2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

yannidakis live τρίτης - ΣΤ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤ.2.v. Περιβάλλον επίτευξης ιδανικής επικοινωνίας (μέρος Ι)

GoPetition yannidakis live τρίτης - ΣΤ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤ.2.v. Περιβάλλον επίτευξης ιδανικής επικοινωνίας (μέρος Ι)


Μετά την παρουσίαση των περισσότερο διαδεδομένων τρόπων επίτευξης ιδανικής επικοινωνίας, αξίζει να μελετήσουμε τους ανθρώπους εκείνους με τους οποίους θεωρείται ότι επιτυγχάνεται πιο εύκολα ιδανική επικοινωνία. Πρόκειται για εκείνους που καλύπτουν τις επικοινωνιακές απαιτήσεις της κάθε ομάδας από αυτές που μελετούμε.

Έτσι, οι άντρες φτάνουν στην επίτευξη ιδανικής επικοινωνίας περισσότερο με τους φίλους τους σε ποσοστό 21%, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις γυναίκες στο 29% του δείγματος. Όπως διακρίνεται και στο σχήμα, στους άντρες η ιδανική επικοινωνία επιτυγχάνεται με όλους τους ανθρώπους με ποσοστό 19%, ενώ δεύτερη απάντηση για τις γυναίκες είναι η οικογένεια με 24%. Στη συνέχεια και όσον αφορά τους άντρες υπάρχει μια ομοιομορφία, καθώς με 12% ακολουθούν η σύντροφος, η οικογένεια, και οι συνάδελφοι. Από την άλλη, οι γυναίκες έχουν ένα ακόμη υψηλό ποσοστό με 22% στο σύντροφο, στον οποίο δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη, κάτι που δεν είναι αμοιβαίο τελικά.

Σχετικά με το μορφωτικό επίπεδο, μπορούν να βγουν διάφορα ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Έτσι, ο σύντροφος δε βοηθά ιδιαίτερα στην επίτευξη ιδανικής επικοινωνίας για την κατηγορία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (5%). Αντίθετα το 39% του δείγματος της δευτεροβάθμιας εμπιστεύεται το σύντροφο, το 16% από το δείγμα της τριτοβάθμιας και το 23% των μεταπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών τίτλων. Τους φίλους εμπιστεύεται το 35% του δείγματος με μεταπτυχιακές σπουδές, το 24% της δευτεροβάθμιας, το 21% της τριτοβάθμιας και το 15% της πρωτοβάθμιας. Στην οικογένεια υπάρχει μια ομοιομορφία στα ποσοστά, αφού πρωτοβάθμια και τριτοβάθμια έχουν από 18%, οι του μεταπτυχιακού φτάνουν στο 19% και η δευτεροβάθμια στο 13%. Η ιδανική επικοινωνία με τους συνάδελφους δεν είναι και τόσο διαδεδομένη, αφού η πρωτοβάθμια φτάνει στο 9%, η δευτεροβάθμια στο 6% και η τριτοβάθμια στο 7%. Μονάχα το δείγμα με μεταπτυχιακές σπουδές επικοινωνεί αποτελεσματικά σε ποσοστό 23%. Με κοινούς τους και μόνο, χαρακτήρες επικοινωνούν αποτελεσματικά μόλις το 5% της πρωτοβάθμιας, το 3% της δευτεροβάθμιας και το 6% της τριτοβάθμιας. Το δείγμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επικοινωνεί ιδανικά με όλους σε ποσοστό 25%, ενώ και η τριτοβάθμια εκπαίδευση φτάνει στο 15%. Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση φτάνει στο 6%. Οι απαισιόδοξοι αποτελούν μειοψηφία, αφού μόλις το 5% του δείγματος με πρωτοβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση δε φτάνουν με κανέναν σε ιδανική επικοινωνία, ενώ το ποσοστό της δευτεροβάθμιας είναι 3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: