2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Έλληνες ενωθείτε!! Είναι ανάγκη να εμποδίσουμε να επικρατήσουν οι υπηρέτες του παγκόσμιου καπιταλισμού!


ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: 30 ΜΑΡΤΗ 1952 -
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ

Μάρτης 2010...
Κλοιός οργισμένων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.
Οι εφημερίδες κατέγραψαν άλλη μια φορά τη μάταιη, αλλοίμονο, αντίσταση ενός λαού, που πήρε αλληλοδιαδόχως υποσχέσεις με διαφορετικό λεκτικό αλλά με το ίδιο περιεχόμενο ουσίας, για "καλύτερες μέρες" από γαλάζιους και πράσινους εξώστες, μέχρι να φθάσουμε σήμερα στη μη τυπικά αναγγελλόμενη, μα ουσιαστικά ισχύουσα χρεοκοπία.

Η αλήθεια είναι ότι καλύτερες μέρες υπήρξαν! Αλλά δεν ήταν για μας, τους τίμιους δούλους τους...
Ήταν για τους ημεδαπούς εργολάβους και ημεδαπούς και αλλοδαπούς προμηθευτές, για το σύστημα των μιζαδόρων ντόπιων και ξένων, για το πλέγμα των πουλημένων κρατικών αιρετών και διορισμένων υπαλλήλων, που ενέκριναν αυτές τις προμήθειες με τις μίζες τους, ήταν για όλους αυτούς που ήξεραν να "κλείνουν τα μάτια" και ν' ανοίγουν τις τσέπες τους! Για τους σπεκουλαδόρους του χρηματιστηρίου που δούλεψαν με πλήρη κρατική τότε υποστήριξη και ...διαφήμιση. Για τους αεριτζήδες της παραοικονομίας. Για τα τρωκτικά των εθνικών και κοινοτικών επιδοτήσεων που τα έκαναν σκάφη και βίλες με πισίνες και πόρσε Καγιέν και Μερσεντές. Για όλα τα πολυτελή και γκλαμουράτα σαπρόφυτα της κοινωνίας. Για τους πουλημένους πρωθυπουργούς που μας έδωσαν "λάφυρα" στους Άγγλικούς Οικονομικούς Οίκους!

Και τώρα τα μέτρα λήφθηκαν! Και καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό εκείνοι που δεν τις είδαν αυτές τις καλύτερες μέρες. Οι τίμιοι οικογενειάρχες που ζουν από το μεροκάματο ή το μισθό ή αλλοίμονο από τη σύνταξή τους. Και οι οποίοι ίσως πίστεψαν ακόμη μια φορά τις προεκλογικές δεσμεύσεις ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις εισοδήματος, δεν θα μπουν νέοι φόροι, ότι θα πάνε οι κλέφτες στη φυλακή!!


Διαβάστε περισσότερα στο marianaonice

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

6 σχόλια:

Theodosia είπε...

Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς
θαρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θαρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

Μόνο αν ενωθούμε όλοι θα εμποδίσουμε
την υποδούλωση της χώρας μας στους
τζογαδόρους και στα τρωκτικά των ονείρων μας.
Φωνή λαού οργή Θεού.

Aνεμος είπε...

Δανείζομαι κι εγώ τα λόγια του και φωνάζω μαζί του:
Απευθύνομαι ... σε όλους τους τιμημένους Έλληνες, σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους και τους καλώ να ενωθούμε. Είναι ανάγκη να εμποδίσουμε να επικρατήσουν οι υπηρέτες των Γερμανών που σήμερα έγιναν υπηρέτες των Αμερικάνων, είναι ανάγκη να εμποδίσουμε να υποδουλωθεί η χώρα στους ιμπεριαλιστές της Ουάσιγκτων.!!

irizaar είπε...

το πρωί που μας πέρασε ξεσκεπάσθηκαν οι σοσιαλιστές με βαρβαρότητα. ο Γλέζος ψεκασμένος με δακρυγόνο! ουδέν σχόλιον!

Aνεμος είπε...

@ irizaar το καταγγείλαμε στην προηγουμένη ανάρτηση και δεν κάνουμε εκπτώσεις απαιτούμε την σύλληψη του αστυνομικού ως κοινού εγκληματία

marianaonice είπε...

@irizaar
έρχονται δύσκολοι καιροί.
Η βία δεν ξεχωρίζει που απευθύνεται.
Σήμερα ο Γλέζος, χθες ο δημοσιογράφος με τα 8 ράμματα, όπως λένε στο κεφάλι, και δεν το αμφισβητώ, που προφυλακίστηκε κιόλας από τον κ. Ζαγοριανό (θυμάστε τον ανακριτή της Ζήμενς που έχει στριμωχτεί στα δυό στενά αυτό τον καιρό και όμως ασκεί ακόμη τα καθήκοντά του...) αύριο εμείς!!
Όλοι είμαστε πιθανά στοχοποιημένα θύματά τους!

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

"Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης

Διαβάστε περισσότερα: http://catakravgi.blogspot.com/#ixzz0hVWhFBAA