2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Στον δρόμο για το ΤΣΙΠΑΚΙ

Παρακολουθήστε το βίντεο από την ΕΡΤ που παρουσιάζει ένα νέο τρόπο πληρωμής λιανικού εμπορίου με ένα νέο τεχνολογικό μέσο που αντί για χρήματα ή πιστωτικές κάρτες θα χρησιμοποιούμε το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Αυτό είναι ένα τραπεζικό μέσο προς την κατάργηση κάθε ανθρώπινης ελευθερίας γιατί μετά από αυτό σειρά θα έχει ένα ενεργοποιημένο τσιπάκι από το οποίο θα ελεγχόμαστε δορυφορικά και όταν δεν υπακούμε ή κάνουμε κάτι που ‘‘δεν πρέπει’’ θα το απενεργοποιούν και δεν θα έχουμε πρόσβαση πουθενά ούτε για νερό τροφή ούτε και στο ίδιο μας το σπίτι σκεφτείτε το λίγο δεν είναι επιστημονική φαντασία!!!









Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

5 σχόλια:

irizaar είπε...

μας φακελώσανε με Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α., πιστωτικές, RFID και τώρα με το αποτύπωμά μας. ο μεγάλος αδελφός ειναι δω. δήθεν για την ασφάλεια και την ευκολία μας

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Η παραγωγη πληθους ταινιων,η κυκλοφορια του βιβλιου του Οργουελ "1984" και πληθος αλλων κυκλοφοριων και δημοσιευματων ανα την οικουμενη με παρομοιο συνομωσιολογικο αντικειμενο,αποσκοπουσε στο να θολωσει το τοπιο,προλαβαινοντας τους υποψιασμενους, καθιστωντας ακυρες τις οποιες αποκαλυψεις τους.Ειναι μια προσφιλης μεθοδος του Παγκοσμιου Ιερατειου,που την αναφερει και στα περιφημα πρωτοκολλα του.Την εφαρμοσε "εκει" και τοτε φυσικα ,δοκιμαζοντας την "επιτυχια" της.Ακομα και το απειρο του γραμμικου κωδικα εμπλεχτηκε τεχνηεντως με το 666 για να πετυχει τον παραπανω σκοπο,ξεσηκωνοντας ταυτοχρονα θρησκευτικες οργανωσεις που γελοιοποιησαν τελικα την ουσια.Κανεις δεν βγηκε ποτε να "πει" εως πριν 2-3 χρονια να πει οτι το περιβοητο "θηριο" ειναι το "χρημα" με τη σημερινη του μορφη.Και οτι οι υπηρετες και υποστηρικτες του ειναι το Παγκοσμιο Τραπεζικο Συστημα.Το οποιο ανεικει στο προαναφερομενο Ιερατειο που επισης θελει να επιβαλλει Παγκοσμια Διακυβερνηση με οποιδηποτε τροπο.Ο ελεγχος μας και η μαχη αντιστασης εχει ξεκινησει απο τοτε.(1970)Ειμαστε μαζα προς ελεγχο μονο και τιποτε αλλο.Η ανθρωπινη ζωη και υπαρξη αντιπροσωπευει μονο πορους για αυτους,προς εκμεταλλευση.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Συγνωμη για τα ορθογραφικα,αλλα γραφωντας για το θεμα,πεφτει παντα κατακλυσμος σκεψεων στο μυαλο μου και μου ξεφευγουν μερικα.Οχι οτι ειμαι και τελειος δλδ.:))

nobi είπε...

@ειμαστε κα εμεις εδω.
συμφωνω σε οτι λες ακριβως το ιδιο σκεπτικο εχω και εγω .

Aνεμος είπε...

το φακελωμα εχει γινει εδω και χρονια
τα ξερουν ολα