2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Δίνω μια ευκαιρία σε ένα έντιμο παιδί... το λέμε τώρα??


Η είδηση της πτώσης του γυιού του Αντεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Διώτη, από τον 7ο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπου εργαζόταν σαν νομικός σύμβουλος του υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ήταν βόμβα μεγατόνων που έσκασε πολύ νωρίς, για να μας δείξει τα ήθη και τα έθιμα της "νέας" μας κυβέρνησης που μάλλον δεν έχουν καθόλου αλλάξει από τα ήθη και τα έθιμα της παλιάς!
Νωρίς - νωρίς άρχισαν οι πτώσεις από τους ορόφους των πολυόροφων κτιρίων κύριε Παπανδρέου!
Οι αυτόχειρες, σύμβουλοι ή στελέχη, όσο κι αν είναι άξιοι λύπης και κατανόησης, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε αξιοκρατία και διαφάνεια!!
Πότε πρόλαβε κιόλας ο κ. Διώτης και έβαλε το γυιό του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης?

Ποιός είναι ο Γιάννης Διώτης?

Ο Εισαγγελέας που τα πήγε μια χαρά και με τους σοσιαλιστές και με τους δεξιούς, βγάζοντας λάδι το "σύστημα" που εξέθρεψε τη διαφθορά.

-Ο εισαγγελέας που ανέκρινε τους καταδικασθέντες και αθωωθέντες της υπόθεσης της 17Ν.
-Ο εισαγγελέας που κατασκεύασε τις κατηγορίες σε βάρος του Α.Κανά για συμμετοχή στον ΕΛΑ.
-Ο εισαγγελέας που έκανε το πόρισμα που έβγαλε λάδι τη vodafone για την αυτοκτονία του Κ.Τσαλικίδη το 2005.
Τον θυμάστε που ανέβαινε στα πατάρια για να δει δήθεν από που κρέμασε το σκοινί του θανάτου του ο καημένος ο Τσαλικίδης?


Ο νεαρός γυιός άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν το γεγονός ότι δεν είχε πάρει το πτυχίο του, όπως ..."ψευδώς" είχε πει στους γονείς του.

Εδώ γελάμε!!! μα που τα πουλάνε αυτά??

Σιγά μη δεν ήξεραν οι γονείς και ο κ. Χρυσοχοϊδης ότι δεν είχε πάρει πτυχίο!! Απλά το παιδί ένοιωσε ότι μετά την αποκάλυψη ότι δεν είχε πτυχίο, ο πατέρας του ήταν καμμένο χαρτί και "φούνταρε" αφήνοντας το σημείωμα αυτό για να δώσει "δικαιολογία και άλλοθι" στον "βολεμένο" μια ζωή πατέρα του και να τον γλυτώσει από το διασυρμό και το χλευασμό του κόσμου, που βλέπει τα παιδιά του με πτυχία στην ανεργία!!

Και ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε:
«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.
Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.... Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια».

Μωρέ τι μας λέτε??
Από πότε τα υπουργεία σας έγιναν φιλανθρωπικά ιδρύματα για "αναξιοπαθούντες" ευαίσθητους νεαρούς, έντιμους μεν, χωρίς πτυχία δε??

Αναρωτιόμαστε αν το δικό μας παιδί και όχι του εισαγγελέα, πήγαινε να πιάσει δουλειά, χωρίς πτυχίο στο Υπουργείο σας, θα τον προσλαμβάνατε περιμένοντας καλή τη πίστη να σας το προσκομίσει??
Και πώς θα εξασφαλίζατε την αξιοκρατία για τους επιλεγέντες κύριε Χρυσοχοϊδη??
Τσάμπα ιντερνετικά βιογραφικά ζητούσε ο πρωθυπουργός δηλαδή???
Ντροπή σας!!

Να παραιτηθείτε αμέσως και να πάρετε τους εγκάθετους εισαγγελείς σας και τους γυιούς τους, στο σπίτι σας για εργασία κύριοι κι όχι στο δημόσιο που εμείς ακριβοπληρώνουμε με το αίμα μας, με αντάλλαγμα να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά άνεργα!!

Εδώ το ΦΕΚ του διορισμού του Π. Διώτη!!

Μοιραστείτε

9 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Η μεν φωνή, φωνή Ιακώβ, αι δε χείρες, χείρες Ησαύ....

marianaonice είπε...

@Λύκε μου Μοναχικέ
καλές είναι και οι φωνές Ιακώβ, έστω κι αν οι χείρες Ησαύ, καμιά φορά τις προδίδουν... αν και δεν ξέρουμε αν οι χείρες κατέληξαν, όντως χείρες Ησαύ!!
Κανείς δεν το ξέρει αυτό, άλλωστε, έτσι δεν είναι??
;)

monahikoslikos είπε...

Καλά Χριστούγεννα Μαριάννα μου...
;)

marianaonice είπε...

Καλά Χριστούγεννα ...Λύκε μου...
Αν και δεν το βλέπω...
;))))

Unknown είπε...

Συμφωνώ με τον προσανατολισμό του πόστ , ωστόσο έχω μία ένσταση σε όσα γράγεις :
Λες π.χ." Απλά το παιδί ένοιωσε ότι μετά την αποκάλυψη ότι δεν είχε πτυχίο, ο πατέρας του ήταν καμμένο χαρτί και "φούνταρε" αφήνοντας το σημείωμα αυτό για να δώσει "δικαιολογία και άλλοθι" στον "βολεμένο" μια ζωή πατέρα του και να τον γλυτώσει από το διασυρμό και το χλευασμό του κόσμου, που βλέπει τα παιδιά του με πτυχία στην ανεργία!!"

Δεν νομίζω πως όσοι αυτοχειρούν, το κάνουν για να δώσουν άλλοθι σε κάποιον ή να τον γλυτώσουν από τον διασυρμό, έστω κι αν αυτός είναι ο πατέρας τους....Το κάνουν γιατί πνίγονται από τις τύψεις ή τις ενοχές οι ίδιοι, κι όχι για να προστατεύσουν άλλους. Το κάνουν γιατί οι επικείμενες συνέπειες των πράξεων τους, ξεπερνούν την αξία που αποδίδουν οι ίδιοι στη ζωή τους...

Όσο για το αν ήξερε ή όχι ο πατέρας του ή όχι αν ο γιος του διέθετε πτυχίο, δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως δεν το ήξερε έσοντας ο ίδιος δικαστικός...

Aνεμος είπε...

@ Sabb Pat θα συμφωνησω μαζι σου αν και το αρθρο δεν λεει κατι διαφορετικο

marianaonice είπε...

@Sabb Pat
To γεγονός είναι ένα: Ο πατέρας σαφώς και το΄ηξερε ότι ο 28χρονος γυιός του δεν είχε πτυχίο Νομικής και παρόλα αυτά προσλήφθηκε στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ως Δικηγόρος!!!!!!!!!!
Και στο λέω με βεβαιότητα αυτό, ότι δηλαδή ο πατέρας το ήξερε και θεωρώ ότι σαφώς και ο Υπουργός το ήξερε, γιατί δεν έχει ξαναγίνει στο Υπουργείο να σε επιλέξουν, πριν καν προσκομίσεις το πτυχίο σου!! ...και να το περιμένουν εκ των υστέρων, ...καλή τη πίστει, αυτό εμένα μόνο γέλιο μου προκαλεί όσο κι αν είναι τραγική σήμερα η κατάσταση της οικογένειας του αυτόχειρα.
Τέλος νομίζω ότι στο ποστ γράφοντας ο Άνεμος, ότι το παιδί ήθελε με το σημείωμα αυτό να βγάλει τον πατέρα "λάδι" από την όλη "διαπλοκή" και κατά συνέπεια και τον Υπουργό αμέτοχο, εγώ το πιστεύω. Σίγουρα έκανε το απενενοημένο διάβημα λόγω δικών του τύψεων και αδυναμίας να υποστεί τις συνέπειες, όμως αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να θέλησε να απεμπλέξει τον πατέρα του, έστω και την τελευταία στιγμή, με ένα σημείωμα, θεωρώντας πολύ περισσότερο τον εαυτό του υπεύθυνο, για τον επερχόμενο βέβαιο διασυρμό του πατέρα του!
Τότε ίσως αναλογίστηκε ότι αν είχε πάρει το πτυχίο του να είχε αποφευχθεί όλο αυτό το κακό.

Unknown είπε...

Μαριάννα, δεν διαφωνώ σε όσα λες άρα και κατά βάση στην ουσία του πόστ του Άνεμου...Ωστόσο, η διατύπωση στο άρθρο που αναρτήθηκε για το λόγο που "φούνταρε" ο νεαρός, ανάγει την επιθυμία του αυτόχειρα να απομπλέξει τον πατέρα του σαν ΑΙΤΙΑ για το απονενοημένο του διάβημα...Όχι...Η αιτία είναι πως ο νεαρός αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τις ενοχές του και τις ηθικές συνέπειες που αυτές θα είχαν στη ΔΙΚΗ του ζωή κι όχι σ'εκείνη του πατέρα του...Βέβαια, το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο νεαρός και με το οποίο βγάζει "λάδι" τον πατέρα του, πηγάζει από την ανάγκη του αυτόχειρα να αναλάβει την πλήρη ευθύνη των πράξεων του για να προστατέψει την υστεροφημία του γονιού του, αλλά βέβαια η ανάγκη αυτή γεννιέται- κατά τη γνώμη μου - ΑΦΟΥ πλέον είχε ήδη αποφασίσει να θέσει τέρμα στη ζωή του...Εφόσον και ηθικά ο "τεθνεώς δεδικαίωται", η προστασία της υστεροφημίας του πατέρα του με το να πάρει όλες τις ευθύνες επάνω του μετά θάνατο o νεαρός, ήταν ένα ανύπαρκτο κόστος για τον αυτόχειρα..

marianaonice είπε...

@Sabb Pat
Συμφωνούμε απόλυτα!
:))