2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

yannidakis live - ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

GoPetition
Καληνωρίσματα. Έδωσα μάχη με τον εαυτό μου για το αν θα έπρεπε να βάλω το κείμενο στην κατηγορία της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ όμως “Το Ερώτημα της Εβδομάδας” με κέρδισε μιας και η άποψη των αναγνωστών μου είναι πάντα σημαντικότερη από το όποιο δικό μου συμπέρασμα. Και φυσικά ο λόγος για τη σημαντικότερη πολιτική αναστάτωση της κυβέρνησης εκ των έσω. Την αποπομπή της Άντζελας Γκερέκου από το κυβερνητικό σχήμα.

Η βουλευτής Κέρκυρας δεν είναι μια απλή ηθοποιός (ακόμα κι αν έχει σημαντικές διεθνείς επιτυχίες στο καλλιτεχνικό στερέωμα) που αποφάσισε να ασχοληθεί ξαφνικά με την πολιτική εκπληρώνοντας ένα φιλόδοξο όραμα επιτυχίας, όπως τόσοι και τόσοι άσχετοι με την πολιτική που ξαφνικά βαφτίστηκαν βουλευτές εξαργυρώνοντας τις επιτυχίες τους στον αθλητισμό, το τραγούδι, την ηθοποιία κλπ. Η Άντζελα Γκερέκου πριν να γίνει διάσημη για τις καλλιτεχνικές της ικανότητες είχε φροντίσει να αναπτύξει μια ποιοτική προσωπικότητα βασισμένη σε σημαντικές σπουδές και με δραστηριότητες στον εθελοντισμό και το κοινό καλό. Αυτό ήταν και το εισιτήριο εισαγωγής της στην πολιτική και το ΠΑΣΟΚ.

Η εργατικότητά και η ενεργητικότητά της την ανέδειξαν κι έτσι στην πολλά υποσχόμενη κυβέρνηση Παπανδρέου ανέλαβε να μεταδώσει την λάμψη της ανά τον κόσμο με κύριο σκοπό την προσέλκυση τουριστών. Οι αναλύσεις και οι ειδήσεις δείχνουν πως εκτός από αφοπλιστικό χαμόγελο είχε και αποτελεσματικό τρόπο να πετυχαίνει τους κυβερνητικούς –πλέον- στόχους της μέχρις ότου προδόθηκε από την ίδια την πολιτική που υπηρετούσε. Έγινε θύμα των χρεών προς το δημόσιο (!) του συζύγου της. Τα κουτσομπολιά αναφέρουν πως καιρό τώρα πίεζε τον διάσημο σύζυγό της να τακτοποιήσει τις οφειλές του, όμως τι σημασία έχει εφόσον εκείνος την πρόδωσε πίνοντας τον καφέ του στους γραφικούς καφενέδες της όμορφης Κέρκυρας, αξύριστος, άνεργος κατ’ επιλογή (…) και σε σωματική φόρμα αφού δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του; Ο γάμος ορίζει πως οι σύζυγοι μοιράζονται τα πάντα. Από χρέη μέχρι πολιτικές αποτυχίες, όμως ο Τόλης Βοσκόπουλος μπορεί να πανηγυρίζει πως θα βλέπει τη σύζυγό του πιο συχνά πλέον.

Η ίδια παραμένει βουλευτής Κέρκυρας με το ΠΑΣΟΚ. Εκλεγμένη από τους συμπολίτες της και προδομένη από τον άντρα της οφείλει να ξεκινήσει από το μηδέν. Για άλλους θα έχει πάντα βεβαρημένο πολιτικό ιστορικό εξαιτίας του χρέους του Τόλη, για τους υπόλοιπους μια πλούσια υπουργική εμπειρία για την επόμενη φορά που η χώρα θα χρειαστεί τις πολύτιμες υπηρεσίες της. Για εσάς

Α :[ η Α. Γκερέκου δικαιούται μια εν καιρώ ευκαιρία να συνεχίσει το έργο της

Β :[ τα χρέη είναι ανεπίτρεπτα και πρέπει να τερματίσουν την πολιτική της καριέρα

4 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αγνοούσα το γεγονός ότι η κυρία Γκερέκου είχε αξιόλογη πολιτκή πορεία μιας και νόμιζα ότι τα προσόντα της περιοριζόντουσαν στο όνομα της και την εμφάνιση της.

Σίγουρα και έπρεπε να γνώριζε τις απάτες του συζύγου της αλλά για να γίνω λίγο κυνικός: για Ελληνίδα πολιτικός η παραίτηση της είναι άξια από μόνη της.

Aνεμος είπε...

συμφωνώ
κανένας άλλος δεν παραιτείτε σε αυτή τη χώρα
και γιατί στοχοποιηθηκε τόσο πολύ η συγκεκριμένη από τα ΜΜΕ?
τόσα άλλα σκάνδαλα που είναι?

marianaonice είπε...

To έχω ξαναπεί!
Και μόνο ότι παραιτήθηκε για μένα είναι κάτι, μέσα σ' ολη αυτή την αναισθησία των πάντων, τα τελευταία χρόνια που κάποιοι γέμισαν μυγες από τη βρώμα κι όμως δεν άφησαν τους θώκους τους!
Θεωρώ ότι το να αποδίδουμε παρανομίες του συζύγου στο σύντροφό του χωρίς τίποτε άλλο είναι γενίκευση και η γενίκευση είναι φασισμός!
Αν ο άνδρας μου είναι κλέφτης δεν σημαίνει ότι κι εγώ είμαι κλέφτρα, πολύ περισσότερο αν δεν μπορώ να κάνω κάτι για να τον αποτρέψω να κλέβει!
Πιστεύω όμως ότι η παραίτησή της είναι επιβαλλόμενη για την έξωθεν καλή μαρτυρία και μπράβο της! Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τιμία αλλά να φαίνεται και τιμία!
Από κει και πέρα όμως η απαξίωσή της και ο χλευασμός της είναι απαράδεκτα!

marianaonice είπε...

Αααα ξέχασα να σε καλωσορίσω στην @παρέα μας!!!
:)))