2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

η δημοκρατία του δακρυγόνου


ακόμη κλαίω. δεν καταλαβαίνω γιατί. πλησιάσαμε (η ΠΟΕ-ΟΤΑ) στη Βουλή. μπροστά στα ΜΑΤ εργαζόμενοι του Δήμου Γλυκών Νερών. πίσω τους Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι. δεν φώναξε κανείς σύνθημα εναντίον των ΜΑΤ. δεν είμαι γνωστός-άγνωστος. δεν ανήκω σε εξωκοινοβουλευτική οργάνωση. δεν είχα καλυμμένο πρόσωπο ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι διαδηλωτές. ήταν ειρηνική πορεία ως τότε τουλάχιστον. και ξαφνικά άρχισε καταιγισμός από δακρυγόνα.
γιατί τόση βία; να μας ψαρώσουν θέλουνε; να μην ξανακατέβουμε; να δεχθούμε το αγγούρι του ΔΝΤ αδιαμαρτύρητα;

τελικά τί είναι τα ΜΑΤ; υπάλληλοι της τρόικας;
όπως και νάχει ο αγώνας των εργαζομένων πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχισθεί με δακρυγόνα ή χωρίς.
αυτή η πρωτοφανής και μεγαλειώδης απεργία-κινητοποίηση είναι μόνο η αρχή

GoPetitionΚανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

aldebaran είπε...

Αυτήν την απορία την έχουμε πολλοί.
Είναι απλά οι μπράβοι του συστήματος .Να ήταν και καλοπληρωμένοι να πάει στο διάολο.
Δυστυχώς εμείς φταίμε σαν κοινωνία που επιτρέψαμε στα παιδιά μας να ξεσκίζονται στο διάβασμα με πανάκριβα φροντιστήρια , για να περάσουν αστυνομικοί και στρατιωτικοί , έχουν δεν έχουν κλίση , απλά για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι.
Σου θυμίζω επίσης ότι στις σφαγές και στα στρατόπεδα θανάτου του Χίτλερ και του Στάλιν , δεν έκαναν κουμάντο φανατικοί .Τα σχέδια ,τα πλάνα και τις στατιστικές δεν τα κατάστρωσαν φανατισμένοι Εθνικοσοσιαλιστες .Δημόσιοι λειτουργοί που "έκαναν την δουλειά τους" ήταν οι περισσότεροι , όπως δήλωσαν στις δίκες μετά.

marianaonice είπε...

Το σύστημα έχει τις άμυνες του έτοιμες και πάνοπλες! Δεν θα παροδοθεί έτσι άνευ όρων! Θα θελήσει να μας τσακίσει και να μας βάλει στο γύψο! Ας μη το αφήσουμε!
Η επόμενη ανάρτηση που θα βάλω θα δειξει ποιοί σπάνε τα μαγαζιά...
Από εδώ το βρήκα
http://naftilos.blogspot.com/

irizaar είπε...

νά είδηση από το ALTER. άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, επικοινώνησαν με τον Γιώργο Φιλιππάκη και του δήλωσαν πως όταν εκδηλώθηκε η φωτιά, αυτοί δεν είχαν πλησιάσει ακόμα στην τράπεζα. ήταν αρκετά μακριά. επίσης είδαν 3 άγνωστα άτομα με καλυμμένα πρόσωπα να αποκολώνται από την συγκέντρωσή τους

marianaonice είπε...

Το θέμα είναι τόσο σκοτεινό και ύποπτο και βρωμάει από παντου!
Πιστεύω ότι στόχος τους από εδώ και πέρα θα είναι η καταστολή με κάθε τρόπο κάθε κινητοποίησης που τους εκθέτει και βάζει σε κίνδυνο τα καταχθόνια σχέδιά τους. Άσε που οι παγκόσμιοι δικτάτορες φοβούνται και την πρόκληση ντόμινο με άλλα κράτη που πρόκειται να συνθλίψουν μαζί με μας!!!
Ας αντισταθούμε, με όση δύναμη μας μένει!

Aνεμος είπε...

σήμερα τιμή στους νεκρούς
μετά θα τα πούμε
γέμισαν απο τις 11 δακρυγόνα άνευ λόγου και δεν μπορούν να πιάσουν λένε τώρα τους δολοφόνους