2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Απέσυρε ο Γ. Ραγκούσης τη μήνυση κατά του μπλόγκ «Νάξιος» μετά από έγγραφη δημόσια συγνώμη



Ύστερα από την έγγραφη δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο διαχειριστής του μπλoγκ «Νάξιος» από τον υπουργό και η οποία κοινοποιήθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στα ΜΜΕ, ο Γ. Ραγκούσης απέσυρε τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του για συκοφαντικά δημοσιεύματα. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα του συγκεκριμένου blog, τα οποία προανήγγειλαν αποκαλύψεις σχετικά με εμπλοκή του υπουργού σε πλαστογράφηση, αποκαλύψεις όμως οι οποίες ποτέ δεν ήρθαν στη δημοσιότητα.
Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης είχε απευθυνθεί προ ημερών στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, οι αξιωματικοί του οποίου ύστερα απο διερεύνηση εντόπισαν τον διαχειριστή του μπλόγκ "Νάξιος".
Η γραπτή δήλωση του bloger, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Το επίμαχο κείμενο, μου εστάλη από χρήστη του Διαδικτύου και αναγνώστη του blog, στο οποίο κάνω αναρτήσεις τοπικού περιεχομένου (για τις Κυκλάδες). Από δική μου υπαιτιότητα, ολιγωρία και αμέλεια αλλά όχι δόλο, υπήρξε λανθασμένη εγγραφή του τίτλου και γι΄' αυτό το λόγο σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν συμμερίζομαι το κείμενο του άρθρου και σας δηλώνω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο θέμα».
http://www.foreignpress-gr.com/2010/01/blog-post_3390.html
Παράκληση: Διαβάζετε την προηγούμενη ανάρτηση, δείτε την ώρα που κρεμάστηκε (την γράφει κάτω)και μετά δημοσιεύστε τη δική σας! πρέπει να αφήνουμε ένα διάστημα τουλάχιστον ΔΥΟ (2) ωρών

5 σχόλια:

marianaonice είπε...

H λάσπη δεν κολλά στο τζάμι!
Και γι' αυτό γρήγορα καταρρέει αποκαλύπτοντας τη διαύγεια.
Χαίρομαι για τον κ. Ραγκούση που απέδειξε ότι δεν είχε τίποτε να κρύψει και λυπάμαι για τον μπλόγκερ εκείνο που καπηλεύτηκε το @χώρο μας, για τους δικούς του ποταπούς σκοπούς!!
Τέτοιου είδους μπλόγκερς φυσικά και δεν τους θέλουμε γιατί ανοίγουν την κερκόπορτα για να φορέσουμε όλοι μας "φίμωτρο"!
Η ιστορία αυτή αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι στο διαδίκτυο η κάθαρση επέρχεται αυτόματα και σύντομα, και δεν έχει ανάγκη την αγκιλωμένη και ανάπηρη δικαιοσύνη μας!!

NewNeuromancer είπε...

Ας σταματήσει επιτέλους το γλείψιμο των υπουργών.

Κατάπτυστοι οι bloggers και τα blogs που χρησιμοποιούν τις τακτικές των ΜΜΕ.

Εξίσου κατάπτυστοι η λειτουργοί του κράτους που παραβιάζουν τους νόμους του κράτους.

Τα ερωτήματα εξακολουθούν:

Με ποιον τρόπο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του διαχειριστή;

Ποιος παραβίασε τους νόμους του Συντάγματος παραβιάζοντας το απόρρητο των επικοινωνιών;

Ισχύει η κατάπτυστη και αντιδημοκρατική γνωμοδότηση Σανιδά;

Τι κάνει η ΑΔΑΕ;

Γνωρίζει κανένας Έλληνας τα δικαιώματα και τις αυταξίες του Δημοκρατικού πολιτεύματος που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους;

marianaonice είπε...

@NewNeuromancer
H δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος έφθασε στα στοιχεία του διαχειριστή του Νάξιος, με την πρόφαση της άσκησης δίωξης εναντίον του για το κακούργημα του εκβιασμού!! Αυτό ανοίγει την κερκόπορτα με βάση το νόμο και τον ελληνικό και της google.
Τώρα άσχετο αν δεν υπήρξε εκβιασμός αλλά απλή ίσως συκοφαντική δυσφήμηση...
Όμως οι εισαγγελείς έχουν το μαχαίρι αυτοί και το πεπόνι...
Δυστυχώς...
:)))

NewNeuromancer είπε...

Το κράτος δηλ. έχει μετατραπεί από Δημοκρατικό σε Εισαγγελικό.

Πολύ ωραία!

Αυτό, εννοείται πως δεν θα γίνει αποδεχτό αμαχητί.

Υπάρχουν νόμοι, υπάρχει Σύνταγμα κι αν υπάρχει και Δημοκρατία θα πρέπει όλοι: Υπουργοί, βουλευτές, εισαγγελείς, αστυνομία, πολίτες κ.τ.λ. να μάθουν να το σέβονται. Εκτός αν έχει συμβεί πραξικόπημα στην Ελλάδα κι εμείς ακόμα κοιμόμαστε…

marianaonice είπε...

Όχι δεν κοιμόμαστε!
Σε πρώτη φάση πρέπει όλοι να το καταλάβουμε ότι το κράτος έχει καταργήσει τη διάκριση των εξουσιών και έχει υποτάξει τη δικαστική εξουσία στις άλλες δύο.
Όταν το καταλάβουμε αυτό τότε στο χέρι μας είναι να δράσουμε ή όχι!
:))