2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ

Επειδή είμαστε πάντα ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις  και είχαμε δημοσιεύσει το blog του κυρίου Χαρδαβελα , οφείλουμε να παρουσιάσουμε και την άλλη όψη με αφορμή το κείμενο του που λέει



chardavellas_blog

Η καθημερινή μου ηλεκτρονική βόλτα ξεκινάει με το newsit του Ευαγγελάτου, το tvxs του Κούλογλου, την zouglaτου Τριανταφυλλόπουλου, αλλά και το troktiko, το nonews, το madata και το fimotro , για να μάθω μέσα σε 5 λέπτα ό,τι συμβαίνει, την στιγμή που συμβαίνει.
Και οι επισκέψεις συνεχίζονται στο taxalia και το salonica , για θέματα Β.Ελλάδας και των "φίλων" Σκοπιανών,  todefencenet για στρατιωτικά και αμυντικά θέματα , την naftemporiki για την οικονομία και μετά το ellispoint της Στάη, το koutipandoras του Βαξεβάνη, το protagon του Θεοδωράκη και το mediasoup της Διγενή. Κλείνοντας ρίχνω πάντα μια "κρυφή" ματιά στο yupi ,για τα νέα της showbiz - αυτά που κανείς δεν διαβάζει αλλά όλoι ξέρουμε!
με αφορμή αυτό το κείμενο του,ο συγγραφέας μας εδώ του απάντησε

Λουκάς Σταμέλλος
Οι ιστότοποι που αραδειάζετε και χαρακτηρίζετε «blogs», μόνο τέτοια δεν είναι. Είναι όλα τους επαγγελματικά δημοσιογραφικά sites, που δεν έχουν καμμία σχέση με την λεγόμενη «δημοσιογραφία των πολιτών», δηλ την είδηση, άποψη, ανάλυση που προέρχεται από τον «μη-ειδικό», τον απλό πολίτη που καταγράφει ό,τι είδε, άκουσε ή σκέφτηκε.

Η προσπάθεια καπήλευσης του φαινομένου «blogs» βλέπω συνεχίζεται και φαίνεται ότι όλοι οι δημοσιογράφοι προχωρούν ομόθυμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Παράκληση: Διαβάζετε την προηγούμενη ανάρτηση, δείτε την ώρα που κρεμάστηκε (την γράφει κάτω)και μετά δημοσιεύστε τη δική σας! πρέπει να αφήνουμε ένα διάστημα τουλάχιστον ΔΥΟ (2) ωρών

5 σχόλια:

Στοππάκιος είπε...

Παπά-Ηλία, είδες που είχα δίκιο;

Στοππάκιος είπε...

Επεξήγηση του προηγούμενου σχολίου μου που αφορούσε τη συζήτησή μου με τον παπά-Ηλία στην παλιότερη ανάρτηση για τον Χαρδαβέλλα. Αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος ως μπλόγκερς, αφού κατάντησαν την τηλεόραση σαν τα μούτρα τους, σε σημείο που να μ' αναγκάσουν να ξεθάψω τα παλιά καρεδάκια της μαμάς για να την σκεπάσω σαν τον παλιό καλό καιρό, έτσι άχρηστη που μένει, πάνε τώρα να οικειοποιηθούν και το διαδίκτυο. Αρκετά!!! Έχουν τις εφημερίδες τους, τα ραδιόφωνά τους, τις τηλεοράσεις τους ας λένε τη γνώμη τους από εκεί. Ελεύθεροι είναι. 'Η μήπως όχι;

ele είπε...

Δηλαδή, για να καταλάβω κι εγώ, η ζούγκλα και το τρωκτιό είναι μπλογκς;;;;;; Από πότε;;;; Τα μπλογκς το ξέρουν; Και το newsit;;;; Κάποιος να μου εξηγήσει....

marianaonice είπε...

Ούτε συζήτηση για το ότι όλα αυτά που μας αράδιασε ο Χαρδαβέλλας δεν είναι μπλογκ!
Όμως από την όλη του ανάρτηση αυτό που μου έκανε "κλικ" και το κράτησα και το επικροτώ είναι η άποψή του ότι η ανωνυμία στο διαδίκτυο δεν πρέπει να αρθεί για τους κάποιους υβριστές και συκοφάντες και ότι το διαδίκτυο αυτοκαθαρίζεται!
Κατά τα άλλα όταν οι δημοσιογράφοι γίνονται μπλόγκερ, αν κρατούν τους κανόνες μας και έχουν ήθος δεν μ' ενοχλεί καθόλου, όπως δεν πρέπει να ενοχλεί και τους δημοσιογράφους όταν κάποιοι από εμάς ασκούμε "οιονεί" δημοσιογραφία.

Theodosia είπε...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την mariaonice.