2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ αντιπολιτευόμενου blogger!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2010

Η φασιστική τρομοκρατία ξεκίνησε και αυτό δεν θα περάσει έτσι…

Σε λίγο νεώτερα.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες,αν είναι προσπάθεια φίμωσης μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Κατα πως φανηκε,ειχαμε δικιο να ειμαστε επιφυλακτικοι,για αυτο βαλαμε και το : ΑΝ ειναι προσπαθεια φιμωσης.Τελικα δεν ηταν.

14 σχόλια:

marianaonice είπε...

Δώσε λινκ της Οlympiada να το διαβάσουμε.
Ξέρεις μήπως σε ποιό μπλογκ?
Πριν κάμποσες μέρες πάντως έκλεισε με περίεργο τρόπο το μπλογκ του @Αθηναίου.
Περιμένουμε νεώτερα.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Μονο αυτα μας εδωσε η Ολυμπια,και οτι σε λιγο θα μας πει περισσοτερα.
Της σχολιασα οτι περιμενω και γω,και οτι θα το αναμεταδοσω.Μολις παρω και αλλες πληροφοριες θα τις περασω κατ'ευθειαν.Το δικο μου σχολιο ηταν καλου κακου για το "αν".Μην ειναι καμια "παγιδα"!!

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

AΡΓΕΙ ΠΑΝΤΩΣ...
:-/

Exarchias είπε...

Παρον... περιμένω και εγώ εδω.
Τα σέβη μου.

Maria είπε...

Ego pantos paidia arxizo kai ksenerono me to blogging...

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/15_20.html

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ:

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blogger.html

Unknown είπε...

τελικά κλείνει η σελίδα η ανοίγει;

marianaonice είπε...

Έίμαστε κατά της φίμωσης, όμως όχι υπέρ της αναιτιολόγητης και χωρίς στοιχεία λασπολογίας, με σκοπό την ομηρία, δημοσίων ή μη προσώπων!
Μέχρι λοιπόν να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη, ας είμαστε επιφυλακτικοί.

@las.ara
Αν εννοείς τη σελίδα μας αυτή, φυσικά και είναι ανοικτή και ελπίζω να μείνει ανοικτή από εδώ και πέρα συνεχώς!
Αν εννοείς τη σελίδα που διώχθηκε, δεν ξέρω τίποτε περισσότερο, απ' όσα γράφτηκαν εδώ και στα σχόλιά μας.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Τελικα φιλτατοι ακυρος ο συναγερμος.Κατα πως φανηκε δικαιολογημενη κινηση ηταν.Οταν σου ζητανε στοιχεια και δεν τα βγαζεις,αφηνοντας μονο τη λασπη σου,τοτε ερχεται η ωρα της πληρωμης.Ευχαριστω την Marianaonice που καλυψε κατα την 3ωρη απουσια μου απο το δικτυο.
ΥΣ.Θα βαλω μια σημειωση στο αρθρο.

Aνεμος είπε...

χωρις να ξέρω την υπόθεση,αποδείξατε ότι είμαστε σε επιφυλακή....
τελικά μάλλον δεν ήταν φίμωση

Dexi Extrem είπε...

Παιδιά επειδή το τροκτικό είπε ότι είναι εκβιασμός το πιστέψατε καλά δεν σας προκαλέι έκπληξη που το τροκτικό ξέρει μεχρι και που δουλεύει ο κυνηγημένος!!!
ΤΟΣΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6¨30 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ; Δεν θυμάστε τι έλεγαν πέρσυ τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο και μόνο στην υποψία τους ότι ο Δένδιας θα αλλάξει το νόμο για τα blogs; Δεν θυμάστε τι του έσουραν του Δένδια; Και σήμερα είναι δικηγόροι του Ραγκούση και έχουν βγάλει και πόρισμα...

Από που προκύπτει ο εκβιασμός και λέτε «άκυρος ο συναγερμός». Το ίδιο το τροκτίκό λέει στην πρώτη ανάρτηση ότι είναι στο χέρι του Ραγκούση να αποδείξει τον εκβιασμό. Τώρα μετά από 5 ώρες που αποδεικνύεται ότι δεν είναι εκβιασμός κάνουν γαργάρα... και ξέρετε γιατί;

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΥ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ BLOGGER ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ BLOGER ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ BLOGGER ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ; ΚΡΙΜΑ...

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Δεξι εξτρεμ
Κανεις μας δεν πειστηκε,οτι ειναι ετσι τα πραγματα ή αλλοιως.Ολοι μας εχουμε κριση και παραμενουμε σε επιφυλακη.Επειδη καποιος εβαλε τα λινκ εδω για να ενημερωθουμε νομιζεις οτι αραξαμε?ΟΧΙ.Απλα ειναι ακυρος ο Συναγερμος.Και αυτο μεχρι να καταληξουμε και μεις και οι αλληλοδιωκομενοι σε καποια σαφη εικονα.Κανεις μας δεν ειναι αμοιρος κριτικης.Οταν αποκτησουμε πληρη δεδομενα τοτε θα επανελθουμε,εως τοτε δεν μπορουμε να μοιραζουμε ευκολη κριτικη και να προδικαζουμε καταστασεις.Βλεπεις οτι δεν χρησιμοποιω ονοματα,αλλα ολοι ξερουμε γιατι πραγμα μιλαω.Ολα στην ωρα τους.

marianaonice είπε...

Δεν είπαμε ότι σωστά διώχθηκε ο συγκεκριμένος μπλόγκερ με άρση του απορρήτου του. Δεν ξέρουμε άλλωστε την κατηγορία σε βάρος του και τι πράγματι έχει συμβεί.
Το βέβαιο που εμείς είδαμε με τα μάτια μας είναι οι αναρτήσεις του, που υπονοούν κάτι αόριστο σε βάρος του Ραγκούση, χωρίς όμως στοιχεία!
Αυτό και μόνο μας κάνει επιφυλακτικούς για να πάρουμε θέση υπέρ του. Και τούτο διότι αυτού του είδους το μπλόγκινγκ το καταδικάζουμε αφού ανοίγει την κερκόπορτα για τη θέσπιση νόμων που θα αποβλέπουν στη φίμωση όλων μας!
Τώρα αν νόμιμα ή όχι έγινε η άρση του απορρήτου του, αυτό εξαρτάται από τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του. Αν αφορά εκβίαση τότε νομότυπα έγιναν όλα, έστω και αν αποδείχθηκε απλή εξύβριση στο τέλος!

Το παρήγορο είναι και οφείλω να το επισημάνω και να ευχαριστήσω τους συντάκτες μας εδώ, ότι αποδείξαμε άλλη μια φορά, ότι είμαστε σε επιφυλακή για κάθε είδους φίμωση και δεν αφήνουμε το θέμα απαρατήρητο, έστω και αν προς το παρόν είπαμε "λήξη συναγερμού" λόγω ελλείψεως άλλων επαρκών στοιχείων που θα μας έθεταν ξεκάθαρα υπέρ του συγκεκριμένου διωκόμενου μπλόγκερ!