2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ

AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ Όπως βλέπετε στον χάρτη,το καραβάνι βρίσκεται έξω απο τη Ρόδο και συνεχίζει την πορεία του για Γάζα
σύμφωνα με το
http://www.reuters.com/article/idUSLDE64P2JK
το ισραηλινό ναυτικό έχει εντολές να μην επιτρέψει στην αποστολή να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό
EXΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ Να τους επιβιβάσουν σε ενα λιμάνι και τα πλοία θα γυρίσουν πίσω
Mια νηοπομπή 8 πλοίων σαλπάρε  για την αποκλεισμένη Γάζα. Δεκατέσσερις μήνες μετά την επιτυχημένη απόβαση των ακτιβιστών του «Free Gaza Movement» με το σκάφος «Αρίων», παρά την προσπάθεια διεμβόλισής του από το ισραηλινό ναυτικό, ένα πλήρωμα 40 εθνικοτήτων ετοιμάζεται να αποβιβαστεί στη Λωρίδα της Γάζας .που μεταφέρει 10.000 τόνους ιατρικού εξοπλισμού, υλικών στέγασης , ακόμα και ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια,για τους ανάπηρους αμάχους
βέβαια τα ελληνικά ΜΜΕ δεν πρόκειται να πουν κάτι
αυτή την στιγμή γίνετε αεροπορική ΙσραλοΕλληνικη άσκηση συμμαχίας
Παράλληλα με το ταξίδι προς τη Γάζα, ένα ψηφιακό ταξίδι θα είναι σε εξέλιξη στο Διαδίκτυο. Το «ψηφιακό καράβι» είναι ιστολόγιο που περιλαμβάνει ψηφιακή τηλεόραση που θα καλύψει live το ταξίδι και το ημερολόγιο... καταστρώματος του στόλου. «Η λογική θα είναι όπως στα μπλογκ. Ας πούμε στο ημερολόγιο θα δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις πάνω στο καράβι, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα και στον κόσμο να σχολιάσει», μας λένε οι εμπνευστές και δημιουργοί του ψηφιακού ταξιδιού.

Την ίδια στιγμή, μέσω ενός χάρτη Google, η ιστοσελίδα θα δίνει το στίγμα τη πραγματικής θέσης του καραβιού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα στον χάρτη πάνω να παρουσιάζονται κατ’ επιλογή και άλλες πληροφορίες που θα αυξήσουν τη ρεαλιστικότερη απεικόνιση της κατάστασης. Το site θα έχει συνδεθεί με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, το twitter και το chat. Ο επισκέπτης θα έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Προσωρινά, η σελίδα που βρίσκεται το ψηφιακό καράβι είναι http://shiptogaza.blogspot.com

συνεχίστε παιδιά 
όλοι σας ζηλεύουμε




θέλουμε να ξαναδούμε τέτοιες σκηνές




GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

8 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Εχω λάβει διάφορες προσκλήσεις για αυτό το καράβι αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν νοιάζομαι για αυτά που τραβάνε οι Παλαιστίνιοι από τους Ισραηλινούς, και φυσικά είναι αίσχη, αλλά γιατί ο μέσος Ελληνας είναι πάρα πολύ αντισεμίτης. Αν δεν έστεκε το τελευταίο θα συμμετείχα με χαρά.

irizaar είπε...

με την συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντι στους Παλαιστίνιους έχει αγανακτήσει όλη η υφήλιος. αυτό που συμβαίνει εκεί έχει ένα όνομα: γενοκτονία. επειδή συμβαίνει να γνωρίζω ανθρώπους από την αποστολή, μας λες ποιοι σου έχουν στείλει προσκλήσεις; γιατί από ότι ξέρω δεν προσκάλεσαν κόσμο να συμμετάσχει. ήταν τοσο μεγάλη η προσφορά για συμμετοχή που δεν χρειάστηκε. πού πας βρε ΙωάννηΚ;

marianaonice είπε...

Μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές!
Αυτές οι στιγμές μόνο είναι η αληθινή ζωή!
Η χαρά της προσφοράς αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό σου...

@Ιωάννη
Το να είναι κανείς αντισημίτης στη σημερινή εποχή νομίζω ότι είναι πλέον δικαιολογημένο. Και δεν εννοώ αντισημίτης με την έννοια της αντίθεσης σε κάθε απλό Εβραίο πολίτη, αλλά της αντίθετσης κατά της σιωνιστικής ηγεσίας τους και όσων την ακολουθούν πιστά.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

@irizaar
Είναι πολλοί που μου έχουν στείλει αλλά δεν νομίζω κάποιος από αυτούς ότι θα πάρει μέρος στην αποστολή. Δυστυχώς ή ευτυχως δεν είναι όλη η υφήλιος που έχει αγανακτήσει με την συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντι στους Παλαιστίνιους, όπως γράφω στο 1ο μου σχόλιο η πολιτική του Ισραήλ σε αυτό το θέμα είναι πολλές φορές αισχρή.

@marianaonice
Αυτό ονομάζεται αντισιονιστής και συμφωνώ ότι ο Σημιτισμός είναι κάτι αρνητικό μιας και είναι εθνικισμός. Ο αντισεμίτης είναι αυτός που μισεί τους Εβραίους γενικά και αόριστα και είναι και αυτός ρατσισμός. Μακάρι να μην υπήρχε ο ρατσισμός αλλά δυστυχώς υπάρχει και σε πολλά μέρη του πλανήτη μας κυριαρχεί :(

marianaonice είπε...

@Iωάννη
Δεν νομίζω ότι κανείς από αυτους που συμμετέχουν στην αποστολή για τη Γάζα μισεί γενικά και αόριστα κάθε Εβραίο πολίτη.
Σίγουρα όμως όλοι αυτοί είναι αντισιωνιστές. Όπως και ο περισσότερος κόσμος σήμερα, μετα από αυτά που έκανε το Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Aνεμος είπε...

γνωρισα κάποτε κάποιους ισραηλινούς πολίτες
ήταν φοβισμένοι
όντως θα ήταν φασιστικό να μιλάμε για τον απλό πολίτη
μιλάμε για τα εγκλήματα των κυβερνήσεων

Exarchias είπε...

Καλησπέρα. Ήρθα να επιβεβαιώσω τα λεγομενα της Μαριαννας.
Η κινηση αυτή ειναι κινηση ανθρωπιας καισυμπαράστασης... δεν ειναι κίνηση μίσους.
Ο καθένας βέβαια κινήτε απο διαφορετικές αιτίες.
Αλλα σε μισανθρωπους ανθρώπους που θέλανε να τεκμηριώσουν απλά το μίσος τους για τους άλλους κλείσαμε βρωντερα την πορτα.
Ο λόγος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια, είναι επειδή, κάποτε στα τωρινά συντρήμια υπήρχε μια πολητεία. Κάθε φορά που κοιτώ την Θεσ/νικη ή την Αθήνα σκέφτομαι πόσο ευκολο θα ήταν να συμβεί αυτό σε εμάς.
ο Καθένας σε αυτό τον κόσμο έχει το δικαίωμα να ειναι ασφαλής και να ζει και να εκφραζεται με ασφάλεια, και αυτό ειναι δικαίωμα και των Παλαιστινίων, και κανένας στρατός δεν θα τους στερήσει αυτό το δικαιωμα.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας αλλά επειμένω ότι οι ευαισθησίες των Ελλήνων για τα θύματα είναι επιλεκτικές και δεν συμφωνώ με αυτόν τον τρόπο σκέψης μιας και όλοι οι άνθρωποι είμαστε άνθρωποι.

@Φάντασμα Των Εξαρχείων.
Προφανώς και δεν θα ήθελα κανένας Ελληνας να ζει όπως ζουν οι Παλαιστήνιοι. Το ίδιο πιστεύω ότι πρέπει να ισχύει για όλους τους ανθρώπους.