2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

"Με Στοχασμό στην Ελεύθερη Σκέψη"

http://channel114news.blogspot.com/2010/05/114-2.html

συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του νέου ΙΝ-ΚΑ, κ. Δημήτρης Καραμήτσας στον ελεύθερο συνεργάτη μας Σωτήρη Γλυκοφρύδη.


Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα φλέγοντα προβλήματα που περνάει ο τόπος, τα οποία αναλύθηκαν με μια ευρύτερη σκεπτικιστική χροιά.


Ως λύση προτάθηκαν η περισυλλογή, η παιδεία και η νέα σχεδίαση ανάπτυξης σε μια πορεία λιγότερο καταναλωτική και περισσότερο συνεργατική για την ανάκαμψη και την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής.


Σχετικά με την κυβέρνηση, οφείλει να δώσει πρώτη το παράδειγμα εκ της καταγωγής της, αντιστεκόμενη στο νευρωνικό δίκτυο του καπιταλισμού στο οποίο βρίσκεται παραδομένη, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσιογνωμία της και τη δύναμη των παραδοσιακών πυρήνων που τη στηρίζουν.


Αυτοί είναι πυρήνες βαθείς, καρδιάς και ανθρωπιάς, οι οποίοι έχουν φτάσει σε μια κατάσταση άλλοι απαισιοδοξίας και άλλοι εξαγρίωσης μετά από μια σειρά απαράδεκτων ενεργειών του προέδρου και των ανεπαρκών για την περίπτωση συνεργατών του.


Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε από το αμοντάριστο πέραν της μιας ώρας βίντεο που ακολουθεί.

GoPetition Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Είναι παρήγορο που ακόμη υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που λένε αληθειες.