2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

yannidakis live παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ: ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (μέρος 3/4)

GoPetition yannidakis live παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ: ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (μέρος 3/4)


Η ζωή της Ανθής τώρα είχε αλλάξει. Ακόμα και η Αθήνα φάνταζε πολύ μικρή για να χωρέσει το όνομα της. Είχε γνωρίσει τους πιο διάσημους έλληνες και ξένους επισκέπτες. Τουλάχιστον εκείνους που ήθελαν να κάνουν τρέλες, όπως έλεγε και η ίδια. Το χρήμα δεν ήταν κανένα θέμα πλέον για εκείνη κι αν και περνούσε τα βράδια της σε ξένα πολυτελή κρεβάτια σπιτιών και ξενοδοχείων, ποτέ δεν ξενοίκιασε το πρώτο της σπίτι στην Αθήνα. Απέναντι από το περίπτερο του Αντώνη.
Η Ανθή είχε δει απίστευτα πράγματα πλέον στη ζωή της. Και κατά έναν περίεργο τρόπο ήξερε να φυλάγεται. Υπήρχαν φορές που έκανε ναρκωτικά με τους πελάτες της κι άλλες που συμμετείχε σε σαδομαζοχιστικά όργια κι όμως ποτέ δεν εθίστηκε, ποτέ δεν ρίσκαρε τη ζωή της. Άλλωστε την λάτρευε και ως προτεραιότητα είχε πάντα τις δικές της ανάγκες και επιλογές. Ακριβώς αυτή η φιλοσοφία την έκανε περιζήτητη και υπήρχαν μέρες που πολλοί διεκδικούσαν μια νύχτα μαζί της, κάποιοι εκ των οποίων δεν ήξεραν να χάνουν. Όπως ο Γκεβρόπουλος. Γνωστός επιχειρηματίας και άνθρωπος της νύχτας. Κάθε νύχτα που περνούσαν μαζί, ο Γκεβρόπουλος άφηνε πίσω του το άγριο πρόσωπο του αδίστακτου και έδειχνε σαν ερωτευμένος νέος. Είχε πια εθιστεί στην Ανθή και αγόραζε πολλές συνεχόμενες βραδιές μαζί της. Οι στιγμές τους δεν περιοριζόντουσαν στη συνουσία και του άρεσε να μαθαίνει για εκείνη και τη ζωή της.

Υπήρξε φορά που ο Γκεβρόπουλος την είχε ζητήσει στο γάμο. Η Ανθή εξαφανίστηκε, όμως εκείνος την “έκλεισε” και πάλι χρησιμοποιώντας άλλο όνομα για να της ζητήσει συγγνώμη. Πέρασε καιρός από τότε και η Ανθή δεν έχει πρόβλημα να του κάνει τα χατίρια, ειδικά όταν αυτά μεταφράζονται σε αμύθητα ποσά για χάρη της και μάλιστα για κάποιον που σέβεται το κορμί της. Η στενή τους σχέση δεν έμεινε καιρό άγνωστη από τα μέσα ενημέρωσης της ψυχαγωγίας και των αστέρων. Κανείς δεν ήξερε ότι η Ανθή χρηματίζεται, είχαν δει όμως το πρόσωπο της και μαζί κι όλοι οι έλληνες από τα περιοδικά, ανάμεσα τους και ο Αντώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: