2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

GoPetition
 

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ?

«Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα πάρουν και την απάντησή τους» προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι εκείνοι που ισχυρίζονται ανώνυμα όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται, θα διαψευστούν εκ των πραγμάτων.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΤΑ BLOGS ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?
ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ??
ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?
Η ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ?
ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ




Το βίντεο είναι από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, την Τρίτη 4 Μάη 2010. Ο  βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, κάνει φοβερές αποκαλύψεις για τα ΜΜΕ:  
1) Στο 1:20 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο Διοικητής του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γι' αυτό τον κράτησε στην θέση του ο Τζέφρυ, αν και ήταν διορισμένος από τον  Καραμανλή. 
2) Στο 0:12 του βίντεο μαθαίνουμε ότι τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!.. 
3) Στο 1:40 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο ξάδερφος του  Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, κάνει πανάκριβα ταξιδάκια από το Λάς Βέγκας στο Θιβέτ. 
4) Τέλος, στο 1:48 του βίντεο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά ότι οι Έλληνες δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή και δεν θ' αφήσουν τίποτε όρθιο!..

Από το Άνεμος


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

6 σχόλια:

aldebaran είπε...

Μπράβο ο Καμμένος

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ!
ΥΛΑΣ

tzonakos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

"Μπράβο ο Καμμένος" ... ο λαϊκιστής Καμμένος λεω εγώ ...

Πες του μπράβο και για τα δις που κονόμησε με την κομπίνα του χρηματιστηρίου ...

marianaonice είπε...

To θέμα είναι ότι μαθαίνουμε καμιά αλήθεια έστω και από τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ τους!
Ακόμη κι αν ο Καμμένος ...κονόμησε από το Χρηματιστήριο, @Μακεδόνα, τουλάχιστον σήμερα φαίνεται ότι αυτά που καταγγέλλει τα ξέρει από μέσα... και εξ ιδίας αντιλήψεως, αφού κι ο ίδιος ήταν στην παρέα που ...κονομούσε...
:))

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Σαφώς και ξέρει βρε marianaonice, και ξέρει πολλά ... αλλά τα κρατά για τα κανάλια και για την χειραγώγηση της κοινης γνώμης . Όλοι σας τον δώσατε τα εύσημα , αλλά δεν αναρωτηθήκατε γιατι δεν πάει σ΄έναν εισαγγελέα να καταθέσει όσα ξέρει . Να μας πει επίσης και πως ειναι δυνατόν να χτίσει κανείς υπερπολυτελή βίλα με επιδοτησεις του δημοσίου , όπως έκανε αυτός στην Ικαρία ...
Τους σιχάθηκε η ψυχή μου ... ΟΛΟΥΣ ... ολους τους μασκαράδες της πολιτικής .