2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ



ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΕΘΝΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ
την wordpress.com που εδρεύει στην Αμερική (η blogspot  ανήκει στην google και υπακούει στις κυβερνήσεις για να μην χάσει έσοδα...) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, κανένας ελληνικός νόμος ή απόφαση ελληνικού δικαστηρίου δεν μπορεί να επέμβει
KAI EXOYME KAI ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΟΙ BLOG ΣΤΗΝ WORD PRESS OTI BOΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ
ΤΑΧΑ ΕΚΑΝΑΝ  ΠΙΣΩ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ
ΚΤΛΠ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ
έγινε ειδική ημερίδα στις 17 Μαϊου όπου οι εκεί συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων και εκπρόσωπος της αριστεράς και της προόδου κ. Ν. Κωνσταντόπουλος, ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ υπέρ της κατάργησης της ανωνυμίας των μπλογκ!!!
AYTH EINAI Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ  ΦΩΝΑΞΕΙ?
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ
ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙΣΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ BBC
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ 
ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ
http://www.europages.gr/katalogos-epikheiriseis/did-22/hc-21685/apotelesmata.html
-
Greek citizens denounce the global effort to muzzle the Greek blogs, in a country that gave birth to the freedom. The government of PASOK and Mr Petalotis said that “All those people that make an irresistible mudslinging hiding behind  the anonymity of the technology will receive the reply”.
Mrs Diamantopoulou said that she is going to ask our criminal expulsion.
 Some big businessmen of SME have bought  some blogs (yes this is the truth). That will be not an excuse to muzzle all the Greek blogs!
We don’t have DICTATORY! 


Oι ΄Ελληνες πολίτες καταγγέλλουν την παγκόσμια προσπάθεια να φιμώσουν τα ελληνικά μπλογκ, σε μία χώρα που γέννησε την ελευθερία. Η κυβέρνηση του Πασοκ και ο κ. Πεταλωτής είπαν ότι «¨Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν μία ακατάσχετη λασπολογία κρυμένοι πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα λάβουν την απάντηση»
Η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι θα ζητήσει την ποινική μας δίωξη. Μερικοί Μεγαλοεπιχειρηματίες των ΜΜΕ έχουν αγοράσει μερικά μπλογκ (αυτή είναι η αληθεια) Αυτό δεν θα είναι η αιτία να φιμώσουν τα ελληνικά μπλογκ
Δεν έχουμε Δικτατορία


GoPetition Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Και εγώ πιστεύω ότι δεν έκαναν πίσω... Θα χτυπήσουν ύπουλα και θα κατεβάσουν νόμο για να κλείσουν τη μοναδική φωνή που έμεινε για να τους κράζει!!
Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.