2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Καλό ταξίδι αγωνιστές της λευτεριάς!!

GoPetition



Τo Καράβι μας σάλπαρε σήμερα το μεσημέρι χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες εργατών, εθελοντών και πληρώματος που δούλευαν όλο το βράδυ για να φορτωθεί όλη η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Καλό ταξίδι αγωνιστές της λευτεριάς!!
Σήμερα, στις 14:02 αναχώρησε το φορτηγό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα».

Φορτωμένο με υλικά για την ανοικοδόμηση κατεστραμμένων σπιτιών, εξοπλισμό νοσοκομείων και άλλα είδη βοήθειας, μεταφέρει επίσης την έμπρακτη αλληλεγγύη όλων μας προς τους Ελεύθερους Πολιορκημένους της Γάζας.

Την πορεία του πλοίου μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς σε πραγματικό χρόνο από την ιστοσελίδα του Ψηφιακού Καραβιού.

Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν βομβαρδίσει την Πρωτοβουλία με τα μηνύματα στήριξής τους.

Σχόλιο δικό μου:
Ειλικρινά ζηλεύω τους ανθρώπους αυτούς που συμμετείχαν σ' αυτή την υπέροχη προσπάθεια αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό! Σήμερα που οι εποχές φέρνουν στο προσκήνιο τον άκρατο ατομισμό και κάνουν πράξη τη ρήση "ο σώσων εαυτόν σωθήτω", υπάρχουν άνθρωποι που τάχθηκαν στο σκοπό της προσφοράς βοήθειας στους συνανθρώπους τους, αψηφώντας ακόμη και τον κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής!
Είναι μεγαλειώδες και νομίζω ότι το κέρδος τους θα είναι αυτό που λέμε αληθινή ζωή!
Γιατί ζωή = προσφορά!
Καλό κατευώδιο στο καράβι λοιπόν και καλή επιτυχία στο σκοπό των ακτιβιστών του!!


Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

BUTTERFLY είπε...

Κι εγω τους ζηλευω! Μακαρι να μπορουσα να αφησω δουλεια και υποχρεωσεις και να σαλπαρω μαζι τους για την ελπιδα! Και δεν ηξερα οτι φορτωνεται στο Κερατσινι! Γαμωτο θα πηγαινα να τους γνωρισω εστω!!!!