2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Θα ξυπνήσει φοβερά, μην πλανιέστε, ο Λαός αυτός...

GoPetition


Ένα αφιέρωμα της Mareld στο face book της και η δήλωσή της σε μένα, ότι το αφιερώνει στους Ενωμένους Μπλόγκερ, ήταν η αφορμή να κάνω αυτή την ανάρτηση και να καταχωρήσω και εδώ την απίστευτη εγγραφή του Ρένου Αποστολίδη, που η φίλη μου επισήμανε, όπως πάντα εύστοχα:

"Κ' εγώ, από την πλευρά μου, πιστεύω πως ό,τι λέω πάει στο βάθος των συνειδήσεων- κάποιων συνειδήσεων- και δημιουργεί κριτήρια, στα οποία δεν αντέχει η πολιτική ανουσιότητα και κενότητα των φορέων και των κομμάτων και των παρατάξεων και των σχημάτων του ΚΟΝΦΟΡΜ! 

Πιστεύω, εντέλει, πως λίγο ακόμα, όχι πολύ- θα χορεύουν στον Τόπο μας τις γελοίες πολιτικές τους οι κενοί, γιατί θα ξυπνήσει, θα ξυπνήσει φοβερά, μην πλανιέστε, ο Λαός αυτός... εγώ πάντως και θα πεθάνω ακόμα, αλλά θα κάνω το παν για να τον ξυπνήσω, να τον ξεσηκώσω!"
Ρένου Αποστολίδη, "Το Κατηγορώ", 1965

Από το 1965 λες και δεν πέρασε μέρα! Ακόμη να ξυπνήσουμε άραγε??

Καιρός είναι!! Γι αυτό ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ!!
ούτε μία εβδομάδα και οι υπογραφές φθάνουν σχεδόν τις 600! Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας!!! Στόχος μας σε ένα μήνα να έχουν μαζευτεί πάνω από 3.000 υπογραφές! Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Πατήστε να διαβάσετε τα σχόλιά του, στο μπάνερ των υπογραφών! δεν ανέχονται πλέον άλλη κοροϊδία οι απλοί και βιοπαλαιστές άνθρωποι που ενώ δεν έφταιξαν τίποτε, καλούνται να πληρώσουν τη ρεμούλα τους! Ο κόσμος ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν οι υπαίτιοι! Απαιτεί τιμωρία και κάθαρση!! Και μια παλιά παροιμία λέει: 

Φωνή Λαού οργή Θεού!!
Επειδή είναι σημαντικό ας τυπώσουμε όσοι μπορούμε το κείμενο και ας μαζέψουμε υπογραφές, χειρόγραφες από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας, που πιθανόν δεν έχουν ιντερνετ! 
Στη συνέχεια όταν περάσει μήνας να μας στείλετε σε φωτο τις καταστάσεις με τις  υπογραφές τις χειρόγραφες για να τις επισυνάψουμε στις ηλεκτρονικές που θα έχουμε ήδη συλλέξει και τότε να τις στείλουμε σε όλη την κυβέρνηση και όπου αλλού πρέπει και να οργανωθούμε για παραπέρα κινητοποιήσεις. 
Δεν υπάρχουν περιθώρια για ολιγωρίες, οι ελπίδες λιγοστεύουν και ο γύψος άρχισε να σφίγγει μέχρι και το λαιμό!!!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!! 

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

irizaar είπε...

εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ρένος!

marianaonice είπε...

Εμπρός αγωνίστρια φίλη!
:))