2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Bloggers νυχτωμένοι, ήδη νικημένοι

Μου είπαν να διαβάσω μια ανάρτηση με αυτό τον τίτλο που βλέπετε επάνω
http://ore-ti-me-les.blogspot.com
ειλικρινά ένα καλό blog που δεν είχα ξαναδιαβάσει και με εξέπληξε η φοβερή ευχερεια λόγου της ιδιοκτήτριας
δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω εκεί σε σχόλια και πάλι από την αρχή να μιλάμε στον τοίχο
εξαλλου ούτε αυτοί έγραψαν εδώ.. αλλά ανέβασαν άρθρο
ένα άρθρο που έφαγαν μια ημέρα να το γράψουν ,και να το προοωθησουν και σε σελίδες όπως στο
http://www.mantri.gr/
που λέει τι??
ότι διαφωνεί με την κίνησή μας και την κίνηση που κάναμε να κλείσουμε τις σελίδες μας την παραμονή της απεργίας
και βέβαια δεκτό έστω και με ειρωνικό η απαξιωτικό λόγο
όποιος θέλει διαφωνεί
εξαλλου με το να κάνουν προβοκάτσια εναντίον μας μάλλον αρνητική διαφήμιση μας κάνουν
και τους ευχαριστούμε
και κάτι τελευταίο προς την ιδιοκτήτρια της σελίδας
ΛΕΤΕ

Διότι απύρετη ούσα, είχες αφήσει τα πράγματα κάπως έτσι.
Και πως να δεχτείς, ότι δεν ψήνεσαι ακόμα στον πυρετό, όταν τα πάντα έχουν γυρίσει τούμπα και πλέον βρισκόμαστε εδώ. (με το εδώ παραπεμπει σε εμάς απαξιωτικά)
δείτε λοιπόν ποιο είναι αυτό το έτσι "χωρίς κόμματα και χρωματα" δήθεν που μας παρακινείτε να εισέλθουμε
δακτυλοδειχνοντας εμάς τους καβαλημένους καλάμους και κουτοπόνηρους
αγιογδύτες της μπλοκοσφαιρας που σαφώς κατά τη γνώμη σας εποφθαλμιουμε να την... καπηλευτουμε και κομματικά

συμμετέχοντας σε πανεθνική διαδήλωση των bloggers
γιατί αυτό μάλλον σας πείραξε οτι δεν μπήκαμε στο έτσι και αφήσαμε το γιουβέτσι
κυρίες και κυρίοι σας αποκαλύπτω το έτσι με φώτο

http://youpayyourcrisis.blogspot.com/
και παρακάτω λέει αυτό

δεν έχει βέβαια να κάνει με το Συριζα αλλά με την νοοτροπία κάποιων που πάνε να μας βάλουν εδώ κομματικές ταμπέλες και αυτοί κινητοποιούν δήθεν τον κόσμο ανεξάρτητα προσδοκώντας να τον καπελλώσουν στη συνέχεια με την ταμπέλλα του Σύριζα ή οποιουδήποτε άλλου.
δεν θα πω άλλα στοιχεία

23 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με ανθρώπους που θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, αφού λέμε τα ίδια πράγματα για την οικονομική κρίση και συμφωνούμε για την αιτία της πρόκλησής της και για τον τρόπο εξάλειψής της, είμαστε τελικά απέναντι!
Η μία από τις συντάκτριες του συγκεκριμένου μπλογκ "Υou pay your crisis" ήταν και συντάκτρια των ενωμένων μπλόγκερ κάποτε και αποχώρησε μετά από μία συζήτηση που ανοίχθηκε στις αναρτήσεις του για το θέμα χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και δεν κατάλαβα γιατί δεν έμεινε να εκφράσει τη διαφωνία της με επιχειρήματα όπως έκαναν τόσοι άλλοι?

Δεν μπορείς να ενώσεις τους ανθρώπους, είτε της μπλογκόσφαιρας είτε έξω της κοινωνίας, αν δεν μπορείς ν' ακούς τη διαφορετική τους άποψη και να τη συζητάς!
Όποια ένωση κι αν κάνεις, είτε για σιωπηλή διαμαρτυρία, όπως κάναμε εμείς, (αστεία κατά την άποψή τους), είτε για συγκέντρωση των μπλόγκερ στο Σύνταγμα, όπως έκαναν αυτοί, είναι καταδικασμένη να εγκλωβιστεί στις στείρες αψιμαχίες και στις κομματικές στρεβλώσεις ή να παγώσει και να μουμιουποιηθεί μέσα στην εκ των προτέρων δογματική συμφωνία, επί παντός θέματος που βασανίζει τη σημερινή κοινωνία μας!!!

Ανώνυμος είπε...

H "ιδιοκτήτρια" ευχαριστεί κατ΄αρχήν για τα καλά λόγια για το blog της :) αν και θα προτιμούσα να επιμένατε σ΄αυτόν τον ενικό κι όχι αμέσως παρακάτω να αναφέρεσθε σε κάποιους που "έγραψαν..", "ανέβασαν ...", "να το γράψουν...", "να το προωθήσουν", "να κάνουν προβοκάτσια..."
και ξανά να επιστρέφετε στην "ιδιοκτήτρια".
Το "ωρέ τι με λες", είναι καθαρά προσωπικός χώρος με μία και μοναδική συντάκτη η οποία εκπροσωπεί αυστηρώς και αποκλειστικώς σε θέσεις και απόψεις τον εαυτό της και μόνο.

Kατά τα της ουσίας, φαίνεται ότι συμφωνούμε αφού αναγνωρίζετε στον καθένα το δικαίωμα να έχει την άποψή του, εκτός κι αν επιλεκτικά όταν ή άποψή του είναι διαφορετική από τη δική μας, μεταφράζεται σαν "προβοκάτσια".
Κι αφού αναγνωρίζετε το δικαίωμα σε "όποιον" να συμφωνεί ή να διαφωνεί υποθέτω ότι αυτό το "όποιος" χωρά μέσα του και την "ιδιοκτήτρια" που αποφασίζει χωρίς να χρωστά εξηγήσεις, πότε θα διαβάσει το οτιδήποτε, πότε θα το γράψει και που θα το αναδημοσιεύσει.

Για τα λοιπά περί του youpayyourcrisis.blogspot.com
φαίνεται πως παρά "την ευχέρεια λόγου", αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα καλά, αφού αυτό που καταλάβατε είναι ότι τάχθηκα κατά της δικής σας μορφής κινητοποίησης και υπέρ της άλλης.
Πιθανόν, αφού το κείμενο απέτυχε, τα σχόλια στο συγκεκριμένο κείμενο να βοηθούσαν για να κατανοήσετε την βασική αιτία της αντίθετης γνώμης μου με οποιαδήποτε διαμαρτυρία, οποιασδήποτε μορφής, κάτω από τη σημαία "bloggers".
Γιατί στις δημοκρατίες δικαίωμα αυτονόητο είναι βεβαίως η άποψη του καθενός, υποχρέωση αυτονόητη ο σεβασμός στην όποια αντίθετη γνώμη, αλλά εξίσου αυτονόητο ότι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, δε είναι δικαίωμα κανενός.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, για μένα ο διάλογος μεταξύ μας στα blogs, είναι μόνο τέτοιος και κανενός είδους διαφήμιση, δεν πουλάω τίποτα, γι΄αυτό και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πιθανότητα να πέφτω κατά καιρούς και σε "τοίχους", τακτική όμως που δεν ακολουθώ, εκτός κι αν έχετε κατά το παρελθόν σχολιάσει στον δικό μου χώρο και πέσατε στον "τοίχο".

ekath είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Να σου πω την αλήθεια, Άνεμε, μπαίνοντας εδώ πριν από αρκετή ώρα ενημερώθηκα για το συμβάν και είπα να πάω ΩΡΕ ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ.
Πήγα διάβασα και αισθάνθηκα άβολα. Για τον χασάπη, την ξαδέλφη, τις μελαχρινές bloggers από 1.70 και πάνω, για μένα που δεν είμαι επαγγελματίας. Δεν ήξερα ότι υπάρχει επαγγελματική σχολή έκφρασης της προσωπικής μου άποψης.

marianaonice είπε...

@ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ
Σ΄ευχαριστούμε κατ΄αρχάς για την τιμή να μας επισκεφθείς και να απαντήσεις στην ανάρτησή μας αυτή.
Ίσως έχεις δίκιο ότι το όλο πνεύμα του δικού σου άρθρου ήταν γενικά απαξιωτικό σε κάθε μορφή κινητοποίησης σιωπηλής ή κραυγαλέας, των μπλόγκερ.
Όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι λιγάκι παραπάνω "δηλητήριο" έριξες για τη δική μας κινητοποίηση της σιωπηλής μας διαμαρτυρίας...
Και ο Άνεμος που έκανε την ανάρτηση σίγουρα το διέκρινε αυτό ξεκάθαρα!
Το "έτσι" ήταν πιο αποδεκτό για σένα από το "εδώ" που αφορούσε εμάς και που σου ανέβασε τον πυρετό και σε έκανε να βγάζεις μέχρι και ατμούς.
Και γνώμη σου φυσικά και καλά έκανες και την εξέφρασες.
Όπως κι εμείς έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε τη δική μας, χωρίς να απαξιώνουμε κανένα, και χωρίς να κατατάσσουμε τον οποιοδήποτε ενεργό μπλόγκερ στην χλευαστική κατηγορία της θείας Θεώνης, του χασάπη, του μανάβη, της μελαχροινής άνω του 1.70 κλπ. κλπ.
Όλοι έχουν δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση του λόγου και δεν απαξιώνουμε κανέναν!!
Εδώ είναι η διαφορά μας!
Νάσαι καλά!
:))

Ανώνυμος είπε...

@ marianaonice

Μη αναμασάμε τα ίδια κι αν το θέμα σας είναι ποιός θα πει την τελευταία λέξη, χάρισμά σας.
Γιατί προσωπικά "καινούργιο στοιχείο" δεν έχω να προσθέσω "στην απολογία μου" για το πιο "έτσι" ακούστηκε πιο έτσι...

Το μόνο που παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας, για τον υπολογισμό της ποινής, ότι τον πυρετό μου τον δημιούργησε μια ίωση, αν διαβάσατε ολόκληρο το κείμενο που τελικώς αμφιβάλλω, κι αν ούτε κι αυτό το απλό δεν έγινε κατανοητό κακώς περίμενα να αντιληφθείτε οτιδήποτε από τα υπόλοιπα, παρά ότι σας βόλευε.
Μπαρδόν για την ενόχληση την αντικειμενικότητάς σας.

marianaonice είπε...

@ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ
Το διαβάσαμε ολόκληρο το άρθρο σου χωρίς ανάσα μάλιστα, προσωπικά εγώ γιατί όντως ο λόγος σου είναι γλαφυρός και κοφτερός και μ' αρέσει.
Σαφώς και κατάλαβα ότι τον πυρετό τον άρπαξες από ίωση αλλά είδα και ότι διευκρίνισες σκωπτικότατα τα παρακάτω που αντέγραψα από την ανάρτησή σου:
"Αλλά από τη μούγγα στα blogs ως μορφή διαμαρτυρίας, κάτι σαν απεργία πείνας όπως χαρακτηρίστηκε από τους οργανωτές της, που ενωμένοι δηλώνουν κι αυτοί, ό,τι κι αν προσπαθώ να καταλάβω τίποτα δεν καταλαβαίνω, μόνο τον πυρετό μου ανεβάζω πάλι. Και ατμό..."

Εσύ το έγραψες αυτό! Και εγώ το διάβασα! Και ξέρω καλά τι διαβάζω και τι νόημα βγάζω, νάσαι σίγουρη γι' αυτό.
Πάντα αντικειμενικά και ποτέ χλευαστικά για κανέναν εδώ μέσα, που με τιμά να κάνει διάλογο και αντίλογο μαζί μου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανεμος άφησε ένα σωρό υπαινιγμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά κρύφτηκε.
Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε πρώτα αυτούς που στέλνουν αυτά στα e-mail όσων διαφωνούν μαζί τους, στα πλαίσια πάντα του "σεβασμού της διαφορετικής άποψης και της διαλλακτικότητας" βεβαίως, ανωνύμως μάλιστα και μετά ελάτε να συζητήσουμε για το πόσους μπορεί να χωρά η ομάδα των bloggers.

"......Καλημέρα, καλή εβδομάδα και περαστικά.
Πριν από όλα: Θέλησα να πάω στους Greek Philosophy και με έβαλε στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Το έχεις υπόψη σου;
Διάβασα την ανάρτηση σου μετά το πέσιμο του πυρετού και δεν κατάλαβα την επιθετικότητα και την ειρωνεία όχι μόνο για τους ενωμένους bloggers αλλά και για τους υπόλοιπους (χασάπη, ξαδέλφη, μη επαγγελματίες).
Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι επαγγελματίας, ότι το blog μου άρχισα να το στήνω σιγά-σιγά ψάχνοντας και η διάθεσή μου είναι φιλική προς όλους (μέχρι αποδείξεως ότι δεν ταιριάζουν με τα δικά μου αμετακίνητα δεδομένα πορείας ζωής ήτοι ειλικρίνεια, χιούμορ, νηφαλιότητα, σεβασμό στις απόψεις των άλλων-όχι μόνο των ανθρώπων βεβαίως βεβαίως- αξιοπρέπεια, καλή διάθεση, μαχητικότητα, νηφαλιότητα και απόφαση ζωής να μοιράζομαι και να προσφέρω). Εδώ και κάποιες μέρες λοιπόν, μου άρεσε αυτό που γίνεται στους ενωμένους bloggers. Δεν θα σε κουράσω αλλά θέλω να μάθω τι τους προσάπτεις; Από πού προκύπτει ότι προσπαθούν να "καπελλώσουν" τον χώρο; ή γιατί είναι τόσο αξιοκατάκριτη η πρόταση της σιωπής; Μια πρόταση ήταν κι όποιος ήθελε την ακολουθούσε...
Ή για το gamato; και το οποιοδήποτε gamato;
Και εκείνο το "επαγγελματίες" πάλι;
Την άποψή μου για αυτά που διάβασα την ανέβασα στο blog μου και αν θέλεις μπορώ να στην στείλω με e-mail.(μην αναγκάζουμε και τον κόσμο να μπει στη γωνιά μας με το ζόρι). :-)
Επειδή το σχόλιό σου [ο τύπος μου του "μία κι έξω", δεν είμαι γενικώς και σε τίποτα "του γύρω γύρω όλοι και στη μέση πάλι όλοι μαζί" ακόμα κι αν αυτό στοιχίζει σε συμπάθειες] μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Επειδή ποτέ δεν με ενδιέφερε το να είμαι συμπαθής, αλλά να είμαι ο εαυτός μου. Κι επειδή η πορεία της ζωής μου είναι αρκετά μεγάλη κι έχει αποδειχθεί ότι δεν υπερεκτίμησα το εγώ μου αλλά ποτέ δεν πήρα το ρόπαλο να κοπανήσω όποιον είχε αντίθετη άποψη από εμένα. Το μόνο που έκανα ήταν να κοιτάζω κατάματα τους ψευτονταήδες αυτής της κοινωνίας και πράγμα παράξενο τους έβλεπες να γίνονται γυμνοσάλιαγκες. Η αλήθεια είναι πως αν είχαν το θράσος να πουλήσουν το νταηλίκι τους εκείνη την ώρα μάλλον θα τους πετούσα στον τοίχο και θα καλούσα το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Καθ' ότι είμαι μελαχρινή από 1.70 και πάνω blogger ερασιτέχνης, και στα λυκειακά μου χρόνια έριχνα σφαίρα. Κι ίσως επειδή έχω επίγνωση της σωματικής μου δύναμης διαλέγομαι με νηφαλιότητα. Ξέρεις τώρα, όπως το λυκόσκυλο όταν βλέπει ένα κανίς να του γαυγίζει... 8-)
Αυτά με πολύ καλή διάθεση και προσπαθώντας να καταλάβω τον λόγο του ξεσπάσματός σου.
Και πάλι καλή σου μέρα και περαστικά.
Α, και κοίταξε τι συμβαίνει με το greek philosophy..."

Ανώνυμος είπε...

Αποστολέας: konbroni@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Για το πλήρες του "φακέλλου" :) του μέγα θέματος που ανέκυψε με το ότι κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις σας, αυτή είναι η απάντηση και εφ΄εξής παίξτε τις κουμπάρες μόνοι σας, χωρίς εμένα...
Αρκετά το κουράσαμε....


"..Κατ΄αρχήν σ΄ένα τέτοιο φασιστικoαπειλητικό στυλάκι περί της σωματικής σου διάπλασης, τσοπανόσκυλων, κανίς κλπ. κλπ. δεν αρμόζει καμιά απάντηση πολιτισμένη, παρά μια σειρά από μπινελίκια.
Πάρα ταύτα, επειδή με πέτυχες στις καλές μου, :) θα σου πω και εσένα ευθέως όπως έκανα και δημοσίως στην συγκεκριμένη ανάρτηση των ενωμένων bloggers, ότι δεν γνωρίζω προσωπικώς κανέναν σας , ουδόλως με απασχολεί ούτε ποιοι είστε ούτε τι και ποιόν εκπροσωπείτε.
Και δεν έχω να δώσω λογαριασμό ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλον, για το ύφος που θα γράψω ότι εγώ γουστάρω στο δικό μου blog.
Και κυρίως σε κανένα δεν δίνω το δικαίωμα να διαστρεβλώνει αυτά που γράφω, έστω κι αν αυτό γίνεται πιθανόν από την αδυναμία σας να καταλάβετε τι διαβάζετε.
Αν εσείς θεωρήσατε προσβλητική την αναφορά στη θεώνη, τον χασάπη και τον καθένα που αναφέρω, συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό μου, αναφέροντας ότι όλοι αυτοί έχουμε αξία και πραγματική υπόσταση στην κοινωνία από μόνοι μας σαν πρόσωπα και με το ρόλο που ο καθένας είχε και έχει και πριν γίνει blogger και μπορούμε έτσι να βγούμε να διαμαρτυρηθούμε επώνυμα, είναι θέμα του δικού σας μυαλού.
Αν δεν είναι πασιφανές ότι στο κείμενο η λέξη "επαγγελματίες" αναφέρεται σε όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους/bloggers και όχι σε εσάς, πάλι δικό σας το πρόβλημα.
Αν την αναφορά στα "καπελώματα", στην κουβέντα στα σχόλια και αυτήν την ερμηνεύσατε ως ότι αναφέρετε στους "ενωμένους bloggers", πρόβλημά σας.
Κι αν δεν αρέσει ούτε σε εσάς ούτε σε κανέναν που χρησιμοποιεί την ιδιότητα ενός χόμπυ και μιας μορφής έκφρασης όπως είναι το blogging, για να να το παίζει "αρχηγός της αγέλης" και να παρουσιάζει τους bloggers σαν κοινωνική ομάδα, η δική μου διαφορετική άποψη, πρόβλημά σας ακόμα μια φορά και εσάς και όλων των υπολοίπων που κατά καιρούς οργανώνουν καθιστικές διαμαρτυρίες με κεράκια, διαμαρτυρίες σιωπών ή διαμαρτυρίες με πορείες τις οποίες οι κοινωνία έχει αποδείξει ότι τις γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της.
Μόνο την έλλειψη χιούμορ μάλλον θα πρέπει να θεωρήσεις δικό σου πρόβλημα, γιατί διαφορετικά δεν θα αναρωτιόσουν για τo ότι το likn οδηγεί στη σελίδα του οπαπ.
Και αν "νταηλίκι" είναι για σένα το προσωπικό ύφος έκφρασης του καθενός, ουδόλως με αφορά κι αυτό.
Και τα περαστικά όλα δικά σου μαζί με την ....καλή διάθεση, την οποία θα ήταν προτιμότερο να την αποδείξεις βγάζοντας την κουκούλα, όταν μιλάς σε κάποιον που ξέρεις ποιό είναι το internetiko του σπίτι και αποκαλύπτοντας ποιό είναι το δικό σου blog και ποιά ακριβώς είσαι εσύ η μελαχροινή με ύψος πάνω από 1.70 που θα μας κάνεις... ντα..."

marianaonice είπε...

@Aνώνυμε
Δεν κρύφτηκε κανένας και πολύ περισσότερο ο Άνεμος.
Απλά είμαστε ερασιτέχνες και εργαζόμαστε για τον επιούσιο και δεν έχουμε όλοι p.c. και στη δουλειά μας.

@ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ
Δεν βρίσκω κάτι κακό να σου στείλει κάποιος ένα email και να σου πει μία δική του άποψη, χωρίς δημοσιότητα.
Δεν ξέρω ποιός ή μάλλον ποια έστειλε αυτό το email, προσωπικά όμως την ευχαριστώ, γιατί τα ίδια θα σε ρώταγα κι εγώ.
Και επίσης να της πω ότι χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι μπλόγκερ ερασιτέχνες ή μη μπορούν να δουν και να καταλάβουν κάποια πράγματα χωρίς παρωπίδες.
Και πάλι σ' ευχαριστώ.
:))

marianaonice είπε...

@Φοράδα σ' Αλώνι
Το email στο έστειλε όχι ανώνυμος αλλά η
@Εκάτη

Ανώνυμος είπε...

Κι άμα κάποιος έχει ψευδώνυμο σημαίνει ότι μπορεί να είναι απειλητικός, δηλαδή αν αντί για ανώνυμος υπέγραφα ως μπλόγκερ Μενέλαος θα ήμουν πιό "επίσημος" και η αποψη μου θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ανώνυμος είπε...

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Aυτός ο κανόνας μάλλον δεν ισχύει για τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη αδυναμία του Άνεμου όταν ψάχνει φανταστικούς εχθρούς.
Το κόλπο με την εφεύρεση εχθρών είναι παλιό και καλό, βοηθάει να παραμερίζονται οι αντιθέσεις στο εσωτερικό. Ακριβώς όπως κάνουν δηλαδή οι κυβερνήσεις. Μόλις πάρουν αντιλαικά μέτρα, εμφανίζουν εξωτερικούς εχθρούς για να πετύχουν συναίνεση.
Ετσι κι ο Άνεμος, είδε πεσμένη την ατμόσφαιρα στο μπλόγκ και είπε να την αναθερμάνει με εχθρούς και φαντασιακές προβοκάτσιες.

Theodosia είπε...

@/Η Ανώνυμος
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με την στάση του Άνεμου.
Αυτή η σελίδα δεν χρειάζεται εξωτερικούς εχθρούς,για να περπατήσει.
Ούτε έχει εμπάθεια με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Διάβασε μία ανάρτηση και μας ενημέρωσε. Και πολύ καλά έκανε.
Ήταν μια ευκαιρία να διαβάσουμε και μια αντίθετη άποψη.
Αν κι εγώ προσωπικά δεν δέχομαι ότι ανήκω σε ανύπαρκτο κοπάδι με χειρίστου είδους τσοπάνι όπως μας χαρακτήρισε η φίλη.Εδώ είμαστε ενωμένοι εκατό άνθρωποι με διαφορετικά πολιτικά πιστεύω και στάση ζωής...Κι αυτό είναι που της προσδίδει τόση ομορφιά:)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8.52
Περισσότερη ευπρέπεια δεν θα έβλαπτε.
Το αν έχει εμπάθεια είναι υποκειμενικό, επέτρεψε μου να πιστεύω το αντίθετο.
Αυτό που πρέπει να μάθετε είναι ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις, ενίοτε κάθετα αντίθετες,σκληρές,σαρκαστικές,κατά τη γνώμη σας άδικες αλλά πάντως απόψεις.
Απόψ3εις που στέκονται ή όχι ως έχουν, τις προκαλούν όπως όλες τις απόψεις οι θέσεις κάποιων άλλων.
Δεν δημιουργήθηκαν για να προβοκάρουν όσο κι αν αυτό σας είναι βολικό για τις απορρίψετε "εύκολα" ή να τονίσετε πόσο σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες σας ώστε όλοι να ασχολούνται δόλια με το πως θα τις ακυρώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμμετέχω άλλο, αυτό το επόπεδο σχολίων είναι σοκαριστικό.

Theodosia είπε...

@Η Ανώνυμος
ΑΝΩΝΥΜΕ 8.52
Μπερδεύτηκα με τους ανώνυμους και δεν ξέρω αν είσαι ο προηγούμενος που άφησε ένα αισχρό σχόλιο που ευτυχώς σβήστηκε.
Σεβαστές όλες οι απόψεις καθώς κι ο διάλογος.Κι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ότι ασχολούνται να μας προβοκάρουν.
Θα κλείσω μ`αυτό που είναι τρόπος ζωής για μένα.
Διαφωνώ μ`αυτό που λες αλλά θα μάχομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες:)ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ.

Aνεμος είπε...

έλα έχασα κάτι?
ένα συγνώμη αλλά απουσιαζα και ως... γνήσιος αργόσχολος είμαι απαράδεκτος...
αλλά επειδή εγώ είμαι ο συγγραφέας του άρθρου .. οφείλω να απολογηθώ και κανένας άλλος
δεν θα κουράσω γιατί έχουμε και άλλα προβλήματα όλοι μας

προς την ιδιοκτήτρια της σελίδας που ; αναφέρομε, είπα.... γράψτε ότι θέλετε...
επικέντρωσα αυτό μόνο


(όταν τα πάντα έχουν γυρίσει τούμπα και αντί να δω το τάδε
το δείνα..
και απέδειξα ποιο είναι το τάδε και ποιο είναι το δείνα)
και επειδή έχετε φοβερή ευχέρεια λόγου (με το τα πάντα έχουν γυρίσει τούμπα
παίρνετε σαφή θέση υπέρ του πρώτου απλά έδειξα τι είναι το πρώτο

και τι φταίω εγώ που είναι το Συριζα?
αν ήταν το Λαος θα έλεγα Λαος
το κατά τα άλλα συμπαθέστατο Συριζα που έχω και πολλούς φίλους..
πάντως αΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑς και δεν ξέρω τι υπονοείτε,τι θα έκανα ??
θα έστελνα 420 αναγνώστες εκατό συντάκτες και 50 φίλους ( που μπορεί να μην γράφουν ολΟΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥς μας τιμούν και είναι σε ετοιμότητα) ΝΑ ΣΑς
ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ?/
ποτέ δεν θα το έκανα αυτό και ούτε προκειτε να το κάνω
μακρια απο εμάς αυτά..
σας το λέω εγώ που έχω δεχθεί απειλές απο συμφέροντα όπως τα καμμένα στη Ηλεία
ποτέ δεν θα το έκανα σε ένα bloger
ακόμα και αν διαφωνώ μαζί του
δεν τα βάζω με bloggers και ούτε βλέπω κανένα φάντασμα
ποτέ δεν ξεκινήσαμε από εδώ επίθεση σε κανένα
και γιατί άλλωστε
(/Η marianaonice είπε...
Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με ανθρώπους που θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, αφού λέμε τα ίδια πράγματα για την οικονομική κρίση και συμφωνούμε για την αιτία της πρόκλησής της και για τον τρόπο εξάλειψής της, είμαστε τελικά απέναντι!)
αυτό απλά με θλίβει
και κάτι τελευταίο
η διαμαρτυρία μας είχε αναπάντεχη επιτυχία μόλις σε λιγότερο απο μια ημέρα
και τα μαιλ που μας στείλατε συγκλονιστικά
είναι κατοχυρωμένα για όποιον ενδιαφέρεται να τα στειλω
Υστερόγραφο
η σιωπηλή διαμαρτυρία σπάει το φράγμα του ήχου διεθνώς
παράδειγμα εδώ που οι Ιταλοί bloggers διαμαρτυρήθηκαν όλοι βάζοντας ένα μαντήλι στο στομα τους συμβολίζοντας την φίμωση
http://dirittoallarete.ning.com/

marianaonice είπε...

Απλά λυπάμαι για το επίπεδο αυτών των ανώνυμων με τα αισχρά σχόλια, που ευτυχώς σβήστηκαν από κάποιο διαχειριστή μας, αλλά εγώ τα είδα στο email μου.
Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στη λάσπη.

marianaonice είπε...

Ααα και κάτι άλλο.
Το βίντεο στην επόμενη ανάρτηση λέει σπουδαία πράγματα.
Καλύτερα να τα δείτε και να επικεντρωθείτε σ' αυτά ίσως έτσι ανοίξουν λίγο τα μάτια όλων μας για το τι γίνεται γύρω μας, για μας χωρίς εμάς!

Theodosia είπε...

@marianaonice
Μαριάννα μου γι αυτό είμαστε ενωμένοι για να προστατεύουμε τον χώρο μας από λασπολογίες:)

Aνεμος είπε...

α ξέχασα οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι που μας κάνουν επιθέσεις έβαλαν άλλη μια φορά επισήμανσή στο σχόλιο μου
το παραπάνω που έγραψα και συμπλήρωσα
και κάτι περί χαχανων όπως αρμόζει σε οργασμό μια αγελάδας