2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Σε κλοιό οργισμένων πολιτών όλη η χώρα! Βίαια επεισόδια!


Οι πρώτες διαδηλώσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις ξεδιπλώνονται απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας κι απλώνονται και σε άλλες πόλεις. Για σήμερα Παρασκευή η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κήρυξαν στάση εργασίας από τις 12-4 μμ και συλλαλητήριο 1μμ στο Σύνταγμα.

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις διαμαρτυριάς απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα για μείωση του ελλείμματος με συλλαλητήρια το απόγευμα Οι πρώτες διαδηλώσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις ξεδιπλώνονται απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας κι απλώνονται και σε άλλες πόλεις. Για σήμερα Παρασκευή η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κήρυξαν στάση εργασίας από τις 12-4 μμ και συλλαλητήριο 1μμ στο Σύνταγμα. * Κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποιούν από το βράδυ της Τετάρτης οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, καταγγέλλοντας τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της κυβέρνησης. Κλειστή παραμένει η οδός Πανεπιστημίου στη συμβολή με την Ιπποκράτους. * Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος από μέλη του ΠΑΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο Stop Cartel
και
Εικόνες ντροπής στο κέντρο της Αθήνας. Πάνοπλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ χτύπησαν με αγριότητα τον Μανώλη Γλέζο, την ιστορική φυσιογνωμία της Αριστεράς, ενώ αριστεριστές προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=111238&cid=4


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

ψέκασμα με χημικά απ' ευθείας στο πρόσωπο.
http://www.salata.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=134:sosialismos-kai-varvarothta&catid=2:greece&Itemid=5

Aνεμος είπε...

η επίθεση όπως βλέπεται στο βίντεο είναι ωμή
την καταδικάζουμε και ζητάμε την σύλληψη του αστυνομικού