2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ταξιδιάρικα πουλιά: Αρμενάκια

Ο godimitris μας σύστησε τα Αρμενάκια, δηλαδή τον Δημήτρη και τη Γαλήνη. Συναντήθηκαν όλοι μαζί στο Περού. Ταξιδεύουν και αποτυπώνουν το ταξίδι τους σε βιντεάκια που ανεβάζουν στο ιστολόγιό τους παρασύροντάς μας με το κέφι, τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους. Αυτοσυστήνονται ως εξής:

Η ιδέα του να κάνουμε το γύρο του κόσμου έπαιζε στο μυαλό μας εδώ και μισό χρόνο! Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου! Οπότε... παραιτηθήκαμε από τις δουλειές μας και ξεκινήσαμε από τα ελληνικά νησιά. Είχαμε την εντύπωση ότι θα γυρίσουμε πολύ περισσότερα νησιά από αυτά που πραγματικά επισκεφθήκαμε, αλλά αυτό είναι και το νόημα του ταξιδιού για μας: να μένεις στους τόπους που έχουν να σου προσφέρουν κάτι και όπου νιώθεις υπέροχα... λόγω του τοπίου, λόγω των ανθρώπων που γνωρίζεις, λόγω της μουσικής...
Πήγαμε λοιπόν στο νησί μας, την Αμοργό, στη Νίσυρο με τη μαγική ενέργεια και στη Δονούσσα των ανέμων. Αυτή ήταν η πρώτη γύρα!
Μετά ήρθε η μετακόμιση, το κλείσιμο των εργασιών (του Δημήτρη δηλαδή) και το απίστευτο τρέξιμο! Δεν ξέρετε τι απίστευτο τρέξιμο περιλαμβάνει μια τέτοια απλή! ιδέα!!! Μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτή τη στιγμή, να φανταστείτε, βρισκόμαστε σε ένα καφέ στο Buenos Aires και προσπαθούμε να οργανωθούμε!
Αυτό που θα επιχειρήσουμε δεν είναι ένας ακόμα ταξιδιωτικός οδηγός. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί στο internet και οπουδήποτε! Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα μέρη που θα μας προσεγγίσουν με την ενέργειά τους: έναν καφέ, έναν άνθρωπο, μία γειτονιά, ή ένα και μόνο δρόμο υπό το φως του φεγγαριού, κάπου πάνω στον πλανήτη... Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας, αυτά που θα ζήσουμε στους τόπους που θα επισκεφτούμε, με όπλο το budget του γαμήλιου δώρου, ένα βιολί, ένα λαούτο και τη θετική σας ενέργεια!




Δεν υπάρχουν σχόλια: