2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το βίντεο!

Μεταφέρω όλο το κείμενο από τον Περίοπα Είναι απίστευτο δείτε τι παιγνίδι παίζουν πίσω από τις πλάτες μας και ζητάνε από τον λαό να κάνει θυσίες.

Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη – οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.

Χαμός!

Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περι της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) οτι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, οτι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και οτι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι απο τους “δικούς” μας εδώ και στην Ευρώπη.

Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!

Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια! Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ρε.


Δείτε το βίντεο :



Πηγή:Είμαστε και μεις Εδώ.!
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

7 σχόλια:

aldebaran είπε...

ΠΟΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!

BUTTERFLY είπε...

Πες τα χρυσοστομε! Αυτο βεβαιως και δεν επαιξε πουθενα!!! Και τελικα, ναι πρεπει να απαλλαγουμε απο ολους, το καιριο ερωτημα ειναι ΠΩΣ;;;;;;;;;

irizaar είπε...

Θεοδοσία, έγραψες!

nobi είπε...

θα επρεπε να ντρεπομαστε! αλλα πως να ντραπουμε οταν αυτες τις ειδησης δεν τις δειχνουν τα ελληνικα μμε και δεν ξερει ο κοσμος τι του γινεται!

Theodosia είπε...

@aldebaran @BUTTERFLY @irizaar
@nobi
Συγγνώμη που απαντάω σε όλους με ένα σχόλιο απλά γιατί πιστεύω ότι τα μπράβο ανήκουν στον Περίοπα κι όχι σε μένα...Και νομίζω ότι εκείνος θα έπρεπε να είναι εδώ και να εισπράττει
την αποδοχή σας.
Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε και το είδατε:)))

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Θεοδοσια που αναρτησε το αρθρο μου εδω,οπως και στους "τον χρήστη fbobolas που μέσω του twitter μετέδωσε το εξαίρετο βίντεο και το omadeon.wordpress που απο το κανάλι του στο YouTube ανέβασε το βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους"Επισης και τον συνσυντακτη μου bananiagr που τον κλοπυποσταρησα.
Και βεβαιως σε σας που το ειδατε.
Ενημερωτικα να σας αναφερω οτι στο μπλογκ μου μπορειτε να παρακολουθησετε πληθωρα βιντεο με υποτιτλους στα Ελληνικα,που θα τρανταξουν και τους πιο υποψιασμενους απο μας.

Aνεμος είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
μάλλον δε έχουμε καταλάβει εμείς το μέγεθος της τραγικότητας
ειδικά η μισή ελλαδα που δεν έχει ίντερνετ τι να κρίνει απο τα πουλημένα μμε που κάνουν αποχαύνωση