2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!!

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης για την σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Τα μέτρα ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, και όπως είπε στοχεύουν στην εξάλειψη του δημοσιονομικού ελλείματος, διατηρώντας ωστόσο τον σοσιαλιστικό χαρακτήρα της κυβερνητικής πολιτικής.
Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταξύ άλλων ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

- Τριπλασιάζεται ο συντελεστής φορολογίας στα κέρδη των... τραπεζών, των εταιρειών δημοσκοπήσεων, επικοινωνίας και εμπορίας οπλικών συστημάτων.
- Μειώνονται άμεσα τα επιτόκια δανεισμού κατά δέκα μονάδες.
- Αυστηρό «πόθεν έσχες» σε γιατρούς, υδραυλικούς, συνεργεία αυτοκινήτων, εφοριακούς, εργαζόμενους στο Yπουργείο Μεταφορών και στην Πολεοδομία, και σε μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείς τους.
- Έκτακτη εισφορά υποχρεώνονται να δώσουν οι ΠΑΕ, οι επιχειρηματίες της νύχτας, οι εφοπλιστές, οι εισαγωγείς και άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες.
- Επανεκτιμάται το κόστος των δημοσίων έργων κατά τα τελευταία 15 χρόνια και, αν διαπιστωθούν υπερτιμολογήσεις, οι εργολάβοι υποχρεούνται να επιστρέψουν εντόκως τη διαφορά στο Δημόσιο.
- Μειώνονται τα διόδια στις εθνικές οδούς. Στο εξής οι οδηγοί θα πληρώνουν 1 ευρώ.
- Οι φαρμακευτικές εταιρείες υποχρεώνονται να επιστρέψουν τα κέρδη από παράνομες συνταγογραφήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, το ίδιο ισχύει για τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, τις κλινικές, τους γιατρούς κ.λπ.
- Οι εταιρείες που διαχειρίστηκαν τα δομημένα ομόλογα υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία εντόκως.
- Έρευνα για αισχροκέρδεια στην αλυσίδα επεξεργασίας και εμπορίας καυσίμων, από τα διυλιστήρια μέχρι τα πρατήρια.
Τα μέτρα προκάλεσαν ενθουσιασμό στον ελληνικό λαό, ο οποίος εκδήλωσε τη χαρά του με συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών. Συγχαρητήρια έδωσε στην κυβέρνηση η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ και άλλες οργανώσεις εργαζομένων.


Σχόλιο δικό μου:
Και μετά ξυπνήσαμεεεεε!!!

Από το
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/03/blog-post_5309.html

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@ MARIANAONICE
Θα μπορουσεις να με φωτισεις λιγο για το τροπο της παραπανω αναρτησης και το ενεργο λινκ που περιεχει (το οποιο κραταει τους αναγνωστες στο ιδιο παραθυρο ,αλλα οχι στους ενωμενους) οπως επισης και για το σχολιο σου που φαινεται να ανηκει στο αρχικο μπλογκ ?