2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μερικά λογάκια για τον Ρατσισμό.

Καταρχήν να τονίσω το γεγονός το ότι δεν γράφω σαν Έλληνας Πολίτης (σουηδός Γαρ). Γράφω ως Εξαρχείωτης, ως blogger, ως ενωμένος blogger, και ως Πολίτης του κόσμου με βαθειά πίστη στην οικουμενική Διακύρηξη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως και στον ίδιο τον ΟΗΕ.

Μια αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό με έχουν ενοχλήσει οι διάφορες κραυγές γεμάτες βρισιές και ψέμματα με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο για τους Μετανάστες, και για το υποτιθέμενο δημοψήφισμα.
Οπότε επιτρέψτε μου να μοιράσω μερικές αλήθειες εν συντομία, για το τι συμβαίνει στον υπολοιπό πλανήτη.



1.Ολοι οι ανθρώποι στον κόσμο είναι ίσοι. Παγκοσμίως η επίσημη στάση όλων των Δημοκρατιών, (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας), είναι ότι όποια ιδέα θεώρει για κάποιον λόγο την κατώτερότητα ενώς άλλου ανθρώπου, αυτή η ιδέα είναι καθαρός Ρατσισμός, οπότε είναι και παράνομη.

2. Τα μέτρα που λαμβάνουν κάποιες χώρες, για τις μετακινήσεις πλυθησμών είναι καθαρά, "μέτρα ασφαλείας" αφού προς το παρόν δυσκολέυονται να αφωμιώσουν, τους Μετανάστες των Εθνών που κατέστρεψαν, για να μπορούμε εμείς σήμερα να αγοράζουμε τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, και choko-moco-Freddo-Cappuccino, (και όλες αυτές τις αρλούμπες που καταναλώνουν όλοι αυτοί που βρίσκουν ως στοιχείο περιφάνιας το που γεννήθηκαν, και το τι καταναλώνουν).
Το να προσπαθούμε να θεώρησουμε κάποιον παράνομο ή Εγκληματία, με κριτήριο το που γεννήθηκε και το ποιο ειναι το χρώμα του Δερματός του, παραπέμπει σε ένα και μόνο πράγμα... σε Ναζισμό.

3.Στον Πλανήτη υπάρχουν 7000000 ξενιτεμένοι Έλληνες. Το να θέλουμε να διώξουμε, να σκοτώσουμε, ή να κάνουμε οποιοδήποτε κακό στους μετανάστες που υπάρχουν στην Ελλάδα, θα είναι σαν επιτρέπουμε, στους ΝεοΝαζι του υπόλοιπου πλανήτη να κάνουν το ίδιο, στους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

4.Την επόμενη φορά που θα ακούσω για ΥπερπαρανομουςΛαθρομεταναστοτετοιους και άλλες τέτοιες αρλούμπες, εγώ ο ίδιος θα κάνω αναφορα για παρανομή Ρατσιστική Δραστηριότητα.

Στην τελική δεν σας ζητάω να τετράγωνίσετε τον κύκλο... να συζητάτε χωρίς να διαδήδετε μηνύματα τυφλού μίσους ζητάω... τόσο δύσκολο είναι;


Σε αυτή την ένωση των blogger δεν μοιραζομαστε όλοι τις ίδιες απόψεις.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

6 σχόλια:

Aνεμος είπε...

αδερφε ως δια μαγειας οι Συριζαιοι και τους καταγγελω προσωπικά αδιαφορούν για όλα τα προβλήματα της ελλαδας
την εξαθλίωση του ελληνικοΥ λαού
χάνοντΕ μήνες σε ανούσια συνέδρια
εμφύλιου πως θα κατακτήσουν ένα 3%
και όντος παραδόξως θέλουν να διαμορφώσουν άποψη..
ε λοιπόν μου άνοιξαν πόλεμο
εμείς δεν προκαλέσαμε κανένα
και δεν γινεται
ειναι αυτροι ανθρωπιστες και εμες απανθρωποι?
ειπαμε ποτε οτι ειμαστες υπερ των ρατσιστών
πολεμο λοιπόν ΔΕΝ θελΑΝΕ??
ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ

Στοππάκιος είπε...

Πέστα Φάντασμα, πού ήσουν τόσο καιρό???

Exarchias είπε...

@Ανεμε να ξέρεις ότι για την περίπτωση σου ξεκινησα... Το μεγάλο χέσιμο θα πέσει εκεί. Απλά ήθελα να πω αυτά τα λίγα και στους συνάδελφους εδώ, απλά για να μην ξεχνάμε ότι η ενώση εδώ πέρα δεν φοράει καπέλα. Στον πόλεμο που σου ανοίξανε έχουν χεσμένη την φωλιά τους... οπότε έχε λίγο υπομονη :)

@Στοππάκιε ήταν αναμενόμενο να γίνει... η απλή συζήτηση και η αρχική έκκληση για Δημοψήφισμα κατάντησε "ο αγ(Κ)ών μου.

Unknown είπε...

Φάντασμα συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση σου...

Διαφωνώ κάθετα με οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται με συνθήκες υστερίας , μισαλλοδοξίας και φανατισμού - απ' όποια μεριά κι αν προέρχονται....
Αν δεν μάθουμε να συζητάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, να πάψουμε να αποκαλούμε τους μετανάστες βάρβαρους, γιατί οι βάρβαροι είμαστε εμείς....

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Φαντασμα και λοιποι φιλοι,βλεπω οτι συμφωνουμε σε ολα σχεδον ολοι μας.Απο το Σαββατο που με ενημερωσαν μεσω του μαιλ και το αναρτησα στο δικο μου , εδω και σε ενα ακομα ολοιδιο, οπως μου τοστειλαν με μονη προσθηκη απο μενα(αποψη αλλου δλδ.δεν παιρνω καμια θεση) ακριβως γιατι δεν ειχα αλλη πηγη μεχρι τοτε και θεωρησα οτι πρεπει να αναρτηθη για να ενημερωθουμε ολοι οι μπλογγερς και να συνεισφερουμε σε προσθετη ενημερωση ο καθεις μας με οτι δυναμεις διαθετει.Μεχρι την Κυρικη το απογευμα δεν ειχε δημοσιευση κανεις τιποτε σχετικα(στο νετ).Ηταν βλεπεις ολοι τους απασχολημενοι,αναμενοντας την προσαγωγη των συλληφθεντων στον εισαγγελεα,και πως θα τους βγαλουν σωρηδων φασισταρια και ναζιδες.Σε αυτο βρηκαν συμμαχο τα οποια μπλογκ ,πολλα απο τα οποια ειναι των ακρων και δημοσιεύοντας αυτα μονο,συνεισεφεραν στο σκοπο τους.Απο το βραδυ ομως αντιμετωπισα σε μερικα σημεια ενα πολεμο λασπης εναντιον μου πρωτοφανη!Στο αρθρο μου τελικα εγω καταδεικνυω τον παραλογισμο που κυριαρχει σε αυτες τις ενεχομενες ομαδες των γεγονοτων αφηνοντας τον αναγνωστη να βγαλει τα συμπερασματα μονος του.Εδω τωρα ολοι αυτοι με εξωθουν με υβρεις και λασπολογια να χασω την υπομονη μου αλλα δεν θα τους κανω την χαρη,το παιχνιδι της υστεριας ας το παιξουν μονοι τους.Τελος...πολλα εγραψα κι εχει κι αλλα.......αλλα φτανει.Ο πολιτισμενος διαλογος δεν ζημιωσε κανεναν και πουθενα.Η ΥΣΤΕΡΙΑ με οποια "προβια" κι αν βαλει,κανει το χειροτερο κακο!!!.

Exarchias είπε...

καλημέρα και απο εμένα.
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Χαιρομαι που οι θέσεις μου σε αυτή την ανάρτηση εκφράζουν πολλούς.Έτσι ίσως μας δίνετε η δυνατότητα σε όλους μας (Βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ποια όρια δεν πρέπει να ξεπερνάμε, όταν επιζητούμε ένα καλύτερο άυριο.
Μην ξεγελιώμαστε... αργά ή γρήγορα, ο διάλογος μπορεί να φέρει τον έναν σε μια ριζική διαφώνια ακομα και σε όρια βλασφήμιας, απέναντι στις πεποιθήσεις του άλλου, ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν αναγνωριστεί αρχηκα ως ομοιδεάτες.
Αλλά τουλάχιστον το να μην υποβαθμήζουμε την ανθρώπινη αξία του κάθε ατόμου, θα είναι μια καλή αρχη που θα μας πάει μπροστα.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.