2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τα δίνει όλα για το Ζαγοριανό ο Σανιδάς!

Από το Κεντρί

sanidaΚαλά δασκαλεμένος ο Ζαγοριανός τίποτα το ουσιαστικό πλέον αυτών που του έχουν υπαγορεύσει οι προστάτες και υποβολείς του, έχει πει εξεταζόμενος σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη υπόθεση Siemens.
Η εξέτασή του άρχισε το μεσημέρι και συνεχίζεται. Ενώ ο «σκληρός και αδίστακτος πολυπρόσωπος μηχανισμός προστασίας του», στον οποίο προσέκρουσε ο κ. Παπανικολάου, είναι πανταχού παρών και κρατά το σύστημα σε εγρήγορση.

Ο Ζαγοριανός μετά το 9 -2 του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου να μην τεθεί σε αργία, αν και τελεί υπό το βάρος πλήθους κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεων και του οποίου έχει λήξει η θητεία, εξακολουθεί ελέω συστήματος, να ασκεί τα ανακριτικά καθήκοντα ως 4ος ειδικός ανακριτής. Παραμένει στο γραφείο του υπό την προστασία τριών αστυνομικών φρουρών, ενώ του έχει αφαιρεθεί η δικογραφία της Siemens.
Εντωμεταξύ ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μάρτυρας υπεράσπισης του Ζαγοριανού, επισκέπτεται συχνά πυκνά την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών και συσκέπτεται με ανθρώπους του συστήματος.
Μας πληροφορούν δε ότι στις 4 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε και τον πρόεδρο της Διοικητικής Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, εν ενεργεία αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γκρόζο και είχε συνεργασία μαζί του. Μάλιστα ο κ. Γκρόζος δεν παρέλειψε να ξεναγήσει τον πρώην προϊστάμενό του στους χώρους της υπηρεσίας και να του συστήσει έναν - έναν τους συνεργάτες του.
Από την υπηρεσία αυτή η Εξεταστική Επιτροπή ζητά με έγγραφό της το άνοιγμα λογαριασμών ενεχόμενων στο σκάνδαλο Siemens.
Δεν είναι δε τυχαίο, ότι την ίδια υπηρεσία είχε επισκεφθεί το Νοέμβριο και ο Ζαγοριανός, ενώ του είχε ήδη αφαιρεθεί η δικογραφία.
Πληροφορούμαστε δε, ότι τις επόμενες ημέρες θα τεθεί επιτέλους θέμα για τον κ. Γκρόζο, διότι κατέχει αμειβόμενη διοικητική θέση, ενώ το Σύνταγμα το απαγορεύει σε εν ενεργεία δικαστές άσκηση διοικητικών καθηκόντων.


Κατά τα άλλα




Δεν υπάρχει ατιμωρησία κατά τον νυν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
που μάλιστα παράγγειλε και προκαταρκτική ποινική έρευνα κατά του κ. Σανιδά για την υπόθεση Ziemens. Δηλαδή νυν Εισαγγελέας κατά του πρώην, πως λέμε "Κράμερ εναντίον Κράμερ"??
Εδώ γελάμε!!


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: