2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!



Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια γι' αυτήν την τόσο συγκινητική και αυθόρμητη συμπαράστασή σας!!

Δηλώσατε συμμετοχή, γεμίσατε τη μπλογκόσφαιρα με τα μπανεράκια διαμαρτυρίας μας και διακηρύξατε την κάθετη αντίθεσή μας στα αντιλαϊκά και τόσο ανεδαφικά και άδικα μέτρα που κανένα αποτέλεσμα μάλιστα δεν πρόκειται να φέρουν στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας. Σε λιγότερο από μία μέρα, αποδείξατε ότι είστε έτοιμοι να δηλώσετε "παρόν" στον αγώνα και να απλώσετε το χέρι στους συναγωνιστές σας.

Η σιωπηλή μας αυτή διαμαρτυρία ΠΕΤΥΧΕ!! και πέτυχε χάρη σε όλους εσάς!!

Δεν λέω ότι είναι κάτι που θα φοβίσει τον καπιταλισμό, δεν λέω ότι θα ιδρώσει το αυτί τους, δεν λέω ότι θα μας φοβηθούν και θα λυγίσουν! ΟΧΙ!
Αυτό που λέω είναι ότι έστω μ' αυτή την ελάχιστη "κινητοποίησή" μας, μέσα @εδώ σ' αυτό το χώρο, αποδεικνύουμε ότι αν θέλουμε είμαστε συναγωνιστές, είμαστε συνοδοιπόροι και βαθιά μέσα μας ποθούμε τον κοινό υπέρ πάντων αγώνα!!
Διψάμε για ενότητα, αλήθεια, αγώνα, και απογαλακτισμό από τα διεφθαρμένα ή αδιάφορα, ουσιαστικά, για τα προβλήματά μας, κόμματα, οποιουδήποτε χρώματος.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να φωνάζουμε με τα ιστολόγιά μας την αλήθεια και να αποκαλύπτουμε τα προδοτικά τους σχέδια, έτοιμοι για πραγματικούς αγώνες και έξω από αυτόν εδώ το διαδικτυακό χώρο!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Και ακόμη περισσότερο αυτούς που διαφώνησαν για τον τρόπο αυτό, του σιωπηλού αγώνα μας, όμως συμπορεύτηκαν μαζί μας γιατί συμφώνησαν σ' αυτά που κι εμείς πιστεύουμε... και κυρίως για το ότι:

H χώρα μας ζει τις χειρότερες στιγμές της, από τη μεταπολεμική περίοδο…
Το τέρας του παγκόσμιου καπιταλισμού απειλεί να μας καταπιεί πλήρως, ενώ οι θλιβεροί εντολοδόχοι του, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, δυστυχώς, μας σύρουν κατευθείαν στα δόντια του μέσα, πιστοί όλοι τους, στις οδηγίες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!

ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Η συναγωνίστριά μας Θεοδοσία λέει ότι ήταν ένα θαύμα!
Κι εγώ λέω ότι τα θαύματα τα κάνουμε εμείς!
Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμη μας!
Να μη παραδοθούμε, να μη βαλτώσουμε, να μην αδιαφορήσουμε, να μη συμβιβαστούμε με τον άδικο κόσμο που μας έφτιαξαν για να ζούμε!
Να μη βουλιάξουμε στα πούπουλα που μπορεί να μας βάλουν να ...κοιμηθούμε...
Και αν το χθεσινό ήταν θαύμα το πετύχαμε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ γιατί τι κι αν ήταν σιωπή η διαμαρτυρία μας, η κραυγή που βγήκε από τα σωθικά μας έσπασε το φράγμα της ανομίας τους και τάραξε τα νερά της μπλογκόσφαιρας!
Κάτι είναι κι αυτό σε πρώτη φάση... για μένα είναι η αρχή και η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός!
Ξεκινάμε λοιπόν...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Και ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ!!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Sissi Soko είπε...

Σιγά να ταρακουνήσει!

Exarchias είπε...

Και εμένα μου κάθονται κάπως τα πολύ συναισθηματικά, αλλα σε γενικές γραμμές ήταν πετυχημένη κινητοποιήση.
Την καλημέρα μου.

BUTTERFLY είπε...

Μακαρι να ειναι μονο η αρχη κι οχι αλλο ενα αλλοθι για να παραμεινουμε στον καναπε μας!
Φιλια!

marianaonice είπε...

Ναι ήταν πετυχημένη παιδιά, αν λάβουμε υπόψη μας ότι μόλις πριν μια μέρα το αποφασίσαμε.

Κι αυτό είναι ελπιδοφόρο όσο κι αν ακούγεται συναισθηματικό.
Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι κάποιοι τρελλοί συναισθηματικοί και ονειροπόλοι επιμένουν να φέρουν στον κόσμο την ισότητα και τη δικαιοσύνη και αυτοί πέφτουν πρώτοι και στη φωτιά, αγνοώντας κάθε κίνδυνο που μπορεί και να τον βλέπουν να τους παραμονεύει στο σκοτάδι.... αλλά τον αγνοούν, παίζουν μαζί του και συνεχίζουν να είναι ο εαυτός τους... ρισκάροντας καμιά φορά ακόμη και το ...κεφάλι τους!...
:)))