2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Έκλεισαν μπλογκ

Διάβασα τα παρακάτω εδώ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ
ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ makelio
ό,τι θέλουν για δημοσίευση ...
http://arxaiaithomi.blogspot.com/
έκκληση
............................
έχουν κλείσει την ιστοσελίδα και με εκβιάζουν με χιλίους τρόπους! Σας παρακαλώ γράψτε ένα μήνυμα για τους συνάδελφους και αναγνώστες της ιστοσελίδας μέχρι να δω τι θα κάνω ευχαριστώ.
http://makelio.blogspot.com/2010/02/blog-o-to-blog.html
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί αναγνώστες ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία παλεύω με τα θεριά πιστεύω να βγω νικητής και να σας παρέχω καλύτερη και πιο άνετη ενημέρωση ευχαριστώ για την αγάπη σας .
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
http://arxaiaithomi.gr/

45 σχόλια:

Στοππάκιος είπε...

Συγνώμη, Φάντασμα, που την έπεσα στην ανάρτησή σου, αλλά νομίζω ότι επείγει.

marianaonice είπε...

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό όντως.
Το είδα κι εγώ.
Ας το παρακολουθήσουμε.

Στοππάκιος είπε...

Βέβαια όλοι σ' αυτήν την ομάδα, απ' ό,τι είδα με μια γρήγορη ανάγνωση, ανήκουν δεξιά ως πολύ δεξιά -θα προκαλούσαν αλλεργία σε κάποιους- αλλά νομίζω ο αγώνας ενάντια στη φίμωση δεν πρέπει να κάνει τέτοιες διακρίσεις. Η ελευθερία της έκφρασης πάνω απ' όλα και για οποιονδήποτε!!!

Creep είπε...

Θεραπεία ομοφυλοφιλίας; Αυτό το μπλογκ είναι άρρωστο. Δικαίωμα του καθενός είναι να έχει τα γούστα του στο κρεβάτι. Για μένα δεν θεωρείται αξιόπιστη πηγή.

Στοππάκιος είπε...

Creep και εγώ δε συμφωνώ μαζί του αλλά έχει κάθε δικαίωμα να προβάλλει τη δική του κοσμοθεωρία, χωρίς αυτό να μειώνει την αξιοπιστία. Και να σου πω την αλήθεια βρήκα αρκετές αναρτήσεις του πολύ εμπεριστατωμένες και καλογραμμένες. Έχει κάνει την καλύτερη παρουσίαση για το θέμα Ραγκούση-Νάξιου π.χ.

Exarchias είπε...

Δεν έχω προβλημα με το χρόνο της Δημοσιέυσης.

Ως Blog δικαιούτε να παραπονεθει για την φίμωση.

Η δίκη μου απάντηση όμως στο Θέμα είναι ότι η σελίδα είναι Ρατσιστική.
1)Βλέπει την διαφορετικότητα ως αρρώστια.
2)προτρέπει προς φοβία και δαιμονοποιήση διαφορετικής θρησκείας

και χωρίς να είμαι σε θέση να πω ακόμα άμα το κλείσανε δικαιώς ή αδίκως, αρνούμε λόγω αρχών να συμπαρασταθω, ή να βοηθήσω.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Ανώνυμος είπε...

Προς ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Δεν κλείσανε τη δική μου ιστοσελίδα όσο & να ήθελες για να συμπαρασταθείς ή όχι ούτε θέτω σε διαπραγμάτευση το δικαιώμα μου να αυτοδιαχειρίζομαι το σώμα μου & το μυαλό μου κατά το δοκούν.
Οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS κάνουν αναδημοσίευση του άρθρου που αναδημοσίευσα εγώ από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ όπου ο διαχειριστής του blog ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ καταγγέλει αυτά που καταγγέλει τόσο μέσω του http://makelio.blogspot.com όσο & από την άλλη του ιστοσελίδα http://arxaiaithomi.gr
Η καταγγελία του blogger έχει αναδημοσιευτεί & σε άλλες ιστοσελίδες & ο ίδιος προσωπικά με ευχαρίστησε σήμερα για την ανάδειξη της υπόθεσης του μέσα από την ιστοσελίδα μου.

Exarchias είπε...

Είχα λίγα στοιχεία στην διαθεση μου... Τα δεδομένα που μου δώθηκαν είναι μια ανάρτηση από ένα Ρατσιστικό Blog για ένα Blog που είναι είδη απενεργοποιήμενο.

Για αυτό είπα ότι ακόμα δεν ξέρω... όπως και είπα ότι απαξιώ.

Ανώνυμος είπε...

& εγώ απαξιώ να συζητήσω μαζί σου, αλλά δεν απαξιώνω τη νοημοσύνη των αναγνωστών.
Είχες όλα τα στοιχεία στη διάθεση σου, αλλά ο σκοπός σου ευθύς εξ΄αρχής δεν ήταν να σχολιάσεις επί της αναρτήσεως, αλλά να συκοφαντήσεις μέσω του δικού μου blog τον κοινό αγώνα εκατοντάδων Blogs που απαιτούμε να δοθεί στον ελληνικό λαό το συνταγματικό του δικαιώμα για δημοψήφισμα αναφορικά με το αντισυνταγματικό λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο.
Διαβάζοντας κανείς δε τις ιστοσελίδες που παρακολουθείς, βρίσκει πληθώρα "Αντιρατσιστικών" που είναι τόσο ρατσιστικές έναντι του ελληνικού λαού που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις κατασκευασμένες από ξένες μυστικές υπηρεσίες ανθελληνικές ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Exarchias είπε...

2 παραπομπες σε 2 διαφορετικά Blog (με ρατσιστικό περιέχομενο και τα δυο) για ένα είδη απενεργοποιήμενο Blog (που ώς απενεργοποιήμενο δεν μπορούσα να έχω προβάση στα περιεχομενα του)

Δεν είπα κουβέντα για το Δημοψίφησμα και οπως έχω πει χιλιάδες φορες σε αυτήν την πλατφορμα διαλόγου, δεν πέρνω θέση για αυτό το ζήτημα.

Η κουβέντά μας φαντάζομαι τελιώνει εδώ. ότι ήταν να ειπώθει ειπώθηκε.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@ Μαριαννα για την ΑρχαιαΙθωμη δεν εχω αποψη αλλα οντως ειναι σοβαρο το θεμα παρακολουθουμε.
@Στοπακκιε σε αυτην την ομαδα ανηκω και γω .απο που εβγαλες συμπερασμα ..οτι κλεινω προς τα δεξια??
@Φαντασμα οι προτιμησεις του θεραπειαομοφλλλσκτλ δεν εχουν θεση σε αυτο το ζητημα,αν ειναι προσπαθεια φιμωσης πρεπει να βοηθησουμε.....
Παρακολουθω και γω τις εξελιξεις..

Ανώνυμος είπε...

Επειδή συνεχίζεις να υβρίζεις & να υποτιμάς τη νοημοσύνη τόσο τη δική μου όσο & του κόσμου:

"Δεν είπα κουβέντα για το Δημοψήφισμα και οπως έχω πει χιλιάδες φορες σε αυτήν την πλατφορμα διαλόγου, δεν πέρνω θέση για αυτό το ζήτημα."

υπάρχει ανάρτηση στην ιστοσελίδα σου http://exarchiasghost.blogspot.com/2010/02/video-060210-1900-2230.html [Video]Βλέποντας & Λέγοντας: «Ιθαγένεια»Σάββατο 06/02/10-19:00 με 22:30

όπου αναφέρεται κυριολεκτικά:
Από την Εκπομπή του Σαββάτου, που συγκεντρωθήκαμε στων Εξωβουλευτών την Όχθη και μιλήσαμε για την Ιθαγένεια και το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, μέχρι τις χθέσινές κινητοποιήσεις.

Αυτό είναι το άκρως ρατσιστικό blog που υβρίζει ως ρατσιστικό το συνταγματικό δικαίωμα του ελληνικού λαού για δημοψηφίσματα.
Ο ελληνικός λαός μπορεί να δώσει την απάντηση του σε όλους τους ελληνόφωνους & μη ανθέλληνες με δράσεις που ανακοινώνονται στο http://dhmopshfisma.blogspot.com

Στοππάκιος είπε...

Είμαστε κι εμείς εδώ, την πολεμική σου να την αφήσεις στην προηγούμενη ανάρτηση. Το σχόλιο μου αφορά τα λινκς αυτής της ανάρτησης και έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα. Ούτε υποτιμά ούτε επαινεί. Απλώς διαπιστώνει. Πήγαινε πρώτα στα λινκς και μετά μίλα... αμέσως να αρπαχτείς!!!

Unknown είπε...

Περίοπας = Είμαστε και μείς Εδω !

@ Στοπακκιε συγνωμη φιλε μου ,αλλα το σχολιο σου ακολουθουσε της Μαριαννας και θεωρησα οτι αναφερεσαι σε μας...8((

Unknown είπε...

Τι γινεται ρε παιδια????καιο το μακελειο και η αρχαιαιθωμη λειτουργουν κανονικα..Ξερει κανεις περισσοτερα??? Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?????

Στοππάκιος είπε...

Την ώρα που έβαλα αυτή την ανάρτηση η πρόσβαση στο http://arxaiaithomi.blogspot.com ήταν αδύνατη και στο http://makelio.blogspot.com έβγαινε προειδοποίηση άσεμνου, ανάρμοστου (αυτό που βγάζει ο blogger τελοσπάντων) περιεχομένου.

Στοππάκιος είπε...

Περίοπα, θα μας χαζέψεις σήμερα; Η ίδια κατάσταση είναι και τώρα όπως την περιέγραψα πιο πάνω!!!

Unknown είπε...

Πολυ "μπαξτσεβανη" μυριζει η υποθεση....ανοιξε κανεις το κουτι της Πανδωρας??Καινουργιο τρικ??
Καπου εχω ενα ανεκδοτο σχετικο..Θα το ανεβασω..(Μονο ανεκδοτο δεν ειναι)

Unknown είπε...

Στοππακιε τα χω και τα δυο ανοιχτα σε αλλα παραθυρα...και τη θεραπεια...κατσε θα βαλω τα λινκ
http://makelio.blogspot.com/2010/02/blog-o-to-blog.html?zx=4428e39811b3697
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/blog-o-o-blog.html
http://www.arxaiaithomi.gr/

Στοππάκιος είπε...

Περίοπα, όχι την ιστοσελίδα της αρχαίας Ιθώμης αλλά το blog. Με κατάληξη blogspot.com !!!!

Ανώνυμος είπε...

To http://arxaiaithomi.blogspot.com καταγγέλλει ο blogger ότι του κλείσαν, το http://arxaiaithomi.gr λειτουργεί κανονικά, απλώς ο blogger έχει σταματήσει προς το παρόν να προσθέτει νέες αναρτήσεις. Το http://makelio.blogspot.com είχε προειδοποίηση από πέρσι. Υπάρχει όμως & το http://makeleio.blogspot.com χωρίς.

Στοππάκιος είπε...

To makelio δεν έχει πια προειδοποίηση.

Unknown είπε...

Αν το εκλεισε η Google θα ειχε καποιο μυνημα,κατι αλλο συμβαινει.Αλλα τι ??φοβαμαι κανενα conflict λογω ονοματος...ισως.

Ανώνυμος είπε...

UPDATE Καλά νέα.
Ο blogger συνεχίζει να τροφοδοτεί το http://arxaiaithomi.gr με νέες αναρτήσεις & ανταπαντά στους εκβιαστές του με αναδημοσίευση από το http://makelio.blogspot.com/2010/02/blog-post_5149.html Πάνε να φιμώσουν όλες τις φωνές που λένε αλήθειες.

Unknown είπε...

Stoppakie μαλλον...πολυ βρωμαει το θεμα,μια ομαδα ειναι ολοι ιδιοι,σιγα μην τον εκβιαζουν.Εχει δυο μακελια πανομιοτυπα με διαφορα ενα e ,μαλλον για backup τρια ατομα ειναι ολοι κι ολοι στο ενα ο ενας και στο αλλο ο αλλος ,πολυ βρωμικο παιχνιδι...κι απο αυτα που γραφουν ισως αυτοι να καναν κατι και φοβουνται για το καλο τους το Αρχαια Ιθωμη...gr.ΠΡΟΣΟΧΗ

Στοππάκιος είπε...

Για να έχει δύο μακελιά πανομοιότυτπα μάλλον σημαίνει ότι κάποτε του είχαν μπλοκάρει το μπλογκ του, είχε αντίγραφο και το ξεμπλόκαρε με τον τρόπο που περιγράφουμε εμείς εδώ παραπλεύρως δημιουργώντας ένα ίδιο μπλογκ με διαφορά ενός γράμματος. Μετά μάλλον η google του ξεμπλόκαρε και το αρχικό μπλογκ και έτσι έχει δυο πανομοιότυπα τώρα. Νομίζω

Στοππάκιος είπε...

Αναφέρομαι βεβαίως στο "5 απλά βήματα για να ξεκλειδώσετε το μπλογκ σας" παραπλεύρως.

Exarchias είπε...

Η τελευταια απάντηση του @ο Θεός βοηθός προς εμένα έχει μερικά πολύ κάκοβουλα σχόλια εναντίων μου,

Έχω ενημερώσει το Άνεμο και την Μαριάννα και ενημερώνω και τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Να τους ενημερώσεις όσο θες. Πρέπει να ξεκαθαριστεί επιτέλους αν αυτή η πλατφόρμα αποτελεί χώρο αναρτήσεων για την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο ή χώρο για να παίρνει το λόγο ο οποιοσδήποτε δηλώνει συνεργάτης εδώ μέσα να βρίζει άλλα blogs. Δηλαδή δε φθάνει που κάνατε αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα μου & αντί να λέτε & ευχαριστώ, χρησιμοποιούνται τα σχόλια για να πετάει προσωπικές ύβρεις εναντίον μου & του blog μου ένας από τους 100 συνεργάτες; Οποιαδήποτε τοποθέτηση αναφέρεται σε εμένα, δικαιούμαι να ανταπαντήσω, εάν το κρίνω απαραίτητο & να την τεκμηριώσω είτε σου αρέσει είτε δε σου αρέσει. & αν δε σου αρέσει περιορίσου να σχολιάζεις το περιεχόμενο της ανάρτησης που αναδημοσιεύεται, διότι & νου έχω & αποδεικνύω τι καπνό φουμάρει αυτός που μου επιτίθεται.

Exarchias είπε...

πρώτον δεν σε εβρισα.
Δευτερο... δεν δήχνουμε ανοχή σε οτιδήποτε ρατσιστικο, (το γράφει καθαρα στους κανονισμούς)
Τρίτο έκανες κακόβουλη χρήση δικών μου κειμένων για να με βγάλεις ψέφτη[;]
Τέταρτο δεν λογοκρινα τίποτα... ίσα ισα που παραχώρησα και χρόνο από την αναρτηση μου.

Οτιδήποτε προσπαθεί να υποβαθμίσει έναν άλλο άνθρωπο λέγετε Ρατσισμος.

Τελευταιο... πως σου κατέβηκε η ιδέα να με πεις Ανθέληνα και να με υποδείξεις ως εχθρό; Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε που θα στοχοποιεις τους άλλους.
Με ξέρεις και απο εχθές που μιλάς και εξονοματος Λαου ρε Λαοπλάνε της πεντάρας;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ
Ποιος είσαι ρε κερατά που επεμβαίνεις στη δική μου ελεύθερη επιλογή διαμόρφωσης προσωπικότητας & βρίζεις τη δική μου σεξουαλική επιλογή ως ρατσιστική;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Ποιος κώδικας δεοντολογίας εδώ μέσα καθιερώνει τον ερωτικό αυτοπροσδιορισμό ως ρατσιστικό & θεωρεί την ετεροφυλοφιλική επιλογή ως ρατσισμό;
ΤΡΙΤΟΝ
Τα κείμενα σου είναι σε δημόσια θέα & αποδεικνύουν το ρατσισμό σου σε όποιον έχει διαφορετική προσέγγιση από εσένα.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ
Ανθέλληνας είσαι όταν αφαιρείς το συνταγματικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη για δημοψήφισμα & μάλιστα τον υβρίζεις ως ρατσιστή, γιατί ζητά την εφαρμογή του Ελληνικού Συντάγματος.
Σαφώς & δεν σε ήξερα & ούτε θα σε μάθαινα, αν δε με σχολίαζες, διότι το blog σου μου είναι παντελώς άγνωστο & αδιάφορο.

Exarchias είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

Exarchias είπε...

Επειδη δεν μου αρέσει να βρίζω τραβάω τους χαρακτηρισμούς πίσω και ζητάω και συγνωμη δημοσια.

Αλλά ρατσιστης είσαι και μεγάλος μάλιστα... όπως και λαοπλάνος.
Αυτά τα 2 δεν τα πέρνω πίσω.
Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ δεν είναι δόκιμος ο όρος ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΣΜΟΣ αλλά ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, εγώ τουλάχιστον που έχω κάνει δεκάδες αναρτήσεις επί του θέματος δεν το έχω συναντήσει. Βλέπω τώρα στο google ότι σε κάτι fora το χρησιμοποιούν. Η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια για αυτούς οι οποίοι θέλουν να θεραπευτούν από αυτήν & στη ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ που έχω καθιερώσει, έχω αποσαφηνίσει ότι αυτή η ιστοσελίδα απευθύνεται σε άντρες & γυναίκες που θέλουν να παραμείνουν ετεροφυλόφιλοι. Οι συνειδητοποιημένοι ομοφυλόφιλοι έχουν εκκατομύρια ιστοσέλιδες να αναγνώσουν & δεν αποτελούν αντικείμενο θεραπευτικής ενασχόλησης της ιστοσελίδας μου. ΕΣΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ & ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙΣ & ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ & ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.

Ποια είναι η διαφορετική θρησκεία που υβρίζεται από την ιστοσελίδα μου πέρα από το σατανισμό & τη μασονία που έχω κάνει αρνητική μνεία αναφορικά με την ομοφυλοφιλία; Διότι η Παλαιά Διαθήκη που έχω χρησιμοποιήσει χωρία καταδικάζει την ομοφυλοφιλία & καλύπτει τον Χριστιανισμό, τον Ισλαμισμό & τον Ιουδαϊσμό, ενώ η Καινή Διαθήκη που πάλι έχω χρησιμοποιήσει χωρία την καταδικάζει επίσης & καλύπτει τον Χριστιανισμό & τον Ισλαμισμό. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Η ΜΑΣΟΝΟΣ & ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

Στα υπόλοιπα έχω αναφερθεί & δεν ξαναεπαναλαμβάνομαι.

Exarchias είπε...

Κάτι που έγραψα ανάμεσα στο Βρισημο...
Το επαναλαμβάνω γιατί είναι σημαντικο.

Το μόνο ήπιο που θα πω θα είναι για την Ερωτική σου επιλογή. Το σώμα σου και τις προτιμήσεις σου τις καθορίζεις όπως θέλεις και μπράβο σου.

Απο εκει και πέρα...
Το να χαρακτηρίζεις τον ομοφυλοφιλισμο ως ασθένεια προσβάλεις όσους έχουν διαλέξει αυτόν τον προσδιορισμό. και αυτό θεωρήτε ρατσισμός, και ώς τέτοιο το ανέφερα.

Το να δαιμονοποιείς μια διαφορετική θρησκεία είναι καθαρος Ρατσισμος και όχι ερωτικός προσδιορισμός.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. (όσο και να χτυπιέσε, αυτό που λες δεν στέκει.)

Αυτά... τέλος.

Στοππάκιος είπε...

Ο θεός βοηθός,
το απόσπασμα του κειμένου που βρήκα στο μπλογκ σου και που είναι αναδημοσίευση όπως είπες, το έβαλα εδώ για να πολεμήσουμε όλοι μαζί το θέμα της λογοκρισίας και της φίμωσης. (Άρα δεν τίθεται θέμα ποιος να ευχαριστήσει ποιον. Συναγερμός ήταν όχι πρωτότυπες απόψεις.) Κι εγώ διαφωνώ με τις απόψεις σου αλλά δεν είναι του παρόντος να τις συζητήσουμε. Εκείνο που προέχει είναι η φίμωση. Αυτές μπορούμε να τις συζητήσουμε χωρίς βρισιές, παρακαλώ, σε άλλες σχετικές αναρτήσεις. Το Φάντασμα δεν έπρεπε να ανοίξει αυτή τη συζήτηση εδώ, γιατί στόχος αυτής της ανάρτησης είναι άλλος. Η φίμωση όπως είπα. Και αυτός ο στόχος απαιτεί τη συστράτευση όλων μας ασχέτως ιδεολογικής τοποθέτησης.

Idea Studio είπε...

'Παιδιά', πολύ φοβάμαι ότι "χάθηκε και η μπάλα και το γήπεδο" στα σχόλια. Αρχικά, νομίζω, το άρθρο είχε να κάνει με την φίμωση ενός blog και την συμπαράστασή μας. Όλους μας αφορά το θέμα της λογοκρισίας των bloggs και γι΄αυτό υπάρχει η ανάγκη της "Ενότητας"
Πιστεύω ότι διάλογος μεταξύ δύο bloggers, για το περιεχόμενο που φιλοξενούν, έχουν τα blog τους να τα συζητήσουν...
Είναι θεμιτή και ωφέλιμη η αντιπαράθεση αλλά ας γίνεται στον κατάλληλο τόπο και χρόνο.
Την ταπεινή μου γνώμη εκφράζω, δεν θέλω, με κανένα τρόπο, να θίξω κάποιον...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΠΠΑΚΙΕ
πολύ καλά λες ότι λες, απλώς αυτά που λες δεν είναι να τα απευθύνεις σε εμένα.Αυτά που λες είναι τα απευθύνεις στα 100 άτομα που χειρίζεστε αυτήν την ιστοσελίδα, την οποία εγώ όταν γράφτηκα αναγνώστης το καλοκαίρι,την ήξερα ως σελίδα που ασχολείται με τη λογοκρισία αποκλειστικά.Από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα & ο καθένας ανεβάζει το οτιδήποτε & σχολιάζει το οτιδήποτε. Από την στιγμή που η ιστοσελίδα εκφράζει πλέον την προσωπική πολιτική του καθενός & όχι κάποια συλλογική συνισταμένη, λογικό είναι να περιμένει ο καθένας που εκφράζει τα προσωπικά του πιστεύω σε οποιοδήποτε τομέα, την αντιδράση αυτών κατά των οποίων στρέφεται. & φυσικά δεν είναι δυνατό να μη σχολιάσω, ότι το συγκεκριμένο άρθρο, είστε η 5η ιστοσελίδα που το αναδημοσίευσε από τη δική μου & η μοναδική που χρησιμοποιήθηκε όχι οποιοσδήποτε σχολιαστής, αλλά συγγραφέας της ιστοσελίδας για να με διαβάλλει. Εκεί κολλάει το ευχαριστώ, αν δεν κατάλαβες καλά. Δεν περιμένω να πεις ευχαριστώ, περιμένω να κρατήσεις σαν ιστοσελίδα τα standards που ισχύουν παντού, σεβασμός στο blog που αναδημοσιεύουμε.

Στοππάκιος είπε...

Ο Θεός βοηθός
Αν δεν το είδες, δίνω λινκ στο μπλογκ σου. Άρα αναφέρω κατευθείαν την πηγή. Πάντα το κάνω στις αναρτήσεις μου, και για να αποποιηθώ την ευθύνη των γραφομένων και για να υποστηρίξω τους συναδέλφους μου μπλογκερς. Αυτό το μπλογκ όντως ξεκίνησε ως αγώνας κατά της φίμωσης, αλλά προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό, ασχολείται και με άλλα θέματα, ό,τι θέλει ο κάθε συντάκτης ανεξαρτήτως περιορισμών και απαγορεύσεων.

Idea studio,
Έτσι είναι όπως τα λες. Εδώ θα φανεί κατά πόσο γίνεται σεβαστος ο πλουραλισμός και η ανοχή στο διαφορετικό, που διατυμπανίζουν όλοι εδώ μέσα αλλού και αλλού.

marianaonice είπε...

Θεωρώ ότι δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος.
Η ανάρτηση έγινε για καλό και όχι για κακό, ήταν αναδημοσίευση και αφορουσε το κλείσιμο ενός μπλογκ, (οποιουδήποτε μπλογκ, ανεξαρτήτως αν μας βρίσκει σύμφωνους ή όχι το περιεχόμενό του) και καλά έγινε η αναδημοσίευση, αφού ο κύριος σκοπός των Ενωμένων Μπλόγκερ ήταν και παραμένει πάντα, ο αγώνας τους, κατά της φίμωσης των μπλόγκερ.
Βέβαια επειδή το θέμα της φίμωσης, όταν δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος κάποιου νομοσχεδίου, αδρανεί γι' αυτό οι 100 συντάκτες μας έχουν δικαίωμα να αναρτούν προς συζήτηση οποιοδήποτε θέμα επίκαιρο ή μη, θέλουν.
ΈΤσι βάζουμε σε πράξη αυτό που διακηρύσσουμε! την ελεύθερη έκφραση της γνωμης όλων!
Επομένως το θέμα του κλεισίματος ή μη ενός μπλογκ μας ενδιέφερε και ως εκεί έπρεπε να το συζητήσουμε.
Το περιεχόμενο των θεμάτων του "διωκόμενου" μπλογκ δεν αφορά εμάς, αλλά τους διαχειριστές του και τους σχολιαστές του.
Τέρμα!
Και προσωπικά ευχαριστώ τον "Ο Θεός Βοηθός" για την, έστω και χωρίς την άδειά του, αναδημοσίευση της ανάρτησής του.
Έγινε για καλό, όχι για κακό!
Ας μη χάνουμε το στόχο μας, που είναι η ελευθερία της έκφρασης του λόγου στο διαδίκτυο!
Η ομοφυλοφιλία δεν αφορά το μπλογκ μας, και σίγουρα δεν πρέπει να το θέσουμε θεμα προς συζήτηση εδώ, αφού είναι σίγουρο ότι όποια άποψη κι αν εκφραστεί (υπέρ ή κατά) θα θεωρηθεί ρατσιστική, και απαγορεύεται από τον παραπλεύρως αναρτημένο, με κίτρινα γράμματα, υποτυπώδη κώδικα δεοντολογίας μας.

Στοππάκιος είπε...

Μαριάννα,
Καλά το πήγες ως ένα σημείο αλλά μετά πρέπει να διαφωνήσω.
Το κείμενο της ανάρτησης Ο θεός βοηθός το αναδημοσίευσε από το μπλογκ μακελειό. Εγώ το πήρα από το δικό του μπλογκ και παρέπεμψα σ' αυτό. Από εκεί και πέρα δεν τίθεται θέμα ευχαριστώ κτλ γιατί και εμείς με τον τρόπο μας συμβάλαμε στην διάδοση του συναγερμού για το κλείσιμο του μπλογκ. Τέλος μ' αυτό.

Στο άλλο τώρα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι ρατσισμός. Γιατί άλλο είναι κάποιος να υποστηρίζει τους γκέι, τις γυναίκες, τους μετανάστες κτλ κι άλλο να είναι εναντίον. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, και τους υπέρ και τους κατά. Ρατσισμός είναι όταν καταφέρεσαι από θέση ισχύος και με τη φωνή του κατεστημένου εναντίον κάθε ομάδας ανθρώπων, τους οποίους προσπαθείς να στιγματίσεις και να περιθωριοποιήσεις. Το να υποστηρίξεις αυτές τις ομάδες με στόχο να τις εντάξεις στην κοινωνία, να κάνεις δηλαδή λίγο χώρο και γι αυτούς, να ξεβολευτείς λίγο ώστε να χωρέσουν κι άλλοι, γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανόνες του ανθρωπισμού, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Αν έκανα λοιπόν εδώ μια ανάρτηση γι' αυτά τα θέματα με αυτή την προοπτική δεν εμπίπτω στα πλαίσια του απογορευτικού που αναφέρεις. Δεν ήθελα να ασχοληθώ μ' αυτό το θέμα εδώ, γιατί άλλος είναι ο σκοπός της ανάρτησης. Ίσως επανέλθω με ξεχωριστή ανάρτηση όπου θα συζητάω τις "απαγορεύσεις" που όλοι έχουμε αποδεχτεί σ' αυτό το μπλογκ, αυτές δηλαδή που αναφέρονται παραπλεύρως. Ισως...

marianaonice είπε...

Οκ Στοππάκιε.
Θεωρώ ότι ακόμη και η ευθεία θέση κάποιου υπέρ της ομοφυλοφιλίας, είναι ρατσισμός κατ' αυτών που τη θεωρούν "εκτροπή" της φύσης.
Το να παραδεχτούμε όμως ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ορίζει τη σεξουαλική του ταυτότητα όπως αυτός θέλει, τη στιγμή που τυχόν δεν βλάπτει, παρά μόνο τον εαυτό του, αυτό σαφώς και αφορά αυτό που λες: Την αναγνώριση του κάθε ανθρώπου στη διαφορετικότητά του, χωρίς να πρέπει να πάρουμε θετική ή αρνητική θέση υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης. Απλά όπως λες θα ξεβολευτούμε και θα αφήσουμε και σ' αυτόν χώρο να επιβιώσει ανάμεσά μας, χωρίς να πούμε αν καλά κάνει ή όχι, που είναι ό,τι είναι.
Δηλαδή θα πρότεινα να απέχουμε από τον ορισμό της διαφορετικότητας αυτής, ως φυσιολογικής ή μη. Αυτό είναι θέμα που δεν αφορά τους ενωμένους, αγγίζει ιατρικά και ψυχολογικά ίσως δεδομένα και θα έλεγα να μη πέσουμε σε τέτοια παγίδα.

Στοππάκιος είπε...

Δε θέλω να ανοίξω εδώ το θέμα της ομοφυλοφιλίας, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, αλλά με αναγκάζεις. Δεν είναι ούτε ιατρικό ούτε ψυχολογικό, ούτε θρησκευτικό θέμα. Είναι θέμα ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και μόνο. Έτσι το αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες και έτσι είναι υποχρεωμένη να το εφαρμόσει και η Ελλάδα. Και δεν είναι θέμα να τοποθετεί κανείς υπέρ ή κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά υπέρ ή κατά των δικαιωμάτων κάποιων ανθρώπων που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή είναι η λεπτή γραμμή που χωρίζει το ρατσισμό από τον αντιρατσισμό.

marianaonice είπε...

Δεν είναι θέμα να τοποθετεί κανείς υπέρ ή κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά υπέρ ή κατά των δικαιωμάτων κάποιων ανθρώπων που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.
Σ΄αυτό συμφωνώ, ούτε συζήτηση!!