2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ταξιδιάρικα πουλιά: Θα πάει μακριά η βαλίτσα;


Εδώ σας παρουσιάζω το τελευταίο από τα ταξιδιάρικα ιστολόγια που έχω στο μυαλό μου. Τα Αρμενάκια μας σύστησαν τους Θα πάει μακριά η βαλίτσα; Δηλαδή τον Αλέξη και την Κατερίνα. Στο μπλόγκ τους θα βρείτε καλογραμμένα κείμενα και όμορφες φωτογραφίες. Ας ακούσουμε πως αυτοσυστήνονται:

Είμαστε ο Αλέξης και η Κατερίνα από Ξάνθη και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Στις 3 Αυγούστου 2009 φορτωνόμαστε τους σάκους μας, τους υπνοσάκους μας και το σκηνάκι μας και ξεκινάμε να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο μας όνειρο:
το γύρο της Νότιας Αμερικής.

Μετά από στάση μιας εβδομάδας στη Νέα Υόρκη, στις 11 Αυγούστου προσγειωνόμαστε στο Καράκας, όπου αρχίζει και -αν όλα μας πάνε καλά- τελειώνει το ταξίδι μας. Ακολουθώντας τη διαδρομή που φαίνεται στο χάρτη, φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο σε εννέα μήνες, επιστρέφοντας στο Καράκας στις αρχές Μαΐου του 2010. Στο διάστημα αυτό θα διασχίσουμε 10 χώρες διανύοντας περισσότερα από 30.000 χιλιόμετρα.

Θέλοντας να μοιραστούμε με φίλους εικόνες και εμπειρίες από το ταξίδι μας, δημιουργήσαμε το ιστολόγιο αυτό, όπου θα δημοσιεύουμε
-ανάλογα και με τη δυνατότητα πρόσβασής μας στο διαδίκτυο- φωτογραφίες και ένα πρόχειρο ταξιδιωτικό ημερολόγιο.

Γνωρίζουμε πως στην πορεία θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες και αναποδιές. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε μέχρι τέλους, όμως ελπίζουμε να πάει αρκετά μακριά η βαλίτσα...

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Καλή επιτυχία και καλό ταξίδι στην Κατερίνα και στον Αλέξη!