2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

yannidakis live παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ: ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (μέρος 4/4)

GoPetition yannidakis live παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ: ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (μέρος 4/4)


Ένα από τα βράδια που βρισκόταν σε εκδήλωση με πελάτη στην οποία αναπαριστούσε την κοπέλα του, η Ανθή παρατήρησε έναν από τους μπράβους του Γκεβρόπουλου. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία, όμως το επόμενο βράδυ ήταν 'κλεισμένη' από τον ίδιο τον Γκεβρόπουλο. “Χθες είδα έναν από τους δικούς σου. Δεν πιστεύω να τον έστειλες να με παρακολουθεί ενώ δούλευα” είπε θυμωμένη.

-”Μα πως θα το έκανα αυτό; Άκουσε με Ανθή. Είμαι πια τρελός για σένα. Ξέρεις ποιός είμαι και τι κάνω. Όλα αυτά θα μπορούν να γίνουν δικά σου. Λεφτά; Χωρίς τέλος. Περιουσία; Οπουδήποτε στον κόσμο. Έχεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις. Μείνε μαζί μου”. Η Ανθή τον χάιδευε στο πιο απόκρυφο σημείο του λέγοντας:

-“Άκουσε με Γκεβρόπουλε. Πουλάω το σώμα μου επειδή το θέλω. Όμως η ψυχή ανήκει μόνο σε μένα. Αν θες να με πάρεις απόψε, πλήρωσέ με, αλλιώς άσε με να φύγω” βγάζοντας το χέρι της από τα χαμηλά και σπρώχνοντάς τον με μίσος.

-“Έτσι λοιπόν το θέλεις; Θα μείνεις με το καλό ή το κακό… Ανθούλα…” ειρωνευόμενος αυτή τη φορά.

-“Πως με είπες;” σαστισμένη η Ανθή.

-“Τι νόμιζες; Δε θα μάθαινα για σένα και το χωριό σου. Έτσι σε φώναζαν εκεί. Αν θες υγιή τον πατέρα σου, μείνε εδώ” αυτή τη φορά πολύ αυστηρός.

Τον διάλογο σταμάτησε ένας πυροβολισμός… κι αμέσως ένας δεύτερος. Ο Γκεβρόπουλος πέταξε την Ανθή στο κρεβάτι, έβγαλε ένα περίστροφο από την εσωτερική του τσέπη και βγήκε έξω. Η Ανθή έμεινε μόνη της βάζοντας τα κλάματα όταν ένας ακόμα πυροβολισμός ακούστηκε και εκείνη έβαλε τις φωνές. Σε δευτερόλεπτα ο Αντώνης, ο περιπτεράς, μπήκε μέσα στο δωμάτιο λερωμένος με ξένα αίματα. “Φύγε Ανθή. Κάνε γρήγορα” της φώναξε κι εκείνη έτρεξε.

Ο Αντώνης μαθεύτηκε μετά πως προσπάθησε να διαφύγει όμως η αστυνομία τον συνέλαβε. Καταδικάστηκε σε ισόβια και η πρώτη του επίσκεψη στις φυλακές ήταν η Ανθή. Συντηρητικά ντυμένη του είπε πως θέλει να τον παντρευτεί. Εκ τότε βρίσκονταν συχνά σε επισκέψεις της ή εξόδους του. Ύστερα από χρόνια, σε μία από τις εξόδους του από τις φυλακές, παντρεύτηκαν και η Ανθούλα έμεινε έγκυος. Μόνη, σε μια γνωστή πόλη, με μια νέα αρχή.
:[
Ολοκληρωμένος ο Μύθος του Ιούνη την ερχόμενη Κυριακή, 27 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: