2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μήνυση του Δημήτρη Αντωνίου , για Εσχάτη Προδοσία


 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΌ 27-05-2010 ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, TOY ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

marianaonice είπε...

Τώρα βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να διαβάσω τη μήνυση του κ. Αντωνίου.
Λοιπόν ως νομικός βλέπω ότι ο άνθρωπος έχει νομικά και ουσιαστικά θεμελιώσει πλήρως τη μήνυσή του.
Έχει θεμελιώσει δηλαδή με βάση το Σύνταγμα την προδοσία του Έθνους μας από τους εντολοδόχους των διεθνών κερδοσκόπων προδότες κυβερνήτες μας!
Το πρόβλημα μας είναι εδώ ποιός θα είναι αυτός ο Εισαγγελέας που θα αφήσει αυτή τη μήνυση να πάει παραπέρα και δεν θα τη θέσει στο αρχείο?
Και ποιοί θα είναι αυτοί οι δικαστές που όταν και εάν κληθούν να δικάσουν αυτή τη μήνυση θα αποφανθούν για την ουσιαστική της βασιμότητα και θα τιμωρήσουν τους δοσίλογους?
Οι άνθρωποι αυτοί είναι κομμάτι των διεθνών ληστών των λαών όλου του κόσμου που κατευθύνονται από τους σιωνιστές της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των διάφορων άλλων προδοτικών στοών!
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι έχουμε προδοθεί, έχουμε παραδοθεί χωρίς πόλεμο στους διεθνείς κατακτητές μας και έπονται από εδώ και πέρα τα χειρότερα.
Πολύ σοβαρή δουλειά είναι αυτή η μήνυση και μπράβο στο Στοχασμό Πολιτική που έδωσε τη βαρύτητα που της αρμοζει και έσπευσε να συναντήσει τον κ. Αντωνίου και να μας ενημερώσει άμεσα για τα πιστεύω του και τις πεποιθήσεις αυτού του ανθρώπου, που κάθε άλλο παρά γραφικός μοιάζει όπως θα ήθελαν ίσως να τον παρουσιάσουν για ευνόητους λόγους.
Είναι ένας ΄'Ελληνας σκεπτόμενος πολίτης και επιστήμονας που νοιωθει αυτό που όλοι νοιώθουμε: Ότι μας ληστεύουν και μας λοιδωρούν χωρίς κανείς να απολογείται και μας αφήνουν κάτι ψιλά για ...κουλούρι αφού μας πάρουν όλο μας το πορτοφόλι!
Και μπράβο του, που δεν παραδίδεται αλλά αντιδρά με τον τρόπο του, ζητώντας να τηρηθεί το Σύνταγμα και να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η λαϊκή κυριαρχία από τους Εισαγγελείς.
Εδώ όμως θα τον απογοητεύσω.
Αν διαβάσει με τι ωραίο και έξυπνο τρόπο φρόντισαν παλαιότερα να κολοβώσουν τη δικαιοσύνη βάζοντας έναν εισαγγελέα να αποφαίνεται κυριαρχικά για το αν μία μηνυση θα παει στο αρχείο ή όχι, τότε θα καταλάβει ότι μάλλον η μήνυσή του αυτή δεν έχει μέλλον...
Όμως μπράβο του που το παλεύει και οφείλουμε όλοι οι Ελληνες να σταθούμε πλάι του!

Aνεμος είπε...

Πάντως είναι μια κίνηση που έπρεπε να γίνει ,και πρέπει να την στηρίξουμε όλοι, ως ενεργοί πολίτες
Νασο συγχαρητήρια και για το ρεπορτάζ που εκανες, γιατί μάλλον τον έχουν αποκλείσει όλοι ..ούτε στα ψιλά δεν το πέρασαν, οι διαπλεκομενοι

BUTTERFLY είπε...

Θελω κι εγω να συμμετεχω στη μηνυση! Ξερετε πως μπορει να γινει; Οσο περισσοτεροι την υποβαλουμε τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες να μπει στο αρχειο σωστα;

marianaonice είπε...

@πεταλουδίτσα μου
Νομίζω υπάρχει κάπου ένας κατάλογος που υπογράφουμε. Κάπου τον είδα μα δεν τον βρίσκω τώρα. Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει.
Φυσικά κι αν συμμετέχουμε πολλοί θα έχει άλλη βαρύτητα.

marianaonice είπε...

Το βρήκα που υπογράφουμε.
Είναι στην ανάρτησή μου:
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/06/blog-post_9167.html