση Σέχτα  Επαναστατών (φωτογραφία αριστερά). Μάλιστα, μαζί με την  προκήρυξη έστειλαν και φωτογραφία του οπλοστασίου τους
Σε επίδειξη δύναμης παράλληλα με την εκτόξευση νέων απειλών εναντίον συγκεκριμένων προσώπων,προχώρησε η Σέχτα Επαναστατών. Οι τρομοκράτες συνοδεύουν την προκήρυξη με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με φωτογραφία του οπλοστασίου τους. 
Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση ιδιαίτερα των νέων για την ενημέρωση τους από αυτό, δεν άργησε και η εκμετάλλευση του από τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας. Πέρα από τα επίσημα ειδησεογραφικά site που συνήθως είναι ηλεκτρονική μορφή ήδη γνωστών εφημερίδων δημιουργήθηκαν και τα πρώτα ενημερωτικά blogs. Η αμεσότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που τα ανέδειξε σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Αυτή η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης αξιοποιήθηκε και από άτομα που ζούσαν σε απολυταρχικά καθεστώτα σαν προσπάθεια διάρρηξης της λογοκρισίας που επιβαλλόταν από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τους παραπάνω ανθρώπους, η ίδια ανωνυμία εκμεταλλεύτηκε από συστημικούς δημοσιογράφους όπως ο Γκιόλιας, ο Παπαγιάννης κ. α σαν μέσο εκβιασμού και συκοφάντησης για την στήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που τους χρηματοδοτούν. Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωση μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και την θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Γκίολιας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συγκαταλεγόταν στους εχθρούς του καθεστώτος, αλλά ήταν το αφεντικό που κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του blog troktiko ασκώντας από αυτό την συστημική προπαγάνδα του. 
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Καλό το παραμυθάκι τους για δήθεν δικαιοσύνη και κάθαρση από τους σάπιους του συστήματος αλλά δεν πιάνει!!
Όλως τυχαία τους φταίει ο Κοντομηνάς και οι μεγαλοδημοσιογράφοι ή μεγαλοδικαστές, μεγαλοδιευθυντές, μεγαλοαστυνομικοί αλλά το σπαθί της δολοφονικής δικαιοσύνης τους πέφτει πάντα στους μαϊντανούς και παρατρεχάμενους ή στους μικρούς και αδύναμους εργαζόμενους κάτω από την καταπίεση του ίδιου του συστήματος!!
ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΣΕΧΤΑΔΕΣ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΓΡΙΟΥΣ!
Σιγά μη γίναμε καλύτεροι και καθαρίσαμε την κοινωνία με τη δολοφονία του Γκιόλια!!
Πριν από το Γκιόλια προηγούνται οι αρχιπροδότες αυτού του έθνους!
Εκεί είναι η μαγκιά, αν θέλουν να καθαρίσουν κάποιον ας καθαρίσουν ευθέως τον ίδιο και όχι τον υπασπιστή του ή την ορντινάτζα του!
Τσάμπα μάγκες γεμίσαμε πια!!!

Aνεμος είπε...

Όλως τυχαία τους φταίει ο Κοντομηνάς και οι μεγαλοδημοσιογράφοι ή μεγαλοδικαστές, μεγαλοδιευθυντές, μεγαλοαστυνομικοί αλλά το σπαθί της δολοφονικής δικαιοσύνης τους πέφτει πάντα στους μαϊντανούς και παρατρεχάμενους ή στους μικρούς και αδύναμους εργαζόμενους κάτω από την καταπίεση του ίδιου του συστήματος!!
συμφωνω μαριαννα
Τσάμπα μάγκες γεμίσαμε πια!!!