2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παγκόσμια κατακραυγή για την κυβέρνηση του Ισραήλ

ENA ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΔΙΕΘΝΗ ΝΗΟΠΟΜΠΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ
ΔΕΧΤΗΚΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΜΕ 20 ΘΥΜΑΤΑ
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ
Όπως διακρίνετε στα πλάνα που μεταδίδουν τα ξένα δίκτυα φαίνονται οι ισραηλινοί κομάντος που ανεβαίνουν στα πλοία και χωρίς οίκτο χτυπούν και τραυματίζουν τους ακτιβιστές ενώ δεν διστάζουν να πυροβολήσουν.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
http://www.shiptogaza.gr/

Mακελειό με αδιευκρίνιστο αριθμό νεκρών και δεκάδες τραυματίες από την δολοφονική επίθεση που έγινε σε νηοπομπή που μετέφερε ακτιβιστές και ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση παραβιάζοντας κάθε διεθνή κανόνα, αρνείται έως και αυτή την ώρα να δώσει πληροφορίες για τους νεκρούς και τους τραυματίες, κάτι που διεθνώς γίνεται σεβαστό ακόμα και σε καιρό πολέμου.

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για πάνω από 19 νεκρούς, η ισραηλινή κυβέρνηση μιλάει για 10 νεκρούς, ενώ η τύχη των τουλάχιστον 60 τραυματιών αλλά και όσων συνελήφθησαν από τους ισραηλινούς κομάντος είναι αδιευκρίνιστη.

Ολα ξεκίνησαν στις 11 χθες το βράδυ όταν οι ισραηλινές αρχές και ενώ η νηοπομπή έπλεε σε διεθνή χωρικά ύδατα, ζήτησαν από τους καπετάνιους να μην προσεγγίσουν την Γάζα. Τα σκάφη, εντοπίστηκαν από τα ισραηλινά πολεμικά σκάφη σε απόσταση 124 χλμ από τις ισραηλινές ακτές.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ "Ο στόλος της ελευθερίας", με περίπου 700 ακτιβιστές και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν σε διεθνή χωρικά ύδατα 70 ναυτικά μίλια από τις ακτές σε μία προσπάθεια να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας άλλαξε πορεία ώστε να αποφευχθεί νέα εμπλοκή με το ισραηλινό ναυτικό.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα ισραηλινοί κομάντος χωρίς καμία δικαιοδοσία, εισέβαλαν κατ' αρχήν στα τουρκικά πλοία και τα αιματοκύλισαν!

Ακούστε πως περιγράφει την ώρα της επίθεσης το μέλος της οργάνωσης Free Gaza Βαγγέλης Πισσίας.



Σώοι όλοι οι ΈλληνεςΤο υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι κανένας έλληνας δεν βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς ή τους τραυματίες, αλλά το υπουργείο Εξωτερικών ενεργοποίησε τη Μονάδα Χειρισμού Κρίσεων. Πολίτες των οποίων οι οικείοι συμμετέχουν στην αποστολή μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο +30 210 368 1730.
Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. Χρήση χημικών, πετροπόλεμος και συλλήψεις.



http://www.newsit.gr/

3 σχόλια:

nobi είπε...

eχουν πραγματικά τον αερα οτι δεν φοβουντε κανενα ουτε ολο τον κοσμο μαζι

Ανώνυμος είπε...

ι σκοπεύει να κάνει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεγονός ότι πλοία με Ελληνική σημαία και Έλληνες επιβάτες βρίσκονται υπό κατάλειψη από πειρατές;
Σκοπεύει να κάνει κάτι ουσιαστικό, πέρα από τις κλισέ διπλωματικές διαμαρτυρίες ή μήπως θα περιμένει αλά Ίμια να φυσήξει άνεμος (κάπως έτσι δεν το είχε πει ο Πάγκαλος;) για να πάρει τις σημαίες από το "Ελεύθερη Μεσόγειος" και το "Σφενδόνη";
http://aletri.blogspot.com/

marianaonice είπε...

Και να φανταστεί κανείς ότι ο πρωθυπουργός μας είναι και πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής της οποίας όμως αντιπρόεδρος είναι ο Ehud Barak, ο οποίος τυχαίνει να προΐσταται, σαν Υπουργός, των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ. Και σαν τέτοιος μάλλον, θα έδωσε το πράσινο φως για τη νυχτερινή επίθεση.
Αυτοί είναι αλήθεια οι σοσιαλιστές??
Μάλλον γεμίσαμε πράκτορες πλέον σ'αυτό τον κόσμο!