2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Είναι οι αμοιβές ανάλογες με την συνεισφορά το ταλέντο και την σκληρή δουλειά;;; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!


Ένα παράδειγμα που σε πολλούς μπορεί να έρθει πρώτο είναι με την Τζούλια, χαχα ξέρεις αυτά που εμείς δεν θα τα βγάζαμε σε δουλειά μιας ζωής τα βγάζει σε 20 λεπτά sex , ή έναν δημόσιο υπάλληλο που τα ξύνει . Αλλά υπάρχουν και άλλες όψεις, όπως ένα παιδί που σπουδάζει όλη τη ζωή παίρνει ένα καλό χαρτί μπορεί να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνία και τελικά πάει σε καφετέρια ή αυτοί που παίζουν μπάλα και παίζουν καλή μπάλα παίρνουν εκατομμύρια και εκατομμύρια αλλά για μία μπάλα ;; Έλεος !!! Και οι περισσότεροι με σκληρές δουλειές και πολλές φορές 2 ή 3 να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα;; Τα καθημερινά παραδείγματα είναι χιλιάδες, διαβάστε ένα πολύ ωραίο άρθρο του Χάουρντ Ζίν που ξεπερνάει την αυτήν άδικη σκέψη!
Έτσι είναι η κοινωνία που έχουν χτίσει και την χτίζουμε οπότε η κρίση δεν είναι ένα παράξενο φαινόμενο!!!




Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Όλοι συντελέσαμε στην κρίση, ο καθένας με τον τρόπο του, από το μικρότερο καταστηματάρχη ή μικροπωλητή που δεν κόβει απόδειξη μέχρι το μεγαλολαμόγιο που φοροδιαφεύγει συνεχώς και δεν πληρώνει μία στο κράτος ή τους αεριτζήδες που σου πουλάνε αέρα κοπανιστό, είτε σε προϊόντα είτε σε παροχή υπηρεσιών!!

aldebaran είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
aldebaran είπε...

Εξαιρετικό άρθρο με αξιοπρόσεκτες θέσεις .
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λέει η Μαριάννα . Η μεγάλη ανισότητα που ισχύει βολέυει κατά κανόνα όλους αυτούς που ασχολούνται με δουλειές "αεριτζίδικες" όπως τις αποκαλώ.
Πάρτε παράδειγμα το τραπεζικό μεγαλοστέλεχος που δεν παράγει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και απλά κατεργάζεται μεθόδους και κόλπα για να κερδοσκοπήσει με αέρα, παράγωγα, παιχνίδια με τις ισοτιμίες , φήμες και τερτίπια , αγνοώντας κάθε είδους επένδυση σε πραγματική ανάπτυξη και παραγωγή .
Στην ουσία πραγματοποιεί μια ληστεία με νόμιμα μέσα και υποσκάπτει την ανάπτυξη. Η πρόσφατη κρίση νομίζω το απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία . Το καλύτερο είναι ότι ενώ όλα αυτά τα προκάλεσε η ανυπαρξία ισχυρού κρατικού δημοσίου ελέγχου , το αποτέλεσμα είναι να συρρικώνεται και άλλο ο δημόσιος τομέας και έλεγχος .Σκέτη κοροιδία δηλαδή προς όλους εμάς.
Παρόλα αυτά ο διευθυντής της Royal Bank of Scotland αν και την βούλιαξε ,πήρε μερικά εκατομμύρια λιρίτσες μπόνους.
Όπως και οι δικοί μας Διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδας (Γκαργκανο-Προβόπουλοι), οι οποίοι ενώ τόσα χρόνια έλεγαν πως όλα είναι τέλεια, ξαφνικά έβγαλαν από το καπέλο το κουνέλι του ελλείματος του 12%.
Τελικά το συμπέρασμα είναι πως για όλα φταίει Ο Μπάμπης που μάζευε τις αποδείξεις από τα διόδια για να πάιρνει πλασματικές μέρες "εκτός έδρας".
Επίσης αυτό που είπε ο Άνεμος. Δεν μπορώ να δεχτώ πως όσο καλός και αν είναι ο Κριστιάν Ρονάλντο ,να αξίζει 93 εκατομμύρια ευρώ !!
Ο Gauss πόσο αποτιμούνταν ;
Ο Παστέρ δηλαδή πόσο άξιζε ;
Ο Αινστάιν ;
Ο Φλέμινγκ ;
Ο Χόκινγκ πόσο αξίζει ;
Ατέλειωτη η λίστα , όπως ατέλειωτη και η λίστα με τους θησαυρίζοντες φελλούς.

marianaonice είπε...

"...Ατέλειωτη η λίστα , όπως ατέλειωτη και η λίστα με τους θησαυρίζοντες φελλούς..."

Γεμίσαμε φελλούς παντού που επιπλέουν σε όλους τους τομείς, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, γι' αυτό όλα πια μοιάζουν σαν μια μεγάλη σαπουνόφουσκα που λάμπει χωρίς περιεχόμενο με αέρα ...κοπανιστό!!

Μόνο που η σαπουνόφουσκα αυτή φοβάμαι πια ότι έσκασε παταγωδώς!!